Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vkelly

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hollywoodi külföldi sajtómunkások (köztük az Angelina Jolie bizalmasának szerepében előszeretettel tetszelgő Návai Anikó) nyilvánosságra hozta a jövő januárban 71. alkalommal megrendezésre kerülő Aranyglóbusz-gála nevezetteinek névsorát, és perszehogy megint leszarták a…..
Steven Moffat, a szemfényvesztés mostanában egyre előkelőbb helyre előrukkoló mestere azt nyilatkozta a Doctor Who 50. évfordulós ünnepi különkiadásával kapcsolatban, melynek ő írta a forgatókönyvét, hogy "meg fogja változtatni a történetet". Ehhez a producer még azt tette hozzá, hogy egy, "a…..
Idén tölti be 50. életévét a népszerű időutazó, és ugyan én utoljára akkor követtem a sorozatot, amikor még Tom Baker küzdött épületfaló óriásnövényekkel, és más nyalánkságokkal, ez az évfordulós trailer rendesen felkeltette az érdeklődésem. Meséljetek, honnan érdemes felvenni a fonalat? Mitől…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. haydenseN (4 pont)5. Mozsy (3 pont)6. Ficus Cucis (2 pont)7. Tnitike (1 pont)..
vkelly 2013.08.04 06:33:26
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Alig telik el nap új Trónok harca trailer nélkül: ez a legújabb az eddigi leghosszabb is egyben, amihez meglehetősen érdekes zenei téma társul. ..
Vik nem gyanította, hogy 15Mb/s-es internetét nem érdemes IPTV-re cserélnie, úgyhogy 2 év hűséggel megrendelte decemberben a T-Home-től. Miután negyedszerre sem sikerült beszerelni, felmondta a szerződést azzal a kéréssel, hogy állítsák vissza eredeti előfizetését.…..
vkelly 2013.01.09 19:07:25
@atpijkamo: mi a gond az IPTV-vel? Nekem kb. 4 éve van, és kifogástalanul műxik.
Előtte UPC tányéros TV-m volt, de az meg rögtön nem találta a jelet, amint egy kicsit beborult az ég...
Furcsa bestia ez a film: féltem, hogy csak egy újabb Twilight lesz tinédzser vámpírok helyett tinédzser gladiátorokkal, és mikor a filmnek vége lett, egyrészt kétségem sem volt afelől, hogy az Alkonyatnál messze jobb produkciót láttam, ugyanakkor úgy éreztem, hogy lehetett volna…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Minden hátulgombolós fiú álma válik valóra Hogarth Hughes számára, mikor összebarátkozik az űrből jött, toronyház méretű Vasóriással, azonban egy ilyen paraméterekkel rendelkező kapcsolatot nem sokáig lehet eltitkolni: előbb a helybéliek kezdenek el gyanakodni, hogy valami nem…..
vkelly 2012.09.23 16:57:44
JJ Abrams idén is beszállt a sorozatbizniszbe a Revolution című posztapokaliptikus scifi, oppardon családi drámasorozattal, amiben vannak verekedések, egy, azaz egy darab színész és sok-sok tökéletesre sminkelt és fodrászolt női szereplő. Nem ez lesz az a sorozat, ami kihúzza a…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Olvasók!   Sajnos nekem is van rossz tapasztalom a magyar…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
vkelly 2012.07.31 12:01:21
@Herlock Sholmes: Horváth Mariann csodálatosan közvetítette azt a meccset! Nem is értem a fanyalgókat...
Magával ragadó volt és élvezetes. Ha bakizott is, engem nem zavart. Inkább egy-két kisebb elszólás, mint egy olyan sótlan és végtelenül unalmas kommentálás, mint Deák Horváth Péteré (így hívják az úszóversenyek kommentátorát, ugye?).
Visszatérve Mariannra: bevallom az eddigi teljesítménye alapján nem zártam a szívembe (teniszközvetítései SZVSZ élvezhetetlenek) - de ezzel a vasárnapi teljesítményével abszolút kedvencemmé vált. És igen, én is megkönnyeztem vele együtt Áron győzelmét. Lehet, hogy nem profi, de nagyon emberi reakció volt a részéről, hogy eltört a mécses.
vkelly 2012.07.31 12:07:18
Charlie Sheen irigylésre méltó helyzetben van már vagy nyolc éve, hiszen abból él, hogy saját magát alakítja a tévében, hol rövidgatyában és mintás hawaii ingben, hol hosszúnadrágban és bőrdzsekiben. Nem kell különösebben megerőltetnie magát, és ebben rejlik zsenialitása:…..
vkelly 2012.07.07 20:09:33
@doggfather: de, ennyire rossz.
Charlie Sheen remek komikus, de egy ilyen harmatgyengén megírt sztorit ő sem tud feldobni.
A többi színász ráadásul nem is játszott, csak rossz ütemben felolvasta a szövegét.
Hihetetlen, hogy az amik milyen sz@rokat megesznek.
vkelly 2012.07.07 20:10:12
A Befutó című sorozat egyik executive producerével, a pilotepizódot rendezőként is jegyző Michael Mann-nel még akkor beszélgettünk, amikor a sorozat szénája jól állt, azaz az amerikai bemutató előtt. Azóta három ló pusztult el a forgatés során, és az HBO leállította a…..
Ace kissé morcos reggel, mert a nyugdíjas lovaknak pénzt kunyeráló nő nem jön időben, és nem is szólt, hogy késik, az meg pláne nagy dürhőség a sittről szabadult maffiózók nagykönyvében. Gust ez annyira nem izgatja, a hetedik futam viszont igen, mert most akkor indul a lovuk vagy…..
David Milch író tévés karrierje 1982-ben kezdődött, a Hill Street Blues című sorozat egyik epizódjával  aminek ő írta a forgatókönyvét. A Yale-en summa cum laude minősítéssel diplomázó író ezt követően az NYPD Blue című sorozat író/producere volt hét évadon át,…..
Tisztelt Praxis!   Egy megmagyarázhatatlan orvosi viselkedésről szeretném önöket tájékoztatni. A kisfiam elkapott valami vírust még a múlt hét folyamán, hasmenése volt és többször hányt is, emellett a láza is felment. Iskolába természetesen nem engedtük, próbáltuk otthon…..
Az előző részben túl sok lényeges nem történt, Marnie testébe beköltözött egy igen mérges spanyol banya szelleme, Jézuskát meg kígyóval maratta a sajtá nagyfaterja, ja, és Eric megcsinálta Sookie-t, akit ha jól számolom, már három szereplő is megdugott, és hol van még a…..
Az új évad nekem kicsit döcögött az első részben, a második már tempósabb volt, a harmadikban meg úgy tűnik, még jobban elszabadul a pokol. Az évadnyitányról részletesebben is írunk majd.   Ep. 39 Preview   ..
“Hát jó bulinak tűnik, és ki szeretném magam próbálni ilyen nehéz pszichológiai körülmények között” - vágja rá a kilencvenes évek végének csepeli divatja szerint zselézett hajú fiú, akinek pólóján gyöngyökből kirakva csupán annyi olvasható, hogy I’m…..
Úgy látszik, azoknak lesz igazuk, akik nem jósoltak hosszú távú, mély barátságot a félig görög biztonsági őr és az egykori tévés műsorvezető között a villalét után: a Blikk szerint Alekosz már a házavató bulijára sem hívta el Olivért, nahát. Sőt, ha ez nem lenne elég,…..
A tmz.com jelentette tegnap este, hogy Charlie Sheen megvette Joe Roth producer és Peter Segal 2003-ban készült, Ki nevel a végén? című vígjátékénak tévés jogait, és egy sorozatot épít fel a történetből, amiben Jack Nicholson és Adam Sandler játszotta a főszerepet. A film egy…..