Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElBasket

39 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne fogadj, bakker! Sacra(mo)mento 2008.01.16 22:27:55
Jó lenne tudni, hogy ki dönti el, hogy mikor melyik meccset adja a sporttévé! Asszem lenne néhány keresetlen szavam ahhoz, aki már megint képernyőre nyomja a Miamit, főként, amikor a szintén nem túl acélos Chicago ellen meccsel. Azért persze megnézem, és fogadok is, hogy a Shaq…..
Némi gondolkodni való! Mert ugye kis odds-szokra továbbra sem fogadunk, merthogy a kicsinyke nyerési lehetőség nincs pariban azzal a hatalmas kockázattal, amely bármely NBA meccsnek sajátja - lehet: lásd: Charlotte Bobcats győzelem Bostonban, a minap.Szóval, lássuk, hol…..
Ne fogadj, bakker! Majd kiderül 2008.01.11 18:46:39
Buli készül, tehát gyorsan nyomom a tutit! Először is leszögezném, hogy öt vereség után a Phillynek nyernie kell, és nyer is otthon a Bulls ellen, az odds sem rossz, 1.76.Aztán egy rázósabb tipp, ez amolyan megérzés: a New York ha nem is könnyen, de hazai pályán legyűri a…..
Natessék, hol vagytok ti (nem is olyan) régi játszótársak? Én hülyére nyerem itt magam a kiszámíthatatlan NBA meccseken, ti meg nem meritek kockára tenni az eddig besöpört pénzhegyeket???Sebaj! A show-nak ugye folyt. köv. kell! És akkor folyt. köv.!(Vérzik a szívem, tegnap…..
Ne fogadj, bakker! Mi a Manu! 2008.01.07 21:28:10
A Miami csúnyán cserbenhagyott, habár, aki látta a meccset, az tanusíthatja, hogy... ...mit is? Például, hogy sérülten a legnagyobb sztároknak sem szabadna játszaniuk, mint ahogy azt Wade tette a Memphis ellen - gyakorlatilag a végjáték rajta ment el...És, ha már a sztárok! A mai…..
Yes. Ez van. Ha az embert némileg elhagyja az un. józan esze, akkor tud ám igazán... pl. nagyokat kaszálni! Mert hogy is jártam -vagyishát dülöngéltem inkább én - tegnap? Hazatértem mittudoménhánykor, de még épp időben ahhoz, hogy minden emberi logikát sutba hajítva azt érezzem,…..
Rengeteg meccs az NBA-ben, sok-sok tuttifrutti, de ezeket hanyagoljuk, bár... A Philly Los Angeles Lakers elleni vendégjátéka azért nem ígér annyira sima vereséget, mint amennyire a fogadóirodák gondolják (3.75/1.28). Sőt, akár még meg is gondolhatom magam, hiszen a Boston ellen…..
Nem jöttek be a meglepik, a tutik viszont nagyon is, és kell is a szabad tőke, mert két kockázatos meccs is akad mára. 1. Portland-Chicago. Két jó formában lévő csapat meccsén most szerintem inkább a Bulls a nyerő, 15-ért. Emóció, semmi más, tök egyformák ugyanis...1. San…..
Az NBA marad, viszont: új év, új remények! Mai latolgatásunk ennek szellemében tör fel a másnaposság bugyraiból, persze a nyeremények reményében!Szóval, akkor reménykedjünk! Először is abban, hogy az előző évben pocsék New York végre felébred, és valódi kirakatcsapathoz…..
A minap nagyon szépen hozott a konyhára a Denver idegenbeli győzelme a Golden States Warriors ellen (2.65)! Ma éjjel ismét egymásnak esnek a felek, méghozzá Denverben és tartok tőle, hogy az oaklandiek revansot veszenk Iversonékon. Fájó szívvel - merthát az említett Iversont és…..
Három napos lelki (és persze testi) töltekezés után irány ismét a nagypálya, az NBA! Számtalan meccs kínálja magát, a többségre azonban kár fogadni, annyira kevés a fizetség - a kockázathoz mérten, persze.Szerencsére azonban akadnak kiélezett csaták is, és természetesen…..
Kösz Jordan! Kösz Bryant! Jól jött a pénz, mert közben veszítettem is, Iverson és bandája... hmm... bár közel álltak a győzelemhez, végül ők sem tudták megállítani az immár sorozatban tizedik győzelmét bezsebelő Portlandet.Nézzük mi lesz ma éjjel, vagyishát néhány…..
Kobe Bryant hazatér! Nem, nem igazol Philadelphiába, hanem a Lakers színeiben lép pályára szülővárosában. És fogadni mernék, hogy kitesz majd magáért! 1.7-es odds mellett teszek a Los Angelesre, és szurkolok Bryantnek, hogy a legjobb formáját mutassa földijeinek. Bizonyára így…..
Kezdjük egy jótanáccsal! Italos állapotban ne fogadj, bakker! Soha többet, akkor se, ha egyszer véletlenül bejött - mint ahogy én is jártam tegnap éjjel, amikor is egy céges buliról hazatámolyogva ráklikkeltem a Detroit bostoni győzelmére, és lám, lám... Nyertem. Méghozzá…..
Szó se róla, Torontóban nem botlottak, pontosabban: Torotóban sem botlottak a kelták, még szerencse, hogy 4,4-es odds mellett a Portland nyert nekem némi készpénzt Denverben, és a Lakers is hozta magát a Clippers elleni városi rangadón.Szóval, akad muníció mára is, és ennek egy…..
Ismételjük együtt: tuti meccsre - és a Houston Rocketsre - nem fogadunk! Mert lám, lám, tegnap is hány nagybecsű totálesélyes csapat - Orlando, Miami, Cleveland, Phoenix -vérzett el a parketten a széles nagy Észak-Amerikában...A Houston külön történet. Náluk pattogtat Yao és…..
Hasonlóan a tegnap éjszakához, most is nagycsomó papírformát hoz elénk az NBA. Tegnap a favoritok többség meg is tette, amit a mendzsere elvárt tőle, szerencsére az egyik kivétel éppenséggel a Philadelphia volt, amely hatalmas szerencsémre ki bírt kapni az idegenben tegnapi…..
NBA: rengeteg meccs, sok-sok lehetőség, persze a nyerésre, mi másra is?Szemezgessünk. Kezdjük a konzervatívabb - vagyis a fogadóirodák által kisebb nyereményszorzóval díjazott - tippekkel. Hát igen, nagy csoda lenne, ha a Detroit hazai pályán nem verné meg az Atlantát (1.15) és az…..
Micsoda forduló! Mármint az NBA mai éjjelén. Minden szinten szinte papírforma-ízű meccsek, csakúgy röpködnek az 1.2-es, 1.3-as és 1.4-es nyereményszorzók. Ebből kéne kifőzni valami okosságot, és ugye mi nem félünk a kihívásoktól, így belevágunk! De nagyon! Olyannyira, hogy…..
Úgy sikerült a bemutatkozás ahogy azt kell... 5/5, kétszer még a pontos eredmény is megvolt, amit természetesen véletlenül sem tettem, mert nem gambler szeretnék lenni, hanem profi tippser. Persze nem mindig a gondolatmenetem által jöttek az eredmények, de hát a lényeg a pénz. Nőtt…..
Ne fogadj, bakker! Bemutatkozás 2007.12.11 11:56:00
Üdv mindenkinek! Előre is elnézést, ha a stílusom nem emelkedik babitsi magasságokba, ahogy nehány tippser kollegának itt a blogon, de hát nem is ezért vagyunk itt... Pénzt csinálni, rengeteget, ez a cél. És hogy miből lesz pénz? Részemről többnyire NFL, Foci, és Tenisz. Lássuk…..
ElBasket 2007.12.12 08:14:02
Aki eddig nem hitte el, az most már remélem nem kételkedik abban, hogy tutira - 1.1-1.2 - nem fogadunk, egész egyszerűen őrültség. Nyerni szinte alig, veszíteni mindent, mint ahogy azok a bánatos tagok tették, akik mindenféle intelmem ellenére favorizálták a fogadóirodák által…..
Hiába no, öregszem. Elfelejtettem megírni, hogy a Miami idegenben nyer a Los Angeles Clippers ellen. Vagy, és a szörnyű gyanú nem hagy nyugodni, magamnak tartogattam az 1.6-ot fialó tippet. De nem, nincs miért irigykednem, hiszen - leszámítva a szombat esti ámokfutásomat - egész…..
Ne fogadj, bakker! New fejezet 2007.12.09 22:08:36
Naja, azt mondtam, hogy arccal a kockázatok felé, aztán jól pofára estem. (A Cleveland nem nyert Charlotteban, ugyanígy a Memphis sem Atlantában, a Chichago pedig nagyon-nagyon nem verte meg a Bostont.) Annyira azért nem fájt, mert az előző napok jól hoztak a konyhára, és…..