Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unortodox Mekkmester

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Unortodox Mekkmester 2021.01.04 16:16:00
  "Magát szabadelvű-konzervatívnak, nemzeti liberálisnak, nemzeti konzervatívnak valló szerkesztőgárdánk alapvető élményei közé sorolja Tisza István karizmáját, Krúdy Gyulát, Esterházy Pétert és Sütő Andrást, Ákos és az Anima Sound System zenéjét, Sáros és Alsó-Fehér vármegyék múltját, a…..
        Holnap délelőtt a Színművészeti Egyetem hallgatói Első figyelmeztetés címmel énekelve fognak tüntetni az ellen, hogy Orbán Viktor átadja az egyetemet Vidnyánszky Attilának.        Nagyon fiatal voltam, amikor Hirtling/Mácsai/Funtek vizsgaelőadását láttam az Ódry Színpadon, a Teaház az…..
Unortodox Mekkmester 2020.07.03 13:42:32
@HaKohen: Talán az unicode emojik működhetnek, azok betűk... (Teszt: ?
       Történelmi időket élünk.  A kormányzati tájékoztató előadáson Röst Gergely egyik slide-ján 1:22:05-kor a "végtelen dimenziós operátorok spektrálsugara" kifejezés szerepel.     Mivel ez politikai szakkérdéssé vált, az Örülünkvincent blog kötelességének érzi, hogy tájékoztassa a közvéleményt…..
Unortodox Mekkmester 2020.04.27 18:27:05
Az idei World Economic Forum borsos belépőjegye mellé szinte kötelező volt aláírni az Egybillió Fa kezdeményezést (Trillion Tree Initiative) azoknak, akik ott akartak lenni a rendezvényen. A faültetés az egyik olyan ritka kezdeményezés, amely egymástól olyan gyökeresen különböző politikai nézetű és…..
Unortodox Mekkmester 2020.02.09 07:00:09
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
Könnyű feladvány, mert ma könnyű nap van. Sötét lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
       Nem fogjuk meg Péterfy művésznő seggét. Mondom magamnak, miközben Péterfy művésznő a fejem felett kalimpál a lábaival és ha nem fognák meg páran a megfogható részeken, akkor leesne a földre. Többször is előállhatott volna  jogos védelmi helyzet, amikor a Tanítás szellemével ellentétesen…..
Unortodox Mekkmester 2019.09.15 12:31:20
Itt van például az ovisoknak készült Polip dal, amelyben a rák a vécépumpával ööö izé, de az rossz, aki rosszra gondol. Az ovisokat nyilván nem zavarja.
www.youtube.com/watch?v=X-l1PH9xCxc
A lényeg, hogy minden korosztály kapja meg a neki szóló üzenetet. Mint ahogy a tornateremben is sokféle pálya van egyszerre felfestve.
   Szerintem meg ******** és bandáját a Dunába kéne lőni, gondolkodás nélkül. (simontoth80@freemail.hu) (itt a valódi nevem szerepel) hosszú zsidózásokat is mellékelt a fazon. Jó lenne ennek az izének a szemébe nézni. Úgy értem fél méterről, IRL. Igen, pontosan tudom, hogy jogászok percek alatt…..
  – Még az első polgári kormány idején vettem részt az oktatás és a kutatás kapcsolatát áttekintő fehér könyv kialakításában, ami sok tanulsággal járó munka volt. Kiderült, a felsőoktatás nem járul hozzá igazán a tudományos kutatásokhoz, részben azért, mert az oktatókat leköti a tanítás. Azt…..
Unortodox Mekkmester 2019.08.05 09:41:35
@dvhr: Köszi a hivatkozást.
"A forrás szerint Maróth nem csak élesebben állhatna ki Lovásznál a fontos ügyekben, de a politikai kapcsolatain keresztül jobban tudna tárgyalni az ország politikai vezetésével is."
XD

Engem ez emlékeztet Pálinkás egy 2010-es szeánszára. Összetrombitálták az azévi tud. diákolimpikonokat, tanáraikat és felkészítőiket. P a szokásos dagállyosággal megsajnálta a jelenlevőket, hogy a sport olimpikonokhoz képest (vele érkezett Cs. László úszó is) milyen kevéssé ismernek el minket, majd homályosan meglebegtette, hogy a kormányhoz való jó kapcsolatait majd felhasználja. Mi pedig egy-egy sárga és narancssárga cetlire felírhattuk, hogy szerintünk hol lenne érdemes segíteni, és a cetliket kitűzhettük egy paravánra.
A megbecsülés azonnali és kézzel fogható volt, az olimpikonok kaptak egy-egy szép DVD-t.
      "Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a demokrácia nemcsak azt jelenti, hogy az emberek részt tudnak venni a választáson, és megadatik a lehetőség, hogy bevonódjanak a közös ügyek megvitatásába". A demokrácia a régi görög felfogás szerint kormányzati formát is jelent, "vagyis a…..
    A Mandiner először lehozta, hogy felfüggesztette a FIDESZ-t a Néppárt. Majd az "Origo: Nem zárják ki és nem függesztik fel a FIDESZ-t" hírt rakták ki. Eredetileg még ebben a szövegben is ott volt Daul twittere, amiből világos, hogy felfüggesztik a FIDESZ-t. Aztán ezt is töröltették.  Az egész…..
      " Ebben a formában nem szeretnénk, ha a Central European University tovább működne. Szerintem ki kell mondani, meg nem kell bujkálni, nem kell kertelni”  (Balog Zoltán)      "Kerteljen, akinek két anyja volt, ebben a formában én sem szeretném, ha a Balog Zoltán miniszter úr tovább működne"…..
 "Sárospataki lány" nick adta az ötletet, hogy nézzek egy kicsit bele a PISA teszt nyilvános adatbázisába.  Az ember kiválasztja a paramétereket, és olyan táblázatokat készít magának, amilyeneket csak akar.      Négy megállapítás:     1. Tudományból és szövegértésből a legalacsonyabban teljesítő…..
Régi szép idők, amikor a szerencsebambusz, a Klipan, a Pöang meg az Ivar atombiztos sarrokövei voltak az Ikeának meg az ember életének! Aztán teltek az évek, és a töpörödés elérte a svéd termékeket is. A Bekvam alacsonyabb lett, a Sötsak dammsugare rövidebb, és épp a hétvégén detektáltuk, hogy a…..
         Több helyen is írtak  Rogán Antal és társai autentifikációs szabadalmáról, amit állítólag megvett a Magyar Telekom.         Rogán a kétezres évek elején foglalkozott valamennyire konzisztens hashing-gel, és írt is róluk pár elég gyenge cikket, valószínűleg a szakdolgozata szólt…..
   Fradi. Loki. Szerényebb képességű ellenfél. Kiszakad a gólzsák. Tízen védekeznek. Beleszaladnak a késbe. Jobbak vagyunk. Jobb csapat a miénk. Találtak egy gólt. Nyerni fogunk. Úgyis nyerünk...Elég volt! Nézhetetlen, hallgathatatlan. Nagyképűség van, teljesítmény nincs. Visszatértünk. Magyar…..
Unortodox Mekkmester 2016.07.22 14:35:29
@jotunder: Ezzel nem azt akarom mondani, hogy készüljük fel a Főnök diadalmas mosolyával való szembesülére, amikor a Vidi 4-0-ra vezet a Parc des Princesben... :-)
Varánusz Viktor és a kommunisták 2016.03.07 09:14:30
Magyarország - Azerbajdzsán két jó barát, legalábbis Viktorunk szerint. Igaz ennek a "barátságnak" az előnyeit eddig kizárólag az azeriek élvezték, de biztos van valami jó benne nekünk is. Régóta várom, hogy valaki érdemben majd elmagyarázza, pontosan micsoda is, mert a kommunikációs panelek egymás…..
Unortodox Mekkmester 2016.03.07 13:00:29
           Az Index.hu vette észre, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai gumidominó és egyetemi tanár egyik doktorandusza az egykori FPÖ-politikus Rüdiger Styx, meglehetősen schmittpáliánus jellegű doktori disszertációt produkált.            Ha az ember jobban…..
Nem fogom most nektek megoldani a migránskérdést, csak összeírok néhány megfontolandó szempontot. 1. A migránsáradatot Magyarország nem fogja megállítani. Átengedheti kontrolláltan, megszűrheti, eloszthatja, kimazsolázhatja - vagy csinálja amit most, hogy eljátssza Európa…..
Unortodox Mekkmester 2015.09.12 09:08:23
        Boros János rezsimszolga folytatja kétségbeesett küzdelmét a miniszterelnöki kegyekért. Tudom, harmadosztályú senkiről van szó, akit Olvasóim már nagyon unnak, de Borosban van valamilyen…..