Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wikky Wonka

138 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pít's opinion Fankadeli 2011.07.12 01:58:00
Ma egy új előadót ismertem meg Dani által (KÖSZÖNÖÖÖM), akivel a stílusa miatt alapból előítéletes voltam, mert repper. Utálom a reppzenét, mindent ami hozzá köthető, mert annyira ezt az értelmetlen nagyképüsködést és húúú máni, je gizdacsávo... naszovalértitek :D De…..
"Az első csapás...Ha a filmed lepereg és én életre kelek,Tudni fogom honnan jöttem, és hova megyek.A porból lettünk és porrá leszünkAkkor is ha bigmeket vagy kólát veszünk.Fogadkozunk, hogy mindent jóvá teszünk,Kapaszkodunk, de csak a tapasztalat által kiedzetteknek marad…..
Wikky Wonka 2009.04.30 12:00:46
@csilluf: húha. köszi, te ennyire hallod, vagy találtad valahol a szöveget?? (: $:
Wikky Wonka 2009.05.29 20:04:37
@csilluf: bizony. (: józene. (: mostanában Anonim MC jövőkép, és Pazta Szabadságvágy a kedvencem. (: ^^
Wikky Wonka 2010.10.19 15:18:27
@Adry.scn: The Steve & Bobakrome Vér a kötélhez.
Disney gonoszok a MAC legújabb sminktermékein, vagy letisztult elegáns csomagolás a Chanel rúzsiahoz. Nektek mennyit számít, hogy hogyan vannak csomagolva szépségápolási termékek? Lehet döntő tényező egy szép doboz egy krémnél vagy csak a belső tartalom számít?Hogy miért…..
Wikky Wonka 2010.07.20 11:55:24
ezentúl itt: http://isharemysecrets.blogspot.com viszlát blogponthu! ^^..
'zapa', csak nem erre gondoltál?:"na kikerestem a zanyának csokolom www.youtube.com/watch?v=YnMjapebiPIwww.youtube.com/watch?v=n0rGQuHm91Y&feature=relatedcsak alulművelt tinédzserek kedvéérta Csókolom nem Ági, hanem Újj Zsuzsi!Korsó!!!! helyett www.kancso.hu/, hiába mi…..
csak a szövegét figyeld. ♥ meg nem csak azt is figyeld. ♥ huhúú, ki gondolta volna, hogy mi mindenre jó egy Reggaebarát?! Még a kémiában is segít... :P kémiaaaa. ááá. holnap gyümölcs nap. ááá. pénteken kémia tézébe kísérlet. ááá. kiccs. ááá. áá. á...…..
'zapának': tudtam én, hogy valahonnan ismerem: "már megint itt van a szerelem, már megint izzad a tenyerem." de erre csak a köpnikellnél jöttem rá, előtte azt hittem, 'zapa' szokta mondogatni. Igaz, ő is... de nem onnan tudtam, hoyg tudom. :D ezt pedig magamnak:…..
Wikky Wonka 2009.09.16 15:20:16
@zapa: node milyen Vera??
kéremszépen, főhajtás bélának (egyáltalán az kiaz? na vááárj, mindjárt megkeresem jutubon. (; ), az én írói karrierem jövőjének a múltja is az apám spermája. ((((:
egyébként második nap, már most abba akarom hagyni. :D és ma megláttam álmaim könyvét egy angol nyelvű könyvesboltban: k.rva vastag Michael Jackson könyv az újpest-rakparton. ♥és nem, nem kell okt. 28-án suliba mennem, jee. :Dcsütörtökön infó. ♥ :D a múltheti…..
kiccs. ♥ jee, első nap! (: most is épp krumplifőzés közben vagyok, készül holnapra. (: ma Rebekával levágtuk a hajamat szünetben, vicces volt. :D ahogy ő mondta: emlékezetes marad. Mindenki csak nézett, hogy mit ügyködünk a lányvécében. aztán dupla tesin röpiztünk, jóó…..
I never could have seen this far I never could have seen this coming It seems like my world is falling apart Yeah Why is everything so hard I don’t think that I can deal with the things you said They just won’t go away In a perfect world This could never happen In a perfect world…..
. {Ł}örömtánc hivatalos videó. én még nem tudtam megnézni, mert firefox nem indítja el, de legközelebbi 'gépbekapcsnál' megnézem.omg. fuck. deszar. :D fujj. :D ááááh. :D xDDDDD..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! fotóóóóóóóóóóóóóók. úristeeeeeeeeeeeeeen. megkaptam 3 retusálatlan fotót!!. még nem szabad publikálni, majd csak később, de úúúristen, annyira jó. fúúú. nagyon-nagyon-nagyon örülök a fejemnek. :D délután nem volt jó kedvem, sőt,…..
jesszus, Löb, mi van veled, ne szivass! ééén ezt nem tudom komolyan venni. Ez bolondság. Tuti, hogy nem. ááááá segítséég!! szegéény fejem. egyébként már itthonról... "ezt én se tudom rólad elképzelni" na ja. [: én már csak ilyen... ilyen vagyok. :P szeretem a…..
Wikky Wonka 2009.09.10 21:00:08
nos, igen. életem egészen 3+4-ik infó óráján ülök, és a tanár is csak "szerintemre" tudja, hogy egybe írják-e hogy infóóra. O: de, már megvan az előnye, hogy infó órán vagyok, aminek nagyon-nagyon örülök, és abszolút feldobott. (:na, most lejárt a netidő,…..
[a cím később íródott, mint a bejegyzés! Az én változom: mikor mondod el a csajodnak, hogy már az enyém vagy? így emlékeztem a szövegre, aztán rájöttem, hogy mégsem így van. (: :P]áánemdehogy. még mindig nincs időm élni... de most úgy döntöttem, hogy nem érdekel. már…..
ááásegítség nincsidőmélniii. O: egy.  ♥ ^_^ ..
egy híján egy. (: <3még egyszer régen irodalom órán [najó, júniusban. :P] kaptunk egy listát "soha ki nem adható könyvek" címmel. Sok minden volt rajta, Sas József: Ez tényleg vicces, Jumurdzsák: A térlátás örömei, Budapest V. kerületének ingyenes parkolóhelyei,…..
hűű. nem mondom, hogy hosszú volt a mai nap, mert végülis gyorsan eltelt, csak szimplán sok minden történt. Vagyis... még ez sem a legjobb kifejezés. egyszerűen csak nem unatkoztam ma. bár, talán jobb lett volna, ha unatkozhatok... mostmár mindegy, így marad. megoldódik hamar, én…..
90 napos diéta.Ezen törjük a pici kobakunkat Rebekával. Mert hát egyikünknek se nagyon tetszik, hogy 63-64 kilósak vagyunk. Mert régen nem voltunk annyik, meg blablabla. Mittudomén. nemjönnek rám a gatyáim. Najó. Azért de. De akkor is sok az a 63.a suli? jó. (: már amennyire jó…..
hát, ezen is túl vagyunk. az első napunk tizedikesként. Nem volt rossz. Főleg, hogy a fél napot végig vihogtam, ahogyan szoktam. Természetesen kézműves órán (máshol ez talán = technika?!), hol máshol? (;német tanár hajtós, zene tanár... nos; inkább nem mondom ki, amit gondolok.…..
Hát, így igaz. Ismét az iskola, megint egy évvel öregebbek lettünk, de legalábbis az iskolában... már nem 9. osztály tábla van az ajtónk mellett, hanem 10. ühaaa. Naggyon vaggááány. (: Lássuk csak: ugyebár, waldorfos létemre nem kell tankönyv osztásra mennem, majd évközben…..
They told him don't you ever come around here Don't wanna see your face, you better disappear The fire's in their eyes and their words are really clear So beat it, just beat it You better run, you better do what you can Don't wanna see no blood, don't be a macho man You wanna be tough, better do…..
Ma van Michael Jackson születésének ötvenegyedik évfordulója. † és ma van a flash mob, amitől egy kicsit félek. Ugyanis láttam a videót, hogy milyen lesz, hááát... ami meglepett, hogy a nagytól az egészen kicsi emberkéig mindenki megtalálható. Ha már lezajlott, és már…..
igaz a mondás,aki szereti a kolbászt, ne nézze, hogy készül! hogy milyen unalmas a szuperkupa... csak hallgatom, néha belenézek, de 74-percben még 0-0... ami viszont azért jó, mert imádom a tizenegyeseket. ^^ de az előtt még van 2x 15 perc hosszabbítás... hááát, eléggé…..
rájöttem, hogy tök otthonosan mozgok. A Copy Con és Michael Jackson videók témában. Egyszercsak szóba jött Gábor új cd-je, és azonnal mutattam a videót, amiben azt mondja, hogy nem mer hónapot mondani, de idén még kijön. elvileg... look: jee. [:aztán szóba jöttek Michael…..