Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mélyszegény

23 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég több élelmiszerüzletben a megszokott "sárga" Kozel-eken piros felirat hirdeti: "Új recept, gazdagabb ízvilág." Pedig egy licenc sörön általában nem szoktak változtatni. Mi történt a régi, 10-es Kozellel? Erre kerestünk választ. Az alap - sárga - Kozelről (Kozel Svétly) már több helyen…..
A tegnapi rendezvény, bár sok mindenben hasonlított a tavaly október 23-ira, mégis, teljesen más volt. Ugyanolyan szépen sütött a nap, ugyanúgy több párt vezetője szónokolt, és ugyanaz volt a tömeg a célja: a kormány leváltása. Mégis, össze se lehet hasonlítani a hangulatot.…..
A 2002-es kampány a két nagy párt versengését hozta. Hogy a Fidesz kivel vág neki a választásoknak, az nem volt kérdés, az MSZP-ben azonban még nyílt volt a miniszterelnök személye. Egy ideig szó volt róla, hogy Németh Miklós is visszavitorlázza magát az akolba, aztán ebből…..
HamPLÓ Első benyomások 2014.03.30 07:00:00
Figyelem! A következő bekezdések - nem csak nyomokban - véleményt tartalmaznak. Aki nem képes elviselni, hogy másnak is van olyanja, ráadásul alkalmasint más, mint az övé, az most kattintson a vissza gombra :) Mielőtt valaki azt hiszi, hogy a négyes metró rajongója lennék, el kell…..
MNO: Budavárért megéri küzdeni Már a címválasztás is árulkodó, agresszív, áthallásos. Persze nem lepődöm meg. Persze, hiszen a fideszes önkormányzat és irányítás eleve mindenben csak a harcot, a másik minden áron történő elnyomását látja. Csak a szokásos…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
Mélyszegény 2013.01.12 14:53:05
Igen, ezt én már két hónapja megmondtam... :(((

lelegeztetogep.blog.hu/2012/11/15/tarlos_hajlektalaninvaziotol_tart_ez_burkolt_halalos_fenyegetes

A cinikus, szegényellenes Orbán-kormány óbudai fenegyereke, Tarlós már rég a képünkbe vágta! Gyalázatos. Gyalázatos, hogy ezt kell látnunk.

Én nagyon remélem, hogy 2014-ben végre egy felelős pártot (pl. LMP vagy MSZP) tudunk választani, hogy ezek egyszer s mindenkorra eltakarodhassanak már! A diákok, a nincstelenek, mindenki ezt kéri!

A stadionokból hány hajléktalanszállót lehetne építeni???
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Mélyszegény 2013.01.05 09:47:42
@Mélyszegény: ÉS TESSÉK! Megnéztem az Indexes videót, és bizony az áldozat ROMA származású.

Na akkor most tessék szépen átértékelni magunkban az előítéleteket, mert bizony, tetszik vagy sem: itt bizony azt se zárhatjuk ki, h rasszista indíttatású késelés történt ROMÁK ellen...

No comment.

lelegeztetogep.blog.hu/2012/10/27/igy_lopnak_mobilt_a_metron_a_magyar_rasszizmus_igazolasar
Tömegek álltak sorba meleg ételért Már órákkal a Krisna-tudatú Hívők hagyományos karácsonyi ételosztásának kezdete előtt hosszú sor állt a Blaha Lujza téren. Első és legfontosabb: hatalmas respekt a krisnásoknak, hogy pártállástól, kormánytól, nemi hovatartozástól…..
Iskolában osztogatták az MSZP-s röplapot A Magyar Nemzet szerint 16 gimnáziumba és 9 egyetemre jutottak el azok a szórólapok, amelyek Hiller István és Szanyi Tibor kedd délutáni vitafórumára invitálták a hallgatókat. A lap szerint ingyen szendvicset és üdítőt is ígértek a…..
Motorosbanda fosztogat Budán Gyalázatos véleményeket hallok a Kolosy téri motorosgázolás áldozatáról. Hogy megérdemelte, hogy a többi tolvajt is el kellene ütni, és olyasmi válogatott szidalmak, amit idézni se merek. Tolvaj, bűnöző? Őt is hiába várta valaki…..
A fenti képet az Urbanista Facebookos idővonalán kaptuk, a címnél jóval szellemesebb szöveggel. Ahogy Gáspár Sára írta: "Bécsi út III. kerület. Még nincs szerintem leleplezve, szóval leplezetlenül." Aki nem tudná belőni, itt a pontos helyszín. Alighanem a mostanában…..
Digitális jegyet is fel lehet mutatni a kalauznak Már elektronikus formában is bemutathatják a vonaton a vasúti jegyek QR-kódját a jegyvizsgálóknak azok, akik az internetes jegyváltáskor az otthoni nyomtatás funkciót jelölik meg - közölte a MÁV-Start Zrt.   Tessék,…..
Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy…..
Hát itt a következő csomag. Bankadó örökre - ne legyen már vita, hogy mikor lesz megszüntetve. A társasági nyereségadó 50 százalékos kulcsa nyilván jótékonyan hat majd a befektetői tőke további özönlésére. Ma csak az energiaszolgáltatókat érinti, de holnap talán más…..
Úgy hozta a Sors, hogy ma Óbuda-Újlakon volt dolgom. Szépemlékű, romantikus környék ez, számtalan nóta és versike ihletője - de ne feledjük, hogy a XX. század egyik utolsó volksbundista bástyájáról beszélünk, és a háború végén is itt zajlottak az utolsó hátvédharcok -…..
Az Együtt nagyon is azt jelenti, hogy együtt, nem pedig azt, hogy külön. Semmiképpen ne hagyjátok ki holnap az MSZP Budapest rendezvényét, ahol Steiner Pál (MSZP), Horváth Csaba (MSZP) és Kónya Péter (Együtt 2014 mozgalom) közösen áll színpadra. Éljen az együtt, éljen Steiner…..
22 ezres Fradi-stadion épülhet Épülhet az új Fradi-stadion, legalábbis a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ZRt. kiírta a ferencvárosi futballstadion építési tenderét [1]. A pályázat meghívásos. Tényleg ez volt a legfontosabb? Meghívásos. Aha, értjük. 22 ezres stadion? Minek,…..
Megvette a CBA a Matchot és a Profit Hosszú egyeztetési folyamatot követően lezárultak a Match és a Profi üzletek megvásárlására irányuló tárgyalások, jelentette be a CBA Kereskedelmi Kft. csütörtökön. A megállapodás eredményeképp Budapesten és környékén 48 korábbi…..
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
Fotózd le az akadályos vagy akadálymentesített közterületi helyeket, és küldd el a Mobilitás csoport Facebook-oldalára – kérik az eddigi életüket gyökeresen megváltoztató betegségen átesettekből és az őket segítő szakemberekből álló csoport aktivistái a legutóbbi…..
Tarlós hajléktalaninváziótól tart A Fidesz szerint azzal, hogy mégsem lehet bebörtönözni a hajléktalanokat, az Alkotmánybíróság emberi életeket veszélyeztet, mert lehetővé teszi, hogy "a nehéz sorsú emberek az utcán éljenek". Pedig még egy Európai Parlamenti irányelv…..