Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfi.scirocco

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Húsz éve vezetek, azóta nem tudok rájönni, mi lehet annyira sürgős, hogy csakis egy magányos jármű előtti átrohanással oldható meg? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
wolfi.scirocco 2013.05.03 09:27:43
Hát igen...
Több ilyen cikkre volna szükség, vagy az egész kérdés hanyagolására a médiában.
Nekem 100% a párhuzam a kb 15 évvel ezelőtti motoros-autós kérdéssel.
Mer' a köcsög motoros vs. mer' a köcsög autós.
Akkor nem volt ekkora média hiszti, mert persze a rózsaszín óvodás kislány több együttérzést kelt a TVben, mint egy fél ország szerint köcsög motoros.
Beszéltek róla, beszéltek róla de nem ennyit, aztán teltek az évek és pár év múlva valahogy beállt a dolog és ma már nem köcsög minden motoros és nem köcsög minden autós.

Na ebben a kérdésben is erre lenne szükség.
TÜRELEM!

Én arra lettem figyelmes hogy gyalog sem tudok közlekedni. Én még úgy tanultam hogy lámpa nélküli zebra előtt megáll, körülnéz, aztán megy. Mostmeg, a legvalószínűtlenebbül lassít egy autó, most lelépjek? Én inkább várok amíg tényleg megáll.
Motoros baleset kapcsán megtanultam: elsőbbség ide-oda, ha elütnek az FÁJ BAZZEG!

Autós-motorosként ként is ilyen bizonytalan vagyok. Mamóka nem néz, nem lát megy, mert azt mondták a híradóban neki van elsőbbsége.
Vagy vk csak lézeng egy zebra sugarában az idióta meg 60-ról satuzik a zebra előtt.

El kéne gondolkodni megéri-e?
"Nekem volt elsőbbségem!" - nyöszörgi egy kórházi ágyon fekve.
Mert:
A: nem tudott, vagy akart megállni az autó a zebránál és elütötték
B: az első lehetetlen módon megállt, a mögötte jövő belement és kevésbé de elütötték, vagy félre rántotta és járdán sétálókat ütötte el.
C: ugyanezek motorral, csak akkor a motoros is megsérül

Miért?
Mert a híradóból felbőszülve szarik a fizikára és a saját testi épségére.

Hogy kerülhető el gyalogosként egy baleset?
Ahogy tanultuk: Megáll, körülnéz, megy.

Miként javíthatunk a morálon?
Autósként: figyelni a zebrára és udvariasabbnak lenni, de nem ész nélkül.
Gyalogosként: Akkor érvényesítsük az elsőbbségünket, ha látjuk hogy nem halhatunk bele!

És mivel egyik dolog sem konkrétum, ezért kellene ehhez több türelem és szépen beállna a dolog.
Ahogy ma is vannak idióta autósok, motorosok -és mindig is lesznek- de valahogy konszolidálódott a dolog és mára megtanultuk, hogy is kell kulturáltan.

Erről a sebesség szabályról, pedig messziről ordít hogy nem is annyira a rózsaszín kislány a lényeg, hanem a lehúzás. Mert szabály eddig is volt, de most van mérhető érték, és így vita nélkül büntethető.
És a PR-es szerint így nem annyira felháborító, mert ugye milyen aranyos a rózsaszín kislány...?
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..