Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aham

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
Aham 2006.10.01 22:17:28
Végre rájöttek a TV2-nél, hogy Félix egy semmirekellő menedzser, aki lufikat növeszt, melyek gyorsan kipukkadnak. Kezdetben volt KoKo, kipukkadt, aztán jött a Félix féle többi semmirekellő, akik még ütni sem tudnak, a levegőt cséplik. Természetesen ők is kipukkadtak.

Amit már az első pártfogoltjánál nyilvánvaló volt: az edzők mit sem érnek, ebből eredendően a bokszolók felkészületlenek, parasztvívást adnak elő.

Félix - a simuló Csötönyivel együtt - menedzserként úgyszint fabatkát sem ér, a bokszhoz lövése sincs, bár jó érzékkel választja ki a földhülyéket, akiknek könnyen bemagyarázhat mindenféle hazugságot, miközben lehúzza szerencsétleneket. Akiknek zöme koszos albérleti lakásban nyomorog, míg a főnök Volvóval jár, nekik be kell érniük az ezerkecskével.

A LA-i blama megmutatta, hogy fogalma sincs az egész sportról, amit pedig a TV2-vel közösen előadtak magyarázatként duplán szánalmasnak tekinthető.

Itt az ideje felébredni! NINCS MAGYAR BOKSZ! NINCSENEK MEGFELELŐ EDZŐK!

Semmirekellő portások, utcaseprők és megélhetési bajnokok állnak ki az idehaza rendíthetetlennek beállított bokszolóink ellen. Meglesz a szeplőtlen mérleg aztán az első normális ellenfélnél megy a magyarázkodás.

Miután Félix eltűnik a porondról a Magyar Boxszövetségre is ráférne egy nagytakarítás, kezdve Csötönyivel. Elég csak az amatőr bokszolókat kérdezni a bajszos úrról...

Blaze: nem mozdult itt semmi, a felkavart állóvíz tűnt úgy eddig sokaknak, hogy felfelé ívelőben a hazai sport, közben egy nagy fenét. Banánisztánban vagyunk még mindig.