Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrjöngő Sandy (törölt)

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tanítom a közösségi médiát, akkor mindig elmondom, hogy mit mondott (állítólag) Gábor Zsazsa: "Mindegy, hogy mit, csak beszéljenek rólam!" Ez nagyon jól hangzik, és sokan azt gondolják, hogy csak erről szól pl. a Facebook jelenlét. Csinálunk valami vicces bejegyzést,…..
Azt gondoltam, talán akadhat az olvasóink között olyan szülő, aki nem teljesen boldog attól, hogy a csemetéje a különböző készen vásárolható, bugyuta rajzfilmek segítségével hirdetett műanyag, „vedd-meg-gyűjtsd-és-dobd-el” -féle játékok iránt kezd épp érdeklődni.…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.08.02 14:45:59
Számvetéssel tartozom. Leginkább magamnak, de talán másoknak is. 153 nappal ezelőtt kimerészkedtem a nyílt vizekre. Addig ismerős öbölben horgonyoztam, tanultam a fortélyokat. Az arrafelé úszkálók barátságosan köszöntöttek, elvégre ismertük egymást a világfaluból, a…..
Kakukkfészek Az van, amit elhiszel 2013.08.01 12:01:02
Nézem a Hallgatói Hálózat fészbúkját, különösen a kommenteket, roppant érdekes ám, mert ad egy picike képet arról, hogy milyen hiedelmek hajtják az országot. Írtam én már többször is arról, hogy a szörnyen ostoba önbeszarattató mítoszaink terjesztése mekkora egy…..
Úgy látszik az Extreme Digitalnál nem kivételeznek a többmilliós megrendelésekkel sem, mindenki pont ugyanazt a fogalom nélküli ügyfélszolgálatot kapja. Naiv ügyfélék egy megakadt rendelés kapcsén eljutottak arra a pontra, amikor kénytelenek voltak a Fogyasztóvédelemhez fordulni,…..
Nem szép az ilyen, pláne, hogy Bear Grylls esetében egyszer már ment a ködösítés, de aztán csak kiderült, hogy a született túlélő a gekkó leves után pihe puha ágyikóban hajtja álomra a fejét, nem abban a gallyakból, levelekből, ejtőernyő maradékból összeeszkábált fekvő…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.08.01 12:12:03
@Rectal Hemorrhage: Tényleg meglepődtem, hova vezet ez?
comment:com A nap képe 2013.08.01 10:00:00
Ideje volt már a Trónok harca-Csillagok háborúja-mashup-mémeknek, itt az első. ..
A kertvárosi Amerika az az álom, amelyet rengeteg filmben és sorozatban ábrázoltak már (hol ilyen, hol olyan előjellel). A valóság persze mindig kicsit más, mint a szükségszerűen torzító filmek és sorozatok – hogy pontosan milyen is, azt fotózta végig egy amerikai…..
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.28 19:52:18
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: Vasparittya tetszik? Abban nincsenek ékezetes betűk. Gyanús nekem ez az egész.
Mint az Index is megírta, egy fővárosi házibuliban egy 18 és egy 19 éves fiú a gyanú szerint megerőszakolt egy 15 éves lányt, aki részegen képtelen volt védekezni. Tanulságos ügy szülőnek is, gyereknek is. És újságírónak is, legalábbis Droppa Gergelynek, a Blikk…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.27 19:00:06
@v2peti: Teljesen egyetértek, a múlt kísérteni fog sokáig, ha dokumentálják. Az is teljesen természetes, hogy egy ilyen poszt alá összegyűlik a nép színe-javát reprezentáló, rosszindulatú sötét bugrisok csapata is, akik szívesen elidőznek a gondolattal, hogy milyen lehet egy 15 éves, kiszolgáltatott nőt megdugni. Már ezért megérte feltalálni az Internetet, igaz, gyökerek?
Főnökével szűrte össze a levet Szabó Zsófi, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap birtokába ugyanis leleplező erejű fotók kerültek (vajon járt értük a 10 ezer forint?), miszerint a Jóban Rosszban sztárja és a Tv2 sikersorozatának producere, Nagy Tamás Grande egymásba fonódva…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.22 16:39:03
@Brett Georege: Egyetértek. Az Index ajánló sorainak írói előszeretettel használják a gigamellű szót, ami legalább annyira gáz, mint a focistafeleség. Az is kurvára gáz, hogy nem ismernek más modellt Mihalik Enikőnél és más énekesnőt Rihannánál.

A kis ribanc egyébként beszólt ByAlexnek, mintha bárki is kíváncsi lenne a véleményére.
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.22 16:40:23
@symor: Szia, Zsófi! Hogysmint?
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..
Nemrég bemutattunk egy Knex nevű építőjátékot, illetve egy abból készült óriás hullámvasutat, melyben golyók keringenek. Volt egy sejtésünk, hogy e játék kapcsán másnak is meglódul az agya és addig bütyköl, amíg összehoz valami különlegeset. Íme a következő mutatvány,…..
Az előző héten kezdett cikkünk végén ígértük, hogy adunk néhány általános támpontot az elektromos szerszámok kiválasztásához. Természetesen tudjuk, hogy különböző gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező olvasóink vannak, néhány tanácsot talán lesz aki megmosolyog, de…..
Végre műsort kap Erdélyi Mónika, ujjong a Bors. A tavaly a Tv2-höz igazolt, de azonnal mellőzött műsorvezető egy év után végre kamera elé ülhet Joshi Bharát oldalán. Részletek itt. Szepesi Niki nem ugrik fejest a pornóiparba, konstatálja szomorúan a Blikk. "Egy pillanatra…..
Nem, most nem az Index.hu-ról akarok írni, hanem a 444.hu-ról. De akkor miért ez a cím? Elsősorban azért, mert számomra az Index.hu nemcsak egy netes portál, hanem egy korábbi munkahely is, és mindaz, amit egy korábbi munkahely jelenthet: például az ott dolgozó embereket. Az Index.hu…..
Nagyszerű hírünk van scifi-rajingóknak: a TNT kivárt pár epizódot az új Falling Skies-évadból, majd a nézettséget látva bólintott, és bekérte az inváziós-partizánharcosos sorozat negyedik évadát is. A DreamWorks gyártásában készülő sorozat 18-49-ben és 25-54-ben a…..
Véletlenül devizában számolta el a Lombard Lízing a casco díjakat, amit véletelnül kiszúrt a PSZÁF, úgyhogy most fizethetik vissza a be nem jelentett díjemelésekkel együtt: A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) fogyasztóvédelmi célvizsgálatot folytatott le a…..
A hétfőn bevezetett új elektronikus rendszer azonnal összeomlott, de nagyobb problémát jelent, hogy eléggé értelmetlennek tűnnek az átalakítások a Postán. Sem a papír, sem az ügyintézés nem lett kevesebb, ezért a 2 nap alatt betanított alkalmazottaknak még jó pár hétbe telik,…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.03 10:51:09
A Daily Mail kedves címmel és címlapfotóval köszöntötte a Glastonbury fesztiválon fellépett Rolling Stones két tagját, Mick Jagger énekest (69) és Keith Richards gitárost (69). Mondjuk ezt a címet mi is ellőttük volna.   ..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.03 07:59:33
@queensryche: És különben is, nálunk egy átlagos hetven éves már tolószékben folyatja a nyálát és keveri Alzeheimert a Parkinsonnal, szép teljesítmény még zenélni :)
Szóval szemét újságcím.
Régi mániám a gyanúsan olcsó termékek, kéziszerszámok elleni küzdelem. Ha megnézzük bármelyik barkácsáruház reklámkiadványát, rögtön feltűnik, hogy akár tízszeres különbség is lehet két azonos funkciójú és hasonló névleges teljesítményű elektromos szerszám ára…..
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.02 18:23:24
@Thoreau: OK. Az emlegetett szalagcsiszoló egyébként egy Bosch lincensz alapján, láthatóan gyatra anyagokból készített termék.
Én azzal kényeztetem magam, hogy többféle célszerszámot vásárolok. Szalagfűrész, körfűrész, kézi körfűrész, gérvágó körfűrész, dekopirfűrész és lamellázógép csak a fűrészekből :) Ha nem ésszel, csináljuk géppel. Lehetetlen lenne egy barkácsműhelyt csupa Makitával felszerelni így.
Jó, hogy mondod a Kil-t, majd figyelek.
Egyébként még egy összemosott kategóriát említenék, a békebeli, igazi anyagból készített nagy szerszámok (pl. kiskőrösi szalagfűrész), a birodalmi (szovjet) szeszámok, melyekben dupla annyi acél van és a házi készítésű, de profi berendezések.

Jó a blog különben. Facebook-on figyelem az új posztokat. Tiszteletreméltó, hogy kevés komment ellenére is folyamatosan posztolsz. Sokan olvassák?
Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.07.02 18:28:31
@Őrjöngő Sandy: Csak a pontosság kedvéért:
- Makita és felfelé. Itt viszont háromszoros ugrás van az előzőekhez képest. > árban
Kéziszerszámra nem sajnálom a pénzt > csavarkulcsra, csavarhúzóra, stb. Tehát nem elektromos gépre.