Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norca Jewellery

120 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezüstözött, bronz és fekete színű rózsa is készült mostanában.  A fekete és a bronz aprócskák, teljesen egyformák. Az ezüstöt meg már láttátok.  A méret azért egyre kisebb, mert egyre finomodik a technika. Erre pedig azért van szükség, mert már megrendeltem az aranyozott drótot a következő…..
Norca Jewelry Ezüst rózsa No.1 2016.03.07 11:53:54
Vörösréz rózsát már készítettem, de ezüstöt még sosem. Az ezüstözött drót kicsit merevebb, nehezebb vele bánni, de a hétvégén nekiláttam a relax-tevékenységnek. Zsebi bírta az ötletet. 30 grammos rózsa lett a végeredmény, itt van majdnem 3D-ben: #norca_art #wire #wirewrap #silver…..
Norca Jewelry De ne véreset 2015.09.27 15:34:37
Ráakadtam néhány darabra, amit még meg sem mutattam. Valamikor a nyáron készültek. Az egyik egy denevér, egy szál vastag, és egy szál vékony drótból, olyan módszerrel, mint a cica.  A másik pedig a vagy 50 méter drótból készült vörösréz nyaklánc, aminek a karkötőjét…..
Leadom a drótot. Épp, amikor szorosabbra akartam fűzni köztünk a szálakat. (De tudod, azt mondják, nincsenek véletlenek.) Na szóval kedves Norca-barátok, belemásztam a világító dobozba újra. (Épp kifelé jövet kapott el valaki.) Egy fél év szünetet akartam tartani. Az volt a…..
Ez egy werkalbum, anyu jóvoltából. A kisbéri lovasbemutatón készült a legújabb medál. Az állatok közelsége mindig sokat ad. És itt nem a mellettem ülőkre gondolok. Tervezem egy ideje, hogy a Norca nyakékek ihletőit is összegyűjtöm egy bejegyzésben, hogy lássátok, nincs…..
Norca Jewelry Ne húzd az időt 2015.06.30 17:36:26
Ezt a szuper címet Réka barátnőmnek köszönheti az új Norca óra. (Címadásban és vágásban ő a legfrappánsabb ember, akit ismerek.) Gyönyörű fényű fonalakból készítetett csigák borítják a felületét, és két réz muki munkálkodik, illetve henyél a tetején. A mutatókat…..
Norca Jewellery 2015.06.30 18:22:56
Elfelejtettem az ásvány nevét, pedig nagyon szép zöld színe van. A lényeg, hogy kedves, nem túl hivalkodó, de vagány szett készült belőle. ..
Nem az erősségem a csicsa. De valahogy ahogyan ezt a gyönyörű féldrágakövet elkezdtem körbefoglalni, azok az indák be akarták fonni. És éppen így lett kittis - a húgom születésnapi meglepetése. Kitti sem szereti a giccset, ezt a szettet meg nagyon is - remélem, ez azt jelenti,…..
Norca Jewelry Cukiságok 2015.04.26 20:40:33
Mire jó ha az ember lánya ilyen csodás tavaszi időben a fák alatt ücsörgés, limonádészürcsölés, családi banzáj helyett a lázzal küzd az ágyában napokig, miközben elmegy mellette a húga szülinapja, az első munkanapja az új munkahelyén és egy jó kis német óra? Hát én a…..
Norca Jewelry Sün 2015.04.11 10:54:43
Ez bizony itt egy zöld vázú kővájó süni, akit jól lelakkoztam, körbetekertem ezüstözött ékszerdróttal, és nyakba akasztottam. (A gyilkosságot viszont nem én követtem el, a természet segített.) A közepét egy tenyésztett valódi gyöngy díszíti. Összesen 3 cm-es, kis…..
Norca Jewelry Kagylós óra 2015.04.10 12:17:12
Elkészült egy 30 cm-es óra kagylókkal és kaviccsal - meg gyönggyel és dróttal: Ahhoz a 19 cm-es edényalátéthez, amit már láthattatok korábban: Telefonnal fotóztam az órát, ebben a képalkotás dologban nem vagyok valami jó... élőben sokkal szebb meg plasztikusabb nyilván.…..
Kicsit - valójában sokkal - kevesebb időm jut mostanában a Norcára. De ez nem azt jelenti, hogy semmi, csak hogy most a prioritása alacsonyabb, mint mondjuk a filmem befejezésének, a pszichodiplomám megszerzésének vagy a német nyelvvizsgám letételének, meg persze a munkának, ami a…..
Elkészült. Egyszerű, kedves, elegáns. Pont olyan, amilyet én nagyon szeretnék. De csak akkor tartom meg, ha nem vásároljátok meg itt. :) ..
Norca Jewelry Réz óra nyakékkel 2014.11.23 13:42:30
Elkészült az első Norca óra. Masszív, de könnyed. Nekem a nyakék a kedvenc Norca ékszerem evör, míg a kiscsaládom szerint az óra a valaha legszebb elkészült termékem. De lehet, hogy csak annak örülünk, hogy olyan norcás, és mégis más. Itt megvásárolható. ..
Nagyon megszerettem a lávakövet, mert könnyű, könnyed és különleges kő. Itt egy újabb ékszer belőle. Nekem nagyon bejön. Itt megvásárolható. ..
Norca Jewelry Nyuszi hopp 2014.11.04 19:55:38
Új taggal bővült a Norca nyakék-állatkert. Az ihlető ezúttal Lujza, anyu rémes vérnyula. Nem vicc, hogy vérnyúl. Ha nem lenne 18-as karikás tartalom, megmutatnám azt is, hogy nézett ki a fotózás után a mellkasom. De tény, hogy Lujzi szép. És puha. Azért mostanában…..
Norca Jewelry Drótkutya 2014.10.07 18:37:54
Kész a kutyus. Már a hétvége óta, csak még nem volt időm publikálni. Bronz színű, bársonyos barna ékszerdrótból készült, szinte megsimogatná az ember. Egészen hasonló lett, mint a terveken. Persze macska is készül, Zsebi már így is sértve érzi magát... ..
Norca Jewelry Nyaklánc Encsi-napra 2014.10.03 21:45:38
..
Norca Jewelry Réz rózsa 2014.10.02 10:54:04
Rézből készült, életnagyságú rózsa, antikolva. Elkészítési javaslat: végy vagy 20 méter drótot,1 mm-eset, és vagy 50 métert, 0,35-öset. Tekergesd össze-vissza sokáig. Amikor már mindenki kezd jó hülyének nézni, kb ez lesz belőle. 36 cm hosszú, a feje pedig olyan 6 és…..
Cili barátnőm is 30 lett. Mégpedig az a boldog 30-as, aki holnapután nászútra megy! Ez az ő éve. És ez az ő órája. Az óra is 30-as, óriási, fehér kavicsokból. A mutatót és a mukikat is magam hajtogattam lakkozott réz ékszerdrótból. Amikor meglátta az első Norca órát…..
Norca Jewelry Lávakőből ékszert 2014.09.07 19:45:16
Egy nagyon kedves barátnőm betöltötte azt a bizonyos kerek kort, amit ebben az évben is jó sokan be fogunk, hjajj. Ezt a nyakéket készítettem neki ajándékba: És hozzá ezt a karperecet: Lávakőből van. Energikus, különleges, mégsem hivalkodó, hanem nemesen és könnyeden…..
Norca Jewelry Fekete macska nyakék 2014.09.06 17:34:12
Elkészült az egyik macska, megrendelésre. Nem akartam sorozatgyártani, de úgy tűnik, nagy a rajongótábora ennek a cicunak. A jó hír, hogy terveztem ebben a stílusban kutyát is, hamarosan meglátjátok.  ..
A múlt héten végig forgattam, és szuper dolgokat próbáltam ki. Többek között a búvárkodást. Óriási élmény volt lemerülni az egyik Fényes forráshoz 3 és fél méter mélyre, és belehemperegni a homokba, azon a ponton, ahol tör fel a forrásvíz és vele a gázok. Sem…..
Mostanában én sütöm a tortát, ha valakinek szülinapja van a baráti társaságban vagy a családban, de most megtörtem a hagyományt. Nem sütöttem, de még csak nem is főztem a fűszereimből, hanem órát csináltam. Zsófi konyhai kis kiegészítőket kapott a társaságtól, hát…..
Az elmúlt időszak sem múlt el nyomtalanul a Norca-műhelyben, csak éppen egy nagyobb munkában vagyok, ezért még az előző kész dolgokat sem fotóztam le. Itt az egyik kedvencem, egy spanyol kagylókból készült edényalátét. Tesztelési szakaszon esett át, és megállta a helyét:…..