Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszifül67

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutya pótmamákkal már találkoztunk a nagymacskáknál, az azonban ritkaságszámba megy, hogy egy gibbon neveljen tigriskölyköket. Ha a csemeték rosszul viselkednek, a nörsz halált megvető bátorsággal cibálja meg a fülüket. Forrás: indavideo..
Soron következő STÁRunk nem tévesztendő össze a szubbasszus hangú veterán sportriporterrel! Akiről itt szó lesz, az nem más, mint Vasárnap esti kívánságműsor című médiatörténeti diszkóbaleset műsorvezetője. A Budapest TV dalnoka figyelemreméltóan univerzális jelenség:…..
Nyár van, nyaralunk, pihenünk .... 2010 június 22: "Győzike vasárnap hagyta el a magánklinikát, miután éppen hét kilótól szabadították meg műtéttel. Amíg a betegágyán lábadozott, a család többi tagja titokban nekilátott, hogy új otthonuk egy szegletét kilenc nap…..
Ha férfi lennék biztosan szerelmes lennék Daira Werbowy-ba. Több éve lenne a szívem csücske, és ma kérném meg a kezét, miután megláttam ezt a fotósorozatot róla az Elle kanadai kiadásában. Főleg az első kép, ami szerintem csodálatos. De a második kedvencem a lábtyűs. Már…..
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
nyuszifül67 2010.03.11 17:39:24
Miért írod, " hogy írtam is egy novellát"

Kaffka írta, Te csak behelyettesítetted.

A címe pedig: Az átváltozás

Íme:

Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában. Páncélszerűen kemény hátán feküdt, és ha kissé fölemelte a fejét, meglátta domború, barna, ív alakú, kemény szelvényekkel ízelt hasát, amelyen alig maradt már meg végleg lecsúszni készülő paplana. Számtalan, testének egyéb méreteihez képest siralmasan vékony lába tehetetlenül kapálódzott szeme előtt.

"Mi történt velem?" - gondolta. Nem álmodott. Szobája, e szabályos, csak kissé szűk emberi szoba, békésen terült el a jól ismert négy fal között. Az asztalon kicsomagolt posztóminta-gyűjtemény hevert szanaszét - Samsa utazó ügynök volt -, fölötte pedig ott lógott a kép, amelyet nemrég vágott ki egy képes folyóiratból, és foglalt csinos, aranyozott keretbe. Egy hölgyet ábrázolt szőrmekalapban és szőrmeboával - feszes tartásban ült, alsókarja egészen eltűnt nehéz szőrmemuffjában, amelyet a szemlélő felé nyújtott.

Gregor tekintete ezután az ablakra vetődött, és a borongós időtől - hallani lehetett, amint esőcseppek koppannak a párkány bádoglapjára - egészen mélabússá vált. "Mi lenne, ha kicsit még aludnék, és elfelejteném ezt az egész őrültséget?" - gondolta, de ez megvalósíthatatlan volt, mert megszokta, hogy a jobb oldalán fekszik, jelenlegi állapotában azonban nem tudott oldalára fordulni. Bármekkora erővel lódította is magát a jobb oldalára, mindig visszagurult a hátára. Már vagy százszor megpróbálta, lehunyta a szemét, hogy ne kelljen rugdalózó lábait látnia, és csak akkor hagyta abba, amikor eddig soha nem tapasztalt, könnyű, tompa fájdalmat érzett az oldalában.
nyuszifül67 2010.03.11 17:40:19
A fiúk fennmaradtak a Colera táborban 5970 méteren, ami tulajdonképp a hármas tábornak felel meg. Az Aconcagua csúcsát - ami kb 100 kilométerre van Santiagótól, Chile fővárosától -, innen szokták mászni. A másik tábor, a Berlin kicsit lejjebb van és csak sokkal később süti meg…..
nyuszifül67 2010.03.04 12:05:48
Nagyon rossz volt szombaton a Tigris étteremben vacsorázni. Még annál is rosszabb, mintha a keresztrejtvénypályázaton mikrosütő helyett kétszemélyes szextúrát nyernénk Makaóra a mindenkori pénzügyminiszterrel. Ezúton is óvnék mindenkit, hogy valaha kipróbálja, az élményeim…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Eva Fraser gyakorlata. Azért ezt mutatom be elsőként az arctorna gyakorlatok közül, mert pár nap után már látszik az eredmény, ha csinálja valaki. Az arctornáról annyit, hogy fiatal korban el lehet tüntetni vele bizonyos izom és…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
Gyerektrend Anya kicsi dominája 2009.08.26 18:02:00
No, kérem szépen, ez a két együttes egy luxusruhákat készítő német cég, a Tila terméke. Csak nekem rettenetesen visszatetsző, hogy úgy mondjam, bizarr a kiscsajokon ez a fénylős, domina bőrszerkó? Jó, hát a színek a pulcsin tényleg szuperek, de ez a bőr, ezt hanyagolnám…..
nyuszifül67 2009.08.26 19:37:31
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
A Moog család által gondozott alapítvány jövőre múzeumot készül szentelni a mester életének - nyilván rengeteg hangszerrel, archív anyagokkal, de ígérnek sok izgalmas interaktív attrakciót is. A helyszín Asheville lesz, és az érdeklődők már most kitölthetnek egy rövid…..
nyuszifül67 2008.12.06 14:08:01
Rossz az, amikor az ember egyik kedvence valami borzasztóval áll elő egy Fashion Week-en, és ráadásul a párizsin. Marc Jacobs úgy gondolta elvarázsolja a közönséget és misztikus, törzsi divatbemutatót és kollekciót tervez a Louis Vuittonnak. Ez nem sikerült, inkább nevetséges és…..
nyuszifül67 2008.10.06 20:03:33
ujettermek Tigris étterem 2008.08.11 15:38:00
 Hét végén ajánlásra megnéztük a Tigris éttermet. Meglepődtünk, hogy mi lett az egykori La Fontaine étterem helyén. Éppen ott volt a tulajdonos és kicsit érdeklődtünk nála, mielőtt belefogtunk az evésbe.  A beszélgetésből kiderült, hogy…..
comment:com Megkezdték 2008.08.08 14:10:00
Megy vagy hat perce a pekingi Olimpia megnyitóünepsége, amin vagy kétezer dobos ver valami futurisztikus hangszert takkra, Baló szerint tündérek ereszkednek le a stadion tetjéről, és a tűzijáték is pont akkor és ott indul be, ahol kell neki, én meg közben folyamatosan azon…..
ujettermek Tihany Café 2008.07.31 23:29:00
Mint az étterem neve is elárulja, Tihanyban, közvetlenül a kompnál található. Hosszú idő után végre valaki bele mert vágni, hogy a Balatonnál beruházzon. Látványra, élményre is valami teljesen más, mint ami a magyar nyaralóhelyeken megszokott. Az átkosban már volt egy…..