Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrs_scottie_pippen

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dugvány Kapál az Index 2015.03.26 09:39:00
Kapálni tudok. Vagy legalábbis azt hiszem, hogy tudok. Ültetni nem tudok, fogalmam sincs, mikor kell, milyen mélyre kell, mag kell vagy palánta. Öntözni nincs időm. Imádom leszakítani az érett koktélparadicsomot. Összefogtunk négyen az Indexből, és kaptunk 40 négyzetméternyi…..
A közösségi föld egy olyan nagyméretű – több hektáros –, felparcellázott földterület, ahol sokféle zöldséget termesztenek vegyszermentesen, nagy mennyiségben, az egyes parcellákat pedig bérbe adják. Magyarországon az első közösségi földet a Városi Paradicsom csapata…..
2012. november 6-án reggel már biztos, hogy Barack Obamát, az Egyesült Államok elnökét újraválasztották, újabb négy évre élvezi az amerikaiak bizalmát. A szavazásra buzdítottak az NBA-játékosok, akik egyébként jelentős részben Obama-szavazók és -szurkolók. Az elnök a…..
Legyen rajta egy kosár, még háló sem muszáj, legyen minimális felfestés, aztán már csak egy labda kell. Ezek a streetball-pálya legfontosabb követelményei. Viszont ha a háttérben néhány pálmafával a partján hullámzik a tenger, vagy egyegyezés közben eszünkbe jut, hogy…..