Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
Grek 2012.10.27 21:18:58
@Anti Anyag:

Tudod egyáltalán, hogy mi az az IMF és mire jó az IMF által biztosított hitelkeret? Ha nem tudod - és láthatóan nem - akkor miért nem maradsz inkább csendben?

Az nem zavar, hogy rekord magas hozamokkal adunk el államkötvényeket (=veszünk fel újabb hiteleket)? Mekkora felárat fizettesünk meg az unokáinkkal, pusztán azért, hogy a Fidesz szabadon elverhesse Magyaroszág devizatartalékait és ne kelljen egy nemzetközi szervezetek számára is elfogadható elképzelést összehoznia arról, hogy mégis mik a tervei a mostanra recesszióba süllyedt magyar gazdaság rendbetételére? Mert ugye az, hogy "2014-ben is nyerni akarunk, ezért azonnal pénz kell bármi áron amit aztán majd szétoszthatunk" koncepciót a birkamenet népén kívűl másoknak nem igazán lehet beadni mint felelős, kormányzati stratégiát.