Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libidó

1 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törvények nem hiába léteznek. Nélkülük ugyanis eléggé kiszolgáltatottá válna a legtöbb ember rengeteg olyan esetben, amikor kihasználják, meglopják, vagy épp fizikailag bántalmazzák őket. De persze ahogy fejlődött az emberiség úgy fejlődtek a törvények is. Párat…..
Libidó 2018.05.27 12:16:07
Szeretem élvezni az életet. Ehhez nálam a minőségi, jó filmek is ugyanúgy hozzá tartoznak, mint az ízletes ételek és italok is. Ennek a kombinációja adta az ihletet a mostani kis felsoroláshoz, amiben a teljesség igénye nélkül, nem toplistás sorrendben megemlíteném néhány kedvencemet. Vodka-martini…..
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
Ma randizni valakivel egy kész rémálom, a trend megváltozott, főleg online randiapplikációk segítségével ismerkedünk. A felgyorsult digitális világunkban nem árt, ha tisztában vagy néhány fogalommal, amik mostanába kerültek be a randizási terminológiába.  Breadcrumbing - A megismerkedésetek után…..
Libidó 2018.03.18 12:13:12
Libidó 2018.03.18 12:16:22
@Libidó: csinaltam egy kis freeclimbing-ot es mar nem aktualis.
Egy külföldről visszatelepült olvasónk fordult hozzánk levélben, hogy saját horrorisztikus történetének megosztásával járuljon hozzá, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Mivel félt, hogy esetleg további kellemetlenségek is érhetik, neve elhallgatását kérte. A szövegben előkerülő név tehát…..
Libidó 2018.03.11 21:03:04
Ebben a cikkben, hoztunk nektek néhány stílus tippet, amire esetleg ti nem is gondolnátok, hogy milyen sokat dobhat, vagy ronthat a tökéletes szetteteken. Érdemes végig olvasni mert alapvetőnek tűnő de nagyon érdekes kis ’praktikákat’ gyűjtöttünk össze nektek...
Vitray Tamás (forrás: blikk.hu)   A hatvanas évek elején még gyerekcipőben járt Magyarországon a televíziózás, ám a kommunista hatalom a kezdetektől fogva tisztában volt a terület állambiztonsági kockázataival és lehetőségeivel is. Éppen ezért semmi meglepő nincsen abban, hogy a belügy a televízió…..
A társkeresés a megszokott módon Karácsony utolsó napján kezd el felpörögni, és ez a lendület sokszor, még ha különböző hullámokban is, de kitart május végéig. Így ha magányos volt a Karácsonyod, de jövőre jó lenne valakivel együtt megélni, akkor most kell elkezdned keresni, hogy egy év múlva…..
Libidó 2017.12.28 14:27:13
Slow Motion Karácsonyi szex 2017.12.25 23:22:44
Ha Önöket is jobban érdekli a szex az ünnepek alatt, mint az év más időszakaiban, akkor nincsenek egyedül. Egy, friss nemzetközi internetes keresési adatokon és születési statisztikákon alapuló kutatás eredményei szerint a karácsonyi ünnepkör időszakában megnövekedik a szexszel kapcsolatos…..
Libidó 2017.12.26 12:11:59
Kevés megosztóbb város van Nápolynál. A lelkendezők áradoznak hangulatáról, mely legtöbbjüknek a száradó lepedők látványát jelenti; a fújolók szidják a mocskot, a bűzt és a hangzavart. Mindenkinek igaza van. Ez a város azonban jóval több ennél. De nem való mindenkinek. Szigorúan szubjektív…..
comment:com Megszűnik a Sport M 2017.10.31 20:06:43
December 31-től megszűnik az AMC Networks Internationalhez tartozó Sport M, írja a DTV News. A társaság 2018-tól nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a rangos sportesemények minőségi élő közvetítéseire, de mivel a Sport M a határon túl is elérhető közösségi médiaszolgáltatásként működik, a csatorna nem…..
Egy olvasó hívta fel rá a figyelmem, hogy manapság igen elterjedt a Magyar vendéglátásban az a fajta protokoll, hogy a pincér az ételválasztást úgy igyekszik megkérdezni, hogy Sikerült választani? Súlyosabb az eset, ha ezt megtoldja egy kis e-vel, azaz Sikerült-e választani?  A fenti mondattal…..
Már napok óta azon gondolkodom, hogy a Tűnj el!-nek lehet bármennyi esélye is a magyar piacon, a különböző afro-amerikai ihletésű produkciók ugyanis hagyományosan gyengén teljesítenek hazánkban (de egyáltalán saját kulturális közegükön kívül), ez a filmet pedig éppen a…..
Libidó 2017.06.07 22:06:10
Bárki bármikor nekünk szegezheti a kérdést, hogy “Na, és te mivel foglalkozol?” Erre sokan csak makogni tudnak, többen kliséket puffogtatnak, néhányan pedig igen velős, világos és figyelemfelkeltő, pár mondatos bemutatkozást adnak elő. Mindannyian szeretnénk a harmadik csoportba tartozni, és a…..
Libidó 2017.05.13 13:24:48
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Libidó 2017.02.25 16:56:50
Az egyik legjobban tisztelt és nagy becsben tartott név a svájci óraiparban, kétségtelenül a Tag Heuer. Mindamellett, hogy nagy múltra visszatekintő brand-ről beszélünk, szinte mindenki felismeri a luxus termékeiket világszerte. Az 1860-as évekbe nyúlik vissza a cég eredete, ami Edouard Heuer…..
Libidó 2017.02.16 22:25:36
@Pierr Kardán: "bármiLYét" ??? Az igen....
Sokan beszélnek pénzügyi, környezetvédelmi, állami, és minden fajta válságról. A 2010-es évek egyik legnagyobb kihívása a párkapcsolati kérdések és pont! Csak ezt nem tanítják az iskolában, nem mondja a híradó. A környezetemben körbenézve mindenki erről beszél. Láttam már felkapott adok-kapok…..
Azt károgták a varjak, hogy mozikba került a Körök, Samara már megint mászkál nekünk itt összevissza, meg azt is mondták - miközben erőszakos körülmények között elhunyt szerencsétlenek tetemeiből lakmároztak -, hogy ez a mászás most nem sikerült olyan emlékezetesre. Nekem…..
Van az úgy, hogy segíteni akarnak Neked megtalálni a társadat! Még ha nem is látszik, vagy nem is úgy érzed, de hidd el, hogy ők tényleg segíteni akarnak. Erre a segítségre tippikus példa a következő három mondat, mely úgy hozzátartozik a Karácsonyhoz, mint a bejgli, a karácsonyfa és a Reszkessetek,…..
Libidó 2017.01.02 12:15:42
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem a Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb magyar…..
Sharon Stone bőrébe bújt a híres magyar modell, akivel az Elemi ösztön hírhedt jelenetét forgatták újra. Pikáns, provokatív és merész videó készült. Csak felnőtt olvasóink kattintsanak, a többiek elégedjenek meg a címlapképpel...
Pár hete felfüggesztették a Műegyetemen Gazdaságtudományi Kar (GTK) dékánjá, Andor Györgyöt, mert a hírek szerint a Kar az oktatási államtitkárság javaslatára kivált volna a GTK-val a Műegyetemről és átslisszolt volna az ELTE-re...
Bizonyára kevesen tudják, hogy harminc éves kortól az izomtömeg 3-8%-kal csökken tízévente  ötven éves korig, ötven év felett 10 %-kal tízévente, és hatvan-nyolcvan év között már 60%-ot is meghaladóan fogyatkozik izomtömegünk. Ekkor az izmok sorvadása felgyorsul, ami a fizikai erőnlét és az…..
Libidó 2016.10.01 13:03:40
@NYC917:
Sose higgyunk olyannak, aki ugy irja : "higyjunk" :)
Azt hittem idén már elengedhetem ezt a dolgot az ősz beköszöntével, de sajnos nem tehetem, mert ma megint megbotránkoztam az egyik aluljáróban. És miért is? Mert egy fiatal srác fekete cipőhöz fehér vastag sportzoknit vett fel, persze háromnegyedes nadrágban, és közben azt hitte, hogy iszonyú jól…..