Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonyk

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Már csak néhány nap van hátra és a korábbi évekhez hasonlóan várhatóan idén is el fogják árasztani a közösségi oldalakat a kitűnő bizonyítványok fényképei. Ennek a jelenségnek a kapcsán osztjuk meg gondolatainkat és tanácsainkat a tanévzárót követő lelkiállapotokról. Tanárként a tanév vége mindig…..
Új lakásba költözni mindig izgalmas, de sok mindenre kell odafigyelni. Egyik ilyen tényező a szomszédok, mert a velük való viszony nagy mértékben meghatározhatja, hogy hogyan fogod érezni magad hosszútávon az új helyen. Most segítünk a kezdeti lépésekben, hogy később már simán menjenek köztetek a…..
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
tonyk 2019.01.09 10:10:14
@//VV\: "Egyrészről miért ne lehetne bármit - akár veszteséggel is - bármi áron adni, lehet úgy gondolták marketing célból jó üzlet"

Nekem pár évről rémlik valami jogszabály, amivel elkezdték a multikat szopatni dinnyeszezonban, miszerint nem adhatja olcsóbban mint a beszerzési ár. (mert ugye a mocskos Tesco úgy gondolta, hogy olcsón adja a dinnyét és majd mást is vesz a vásárló ha már betért.) Mintha erre gyorsan hoztak is egy jogszabályt. De nem értek hozzá...
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
A saját példámon keresztül próbálok segíteni az éppen notebook vásárlást tervezőknek. A régi laptopomat egy HP 255 G4-et, ami 2 évig hasznos társam volt, lecseréltem, mert nem bírta azt a tempót, amit a munkám során diktálok és elvárok egy "munkatárstól". Nem kirúgásról van szó, a család továbbra is…..
Barna hajú lányok Alicia 2018.07.03 04:44:00
tonyk 2018.07.04 09:54:24
Remek választás, olcsó és mutatós hálózati eszközökkel, vezetékkel vagy anélkül...
tonyk 2018.06.30 11:53:21
@Csaba121:

+1

A 10/100-as switch tényleg elég egy nyomtatónak, tv-nek, netezgetni. Csak ilyenkor felmerül a kérdés, mint pl nálam is. Elbír-e két fullhd stream-et egyszerre (két gyerek, két szoba), tudja-e az IGMP-t, mert ha rákerül egy iptv-box, akkor a hálózat összehányja-e magát? (3 boxról már nem is beszélve) (Meg azért kellemesebb 60-80-100MB/s-al másolni hálón pl egy nasról (nálam rendszeres) mint 11,2MB/s-al, de ez már tényleg egyedi probléma)
2e forintot megér akinek nem kellenek a fenti dolgok. Többet nem.
Békés megyei lányként alap, hogy mindig többféle kolbász van otthon - de igazából a család bármelyik tagjára érvényes is :) Ha valahol találunk egy finom kolbászt, akkor az futótűzként terjed a családban, és lehetőség szerint be is táraz belőle mindenki. Legutóbb Gyulán voltunk családi nyaraláson,…..
A görög szigetvilágról elsőre az olyan elturistásodott helyek jutnak az utazók eszébe, mint Rodosz, Kréta, Zakintosz vagy Korfu: szépek, szépek, de borzasztóan sok az ember, a városok büdösek és zajosak, sok mindent lehet, de a turistaközpontokban nyugodtan pihenni elég nehéz. Aki szereti a…..
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
tonyk 2018.05.13 14:16:12
@gigabursch: Leülhetsz. Egyes...
Én a 1803-ról beszélek, de mondjuk a frissítési segédből erre rájöhettél volna, ha tudnál szöveget értelmezni.
Te láma..., ha már minősítgetsz...
tonyk 2018.05.14 09:19:13
@gigabursch: Látod-látod, tényleg nem megy a szövegértelmezés! Hol itt az ellentmondás?
De tényleg hagyjuk, nyertél!
NemGogol Zörög a haraszt 2018.04.09 15:00:07
IDEGESÍTENEK az összeesküvés-elméletek, és eddig mindig sikerült visszatartanom magam attól, hogy hasonlót állítsak elő. Pedig volt már úgy korábban is, hogy a véletlenek (?) összjátéka roppant gyanús következményekhez vezetett, mégsem engedtem a csábításnak, inkább azzal foglalkoztam, hogyan…..
tonyk 2018.04.10 11:33:46
@Tölgyes Péter:

Nincs is több kérdésem, hiszen te magad írtad az alábbiakat. És ez alapján nem tudsz/tudtok feljelentést tenni? :)

"MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!"
tonyk 2018.04.10 12:09:38
@Tölgyes Péter: "Jogból roppant gyenge vagy."

Mert nem vagy jogász. Ennyi. De gondolom te az vagy.

"Amit te idézel, az egy állítás."

Állítasz egy dolgot. Állítod, hogy a jegyzőkönyvek nélkül vitték fel az adatokat. Azon jegyzőkönyvek nélkül, ami a kezedben voltak.
Azt állítod "NEM VOLTUNK JELEN SEM MI..." Tehát többen voltatok. Többen tudjátok tanúsítani, hogy még nem vették át tőletek a jegyzőkönyveket, ennek ellenére felvittek adatokat a rendszerbe.
Ennek ellenére ti mindent aláírtatok? :) :) :)
tonyk 2018.04.10 12:32:22
@Tölgyes Péter:

Idézetek tőled:

"1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim."
...
"Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok."
...
"Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!"
...
"Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . "

Egyes szám első személyben írsz.

Most meg :

"A hölgy azt a jegyzőkönyvet írta alá, amit ők a körzetben felvettek. Semmi mást. És a félelmén felülemelkedve megírta a gyanúját."

És a végére egy utolsó idézet tőled:

"...saját maga nem képes néhány magyar mondatot helyesen értelmezni, azt rád bízom. "

Ott a pont! Nem tudtam értelmezni. Igazad van!