Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitekinto

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem értik. A baloldal még mindig nem érti. Annyira egyszerű pedig: bedobnak nekik valamit, ők meg ostobán rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra. Tépik, marcangolják. Acsarkodnak itthon és külföldön. Körbejárja az összes ostoba,gondolkodásra képtelen ballib…..
Úgy tudjuk, hogy a TV2-nél nagyon nem jól jött le az, hogy Demcsák Zsuzsa a válását közleményháborún és a szülein keresztül folytatja a sajtóban, és a főnökei annyira nem örültek a dolognak. A közlemény után Demcsák nem sokáig volt a Mokkában, és egy ideje már nem…..
kitekinto 2014.07.10 21:47:27
@emberbarát: Ahogy a régi szocreéálos mondás tartja! Demcsák nem kurva, csak sü
rün b@szott elvtársnő. :)
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
Mintegy 400 ezer fővárosi lakos vett részt 1957. május elsején a Hősök terén rendezett nagygyűlésen, ahol Marosán György megnyitó szavai után Kádár János mondott beszédet. A fenti képen Marx, Engels, Lenin képe alatt áll a díszemelvényen Kállai Gyula (b1), az MSZMP…..
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
kitekinto 2014.03.01 14:59:46
@Húsleves: Ilyen faszságokat csak az ír, aki birka szellemben nevelkedett, nincs önálló akarata, gondolata, és identitása. Na azoknak minden jobb, mint a szabad elvűség, vagy ahogy nektek jobban smakkol, a liberalizmus. Hát élvezzétek a hülyék irányítást. Én meg járom a magam útját, és a lehetőségekhez képest maximális távolságot tartok ettől a társadalmi berendezkedéstől! :) :)
kitekinto 2014.03.01 15:02:39
@Egyallampolgar: Egyet értek Veled. Így nem írom le ugyan ezt én is. Kuncze szokása szerint vérprofi volt, a riporter meg a néhai Pajtás úttörő újság tudósítójára emlékeztetett. :)
Akár fogadóirodák érdeklődését is felkelthette volna, hogy mi lesz a Keletinél a szabadtéri lámpakiállítással, ahol a napokban felállítottak egy új lámpaoszlopot, a régit meg szépen, akkurátusan körbeaszfaltozták. Álmatlanul forgolódtam én is a tegnapi poszt után egész…..
kitekinto 2014.02.19 20:03:37
@♔batyu♔: Munkaszervezésről már hallottál? Azt kéne a németektől eltanulni! :)
            Áll a bál az északi D1-es autópálya építésénél, mivel a fő kivitelező hosszabb ideje nem fizette ki az alvállakozók egy része által elvégzett munkát. Emiatt az érintett alvállalkozók néhány hónapja nem fizették ki dolgozóiknak az elvégzett munka után…..
kitekinto 2014.02.18 11:10:00
@kovi1970: Az Új Nemzeti Színház kivitelezésén dolgoztam anno. Én a nyolcadik szubalvállakozó voltam. El tudjátok képzelni, mennyit kaszált a generál kivitelező? Akkor minket korrektül kifizettek, de sajnos másutt én is jártam úgy ahogy a blogban szerepel. :(
Ismét durva tarhálásba kezdett a Klubrádió, múlt csütörtökön minden műsor a hallgatók megfejéséről szólt. Telefonálj, adj pénzt, hogy ne szűnjünk meg. Hiába adta oda négy bírósági bukta után a Médiatanács a jelenleg használt frekvenciát a rádiónak, úgy tűnik,…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
kitekinto 2012.10.27 18:36:06
@Don Quixote de la Ferko: Hogy kinek a farát túrja a blogg szerintem lényegtelen. Az a tény, hogy sok tízezer magyar dolgozik kint viszont magáért beszél. Amúgy meg az az állás amit a posztoló betöltött, hát talán magyarul úgy fogalmaznánk, hogy gyerekfelügyelő, ht. alkalmazott. És ugye a kvázi cselédnek meg kuss. Nem tudom mit gondolt a posztoló? Hogy az ő se..éből süt a nap, és osztja az észt? Fel kellet volna mérni reálisan a helyzetét. Nem sikerült neki. Azt hitte, kimegy egy akármilyen diplomával, és leborulnak előtte. Nem jött be. Ezért fikázni egy országot, népet, az az ő roppant korlátoltságáról vall csak. :((
kitekinto 2012.10.27 18:46:16
@Don Quixote de la Ferko: O.K. Ebben valóban igazad van, tehát egyet értünk. Én már éltem olyan korszakban, amikor még a táncdalok is hazahívogatóan szóltak 1956 útán. ( Járom az utam a macskaköves utam ) Vámosi János. Később a szerző maga vallotta be, hogy politikai megrendelés volt a dal. :(
kitekinto 2012.10.27 19:50:33
@gabcigirl: Pont azért nem szabad általánosítani, amit írsz. A lány kifogott... Ettől még általánosítani botorság, és súlyos kisebbségi komplexus. Én már dolgoztam a Bajoroknál, Észak- Rajna-Vesztfália és most éppen Baden Wüttemberg tartományban, de ilyen mentalitással soha nem találkoztam. Mégcsak a " lenézlekkel " sem. Igaz,én nem mint ht. alkalmazott dolgozom. T