Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alwares

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, mint múltkor írta, elromlott a telefonom. Pár önsorsrontó telefonmentes nap után egy hétig egy céges iPhone 6-ot használtam.  Az első napok leírhatatlan kínszenvedéssel teltek. Nem is elsősorban a készülék fizikai adottságai, hanem az azon futó oprendszer miatt. Az iOS 8…..
Alwares 2015.01.27 14:10:39
@JoeHorseDick: Egészen biztos nem fog neki :) 5 éve használok WP-t, kicsit a fejlesztési részeihez is értek, szeretem az OS-t, de szerintem egy koncepcionálisan átgondolatlan, összedobott katyvasz. A Win10-el kicsit megváltozik a vizuális irány is, majd meglátjuk jó irányba-e... (legalább a lomha api-k és kiherélt .net-nek búcsút inthetünk, 1-2 év és lehet rá normális appokat is írni)
Az idei év egyik legnagyobb mozisikere és legtöbbet emlegetett mozgóképes alkotása vitathatatlanul az Interstellar. Sokan megírták már véleményüket – legyen az akár pozitív, akár negatív - a majd 3 órás eposszal kapcsolatban, és ezen az oldalon nem is szoktunk ilyesmivel…..
Tokió Akihabara negyede nem kapcsolódik szorosan a játékokhoz, de távolról azért igen: egyrészt rengeteg játékbolt található itt (újdonságok és régiségek is), másrészt rengeteg olyan üzlet, ami kínálatával az egyszeri gamer szívét szintén megdobogtatja: gyönyörűen…..
Az amerikai Black Friday a legjobb nap arra, hogy a nagy webes szolgáltatók lemérjék, hol is tart az adott évben az online vásárlás. A Business Insider közöl is néhány érdekes statisztikát az IBM éves felmérése kapcsán:  A mobil és táblagépes vásárlás még mindig a…..
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
Bejelentésre került az Architecture sorozat következő tagja. A Big Ben június 1-től lesz elérhető a shop.lego.com-on 29.99€-ért. A dobozban az összeszerelési útmutató és kockák mellett ezúttal is helyet kap az épület történetének összefoglalója. Szerintem…..
Alkalmi Nerd Surface 2012.06.19 23:38:00
Erre a névre hallgat a frissen bemutatott Microsoft-tablet. Nem ismeretlen a brand, a Surface 2007 környékén lett köztudatba iktatva, ekkortájt jelentette be az okosasztalt, ami elég gyenge lábakon állt (hah). Az ötlet jó lett volna, de az ára még a tehetősebbet is elrettentette. Egy…..
Alwares 2012.06.20 03:44:19
@n.g.: A Kin teljesen el volt tolva. Eléggé félkész rendszerrel jött ki és ráadásul a fiatalokat, azon belül is a tinédzsereket célozták meg, az olcsó de prémium előfizetéses mobilokkal. Gondolom marketing se volt semmi se mögötte. De szvsz amögül is kb az MS húzta ki a szőnyeget, úton volt a WP.
Rengeteg komment és észrevétel érkezett a Jack Tramiel-nekrológhoz, köszönjük mindenkinek (még sosem volt ezerlájkos posztunk). Sokan leírták, hogy a Commodore gépek révén lett belőlük programozó, Biga fedőnevű kommentelőnket ezek a hozzászólások egy cikk megírására…..
Mark Zuckerberg jelentette be néhány perccel ezelőtt (az Instagram oldaláról pedig a CEO Kevin Systrom), hogy a Facebook tokkal-vonóval megveszi az Instagramot.  Két szempontból is érdekes lépés. Először is, az Instagram mindössze egy hete jött ki Androidra. Sietés…..
A fenti képet a Redditre postolták "macbook, iphone, kindle, ipod, book... nyc subway" címmel. Két vicces-érdekes kommentet ragadnék ki. Az egyik: "balról jobbra csökken az esélye annak, hogy kiraboljanak". A másik: "balról jobbra nő az akksiidő".Bár New…..
Aki a cím olvastán még mindig itt van, és nem örömtáncot jár éppen a hóban, annak egy kis magyarázat. A Psychonauts Tim Schafer zseniális platformjátéka volt 2005-ben, anyagilag akkorát bukott, mint egy ház (egy jó nagy ház), de a maroknyi rajongó szinte vallásosan imádja azóta…..
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
Mit meg nem tesz manapság egy óragyártó, hogy birtoklási vágyat váltson ki a férfiból. A Breitling koncepciója a összes ösztönre mesterien apellál. Más kérdés, hogy a látottak alapján lesz-e valaki, akinek fantáziáját valóban a karóra ragadja el, és nem a vágott kipufogós…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
IDDQD Így photoshopoltok Deus Exet 2011.10.23 18:20:00
Meghirdettünk nemrég egy nyereményjátékot A nagy kiberizálás néven, a Deus Ex apropóján kellett cyberpunk külsőségekkel meghekkelnetek játékborítókat. A feladat talán nehezebb volt, mint a hasonló Kratos-nyereményjáték meghirdetésekor, de így is születtek elég király…..
Alwares 2011.10.24 10:03:13
A minap Herman Cain, amerikai republikánus elnökjelölt-jelölt (perpillanat a legesélyesebb Obama kihívójának szerepére) felvázolta, milyen leegyszerűsített, elegáns és hatékony adórendszerrel reformálná meg Amerika gazdaságát, ha bejut a Fehér Házba. A 9*9*9-es…..
Hamisított áruval mindenki találkozott már. Ám a golfozók álmukban sem gondoltak volna arra, hogy már kedvenc ütőikből is készül hamisítvány.  A hazai golf népszerűtlenségéből fakadóan itthon nem lenne nagy piaca a hamisított ütőknek, de a világ számos pontján okoz…..
Október 14-én megtörténik az, amit már évek óta várunk: Gordon Freeman visszatér!Sajnos nem pont úgy, ahogy sokan szeretnénk.....
Könnyen meglehet, hogy megérkezett az első, szaftos kis leak Ice Cream Sandwich témában. Az összes, magára valamit is adó android blog és hírportál a fenti videót elemzi nagy erőkkel, amin állítólag egy - honnan máshonnan... - az eBayről vásárolt Nexus S látható, nyakonlocsolva…..
IDDQD Aki a könyveket szereti 2011.09.26 11:54:00
Rossz ember nem lehet. Ha igaz a mondás, akkor Notadoctoreither annyira nem rossz ember, hogy még nála is kevésbé rossz, az már tuti hazudik. Hősünk az Obliviont nagyon sokszor végigjátszva, az egész világot bebarangolva összegyűjtse az összes könyvet és tekercset, ami csak létezik…..