Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonyk

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epizodista 2020 legjobb sorozatai 2021.01.02 16:45:00
A rengeteg megpróbáltatás miatt talán a legjobb lenne vissza se nézni 2020-ra, de úgy gondolom egy sorozatos összegzés erejéig érdemes egy utolsó pillantást vetni a tavalyi évre. Szerencsére ebben a tekintetben nem volt okunk panaszunk, mennyiségi, és ami jóval fontosabb, minőségi szempontból is…..
tonyk 2021.01.03 12:00:15
@arthurthedent: Nyilván a felhozatal a szerző ízlésének megfelelő. De mivel nem mondtad még meg a számodra tutit, ezzel még adós vagy. Ez így csak, verem egy kicsit, aztán visszateszem a gatyóba. Vártam volna némi durranást, hogy mi is lett volna a szerinted helyes ajánlat.

A "sakkozó nőt" én is megnéztem. Szerintem nagyon jó. Nem vagyok sznob. Egyszerűen szórakoztató. Igaz esztéta sem vagyok, hogy mindennek így üljek neki, hogy elemezni akarjam.
A gyümölcsök sokszínű felhasználhatóságának és tartósításának köszönhetően a szürke, fázós időszakokban sem kell nélkülöznünk a nyár ízeit. A meggy is ilyen: fagyasztva, befőttként és szörpként találkozhatunk vele. Mi most ez utóbbit teszteltük, hét különböző meggyszörpöt kóstoltunk meg. Melyik a…..
tonyk 2020.11.29 10:16:49
@JTom: Tényleg vannak benne nem finomak, de a mangós, limeos, a bodzás, áfonyás, málnás jó.
A zöld teás szerintem pocsék, a kisebbik lányom imádja. Ízlés dolga.
Azt tudom, hogy 1.5L készítésekor én mindig az 1-1.1L-hez való mennyiséget hígítom. Az ajánlott hígítási arány nekem túl édes.
A prosztata egy folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is. Az 50 év feletti férfiaknak évente kellene prosztatarákszűrésre menniük. Ehhez képest a 65 éves magyar férfiak 39 százaléka még soha életében nem volt ilyen vizsgálaton...
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Már csak néhány nap van hátra és a korábbi évekhez hasonlóan várhatóan idén is el fogják árasztani a közösségi oldalakat a kitűnő bizonyítványok fényképei. Ennek a jelenségnek a kapcsán osztjuk meg gondolatainkat és tanácsainkat a tanévzárót követő lelkiállapotokról. Tanárként a tanév vége mindig…..
Új lakásba költözni mindig izgalmas, de sok mindenre kell odafigyelni. Egyik ilyen tényező a szomszédok, mert a velük való viszony nagy mértékben meghatározhatja, hogy hogyan fogod érezni magad hosszútávon az új helyen. Most segítünk a kezdeti lépésekben, hogy később már simán menjenek köztetek a…..
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
tonyk 2019.01.09 10:10:14
@//VV\: "Egyrészről miért ne lehetne bármit - akár veszteséggel is - bármi áron adni, lehet úgy gondolták marketing célból jó üzlet"

Nekem pár évről rémlik valami jogszabály, amivel elkezdték a multikat szopatni dinnyeszezonban, miszerint nem adhatja olcsóbban mint a beszerzési ár. (mert ugye a mocskos Tesco úgy gondolta, hogy olcsón adja a dinnyét és majd mást is vesz a vásárló ha már betért.) Mintha erre gyorsan hoztak is egy jogszabályt. De nem értek hozzá...
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
A saját példámon keresztül próbálok segíteni az éppen notebook vásárlást tervezőknek. A régi laptopomat egy HP 255 G4-et, ami 2 évig hasznos társam volt, lecseréltem, mert nem bírta azt a tempót, amit a munkám során diktálok és elvárok egy "munkatárstól". Nem kirúgásról van szó, a család továbbra is…..
Barna hajú lányok Alicia 2018.07.03 04:44:00
tonyk 2018.07.04 09:54:24
Remek választás, olcsó és mutatós hálózati eszközökkel, vezetékkel vagy anélkül...
tonyk 2018.06.30 11:53:21
@Csaba121:

+1

A 10/100-as switch tényleg elég egy nyomtatónak, tv-nek, netezgetni. Csak ilyenkor felmerül a kérdés, mint pl nálam is. Elbír-e két fullhd stream-et egyszerre (két gyerek, két szoba), tudja-e az IGMP-t, mert ha rákerül egy iptv-box, akkor a hálózat összehányja-e magát? (3 boxról már nem is beszélve) (Meg azért kellemesebb 60-80-100MB/s-al másolni hálón pl egy nasról (nálam rendszeres) mint 11,2MB/s-al, de ez már tényleg egyedi probléma)
2e forintot megér akinek nem kellenek a fenti dolgok. Többet nem.
Békés megyei lányként alap, hogy mindig többféle kolbász van otthon - de igazából a család bármelyik tagjára érvényes is :) Ha valahol találunk egy finom kolbászt, akkor az futótűzként terjed a családban, és lehetőség szerint be is táraz belőle mindenki. Legutóbb Gyulán voltunk családi nyaraláson,…..