Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greddy007

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdek egy új sorozatot!A kezdetektől. ..
Sziasztok!Elkészült a csakúúgy-.- videosorozatunk első 4.része az első rész meglehetősen rövid lett:/A többi már hosszabb:D..
Felesleges leírnom mit gondolok mert a videóban mindent elmondok:D ..
Sziasztok itt a várva várt háttérképem sokan írtátok hogy szeretnétek ezt a képet íme most itt van!:D ..
Sziasztok!Az első gameplay sorozatom kezdődik el ma!Méghozzá HD-minőségben próbáljuk publikálni a videóinkat!MechWarrior Online gameplay-al készülök nektek:DBevallom őszintén még sohasem játszottam ezzel a játékkal.Amint elkészült a videó HD-minőségben kerül fel youtubera,…..
Ha segített ez a videó akkor iratkozz fel még több ilyenért!               ..
Ha segített ez a videó akkor iratkozz fel még több ilyenért!Nincsen más dolgunk csak a server.properties fájlban a legalján található motd-hez színkódokat…..
Ha segített ez a videó akkor iratkozz fel még több ilyenért!Essentials csomag parancsainak bemutatása és annak magyarítása! ..
Ha segített ez a videó akkor iratkozz fel még több ilyenért!Nincs más dolgod csak hozz létre egy Run.bat néven futó MS-Dos kötegfájlt az alábbi módon: 0:43 Hamarosan bemutatom a pluginok és a mapok berakását a bukkitos szerveredbe.Az azt követő részben pedig a szervernév…..
Újra beindítjuk weboldalunkat.Nem volt elég időnk a szerkersztésére.Minden videót letöröltünk youtube csatornánkról.Elkezdtem tutorialokat csinálni.Ne hogy elkeseredjetek mert gameplayeket is készítünk majd.Még pedi GRID,NFS:The Run.Szóljatok hozzá ehhez a poszthoz és kérlek…..
Sajnáljuk de admin hiányunk van de ha szeretnél adminisztrátor lenni és elmúltál 12 éves írj nekünk a facebook.com/bmxsports oldalra!..