Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tizenötmillió Magyarok

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a magyar miniszterelnök nem lép egyet hátra, még az európai választás előtt a Néppárton kívül találhatja magát. Timmermans szerint Orbán Weber Achilles-sarkát jelenti a Bizottság elnöki tisztéért vívott csatában.  A fiataloknak még nincs egzisztenciális vesztenivalójuk és a múltjuk miatt sem…..
Kedves Viktor!  Konzultáljunk! Tegyük meg, mert ahogy látod kényszeredett mosolyod mögül, azért a helyzet nem rózsás!... Te is tudod, csak nem érted. Valószínüleg fogalmad sincs, hogy mi történhetett, miért durvult el némileg a népharag veled szemben, és miért vált a Te területed, az utca, másoké.…..
Tizenötmillió Magyarok 2019.01.08 01:59:51
@Orbán egy Palpatine: Igen kepzeld nem felejtjuk el a szemkiloveteseket, csonkitasokat, kinzasokat.
50 ev mulva is a pofatokba vagjuk majd a megkinzott, megvakitott, legyilkolt embereket.

Nem hagyjuk, hogy barki megfeledkezzen arrol, hogy a liberalisok SZADISTA ELMEBETEG ALLATKENT gyilkoltak a magyarokat.
Kulonosen abban viszonylatban nem hagyjuk, hogy ezek a szadista kinvallato allatok, most jelentektelen konnygaz, meg onkentes foldon fetrenges es ajtonak rohanas miatt vonyitjak korbe a vilagot.
Az Európai Néppárt vezetői megpróbálták megmagyarázni a magyar kormányfőnek, mely területek számítanak a demokratikus értékek szempontjából no go-zónának az illiberális állam építése során. Orbán egy nap két kokit is kapott, így most főhet a feje, részben Handó Tünde elmarasztalása, részben pedig a…..
Tizenötmillió Magyarok 2018.05.03 14:19:11
@inkvisitor: "Ha ennyire nem tetszik az EU akkor mi a f..szé sírtjátok az Eu-s pénzeket?"

Ugyan miert ne fogadnank el a nekunk torvenyesen jaro penzeket ????
Trianon miatt, ugyis minimum a 10 ezer szeresevel tartoznak, annak, mint amennyit az elmult 15 evben adtak.
Tizenötmillió Magyarok 2018.05.03 16:21:33
@morph on deer: Pontosan tudod, hogy ezt a demagog hazugsagot mar 20 ezerszer megcafoltak minden forumon.
2010 ota 14 %-al not a GDP.
Hogyan lehetne ezt a 14 %-ot 4 %-al fedezni ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A legrosszabb esetben 4 %-ot tud fedezni a tamogatas, de akkor honnan jon meg a 10 % ???
Tizenötmillió Magyarok 2018.05.03 16:40:43
@morph on deer: Valojaban kifejezetten orulok, hogy a harmadik vereseg utan is, esz nelkul toljatok a megszokott hazugsagokat, mert ezert valtatok TOKELETESEN hiteltelenne.
Ugye eveken at szajkoztatok, hogy "nincs bevandorlas, nincs bevandorlas", mikozben mindenki latja, hogy mindennap 1500-2000 arabot es negert szallitanak be Europaba.
Szoval csak igy tovabb, nyomasatok az antiszemita vadat, a korrupcios vadat, tagadjatok a gazdasagi novekedest, bagatelizaljatok a bevandorlas problemajat, es Orbannak kampanyolnia sem kell majd a 22-es ketharmadhoz.
Nagy fekete lyuk éktelenkedik Európa közepén, a neve Magyarország. Mindent elnyel, a reményt, a jövőt, még a fényt is. Azok, akik mégis igyekeztek kiszakadni ebből a mindent magába szippantó lyukból most próbálnak felocsúdni a megdöbbenésükből. Ők hiába voltak többen, tudomásul kell venniük, hogy…..
"Berni mosópor"???!!?! Juhász Péter, az Együtt nevű mikropárt elnöke úgy gyalázza Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét, mintha fizetnék érte. Szexista ez a politikai hirdetés? Igen. "Bernivel a kormánypárt is tovább él" - hazug ez az állítás? Persze, hogy az. Sokszínűség = Együtt a…..
Tizenötmillió Magyarok 2018.03.29 10:32:16
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
Tizenötmillió Magyarok 2018.03.20 19:26:39
Tizenötmillió Magyarok 2018.03.20 19:48:02
@taga20: Mindenki, minden magyar. Legfeljebb par tucat sorosberenc veri a nyalat, de azok nem szamitanak mert azok nem magyarok.
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 15.    Hangos sajtószemle...
Tizenötmillió Magyarok 2017.04.16 21:15:33
@stim: "Az elmúlt 7 év kormányzása azt mutatta, hogy lehet más a politika, mint seggnyaló, hazaáruló, opportunista, behódoló és ötlettelen, gyáva és megalkuvó."

Egyetértek, jó megfogalmazás. Vicces, de Orbán Viktor az igazi "LMP"-s. :))
Ő az aki gyakorlatban is megvalosította azt amiről az lmp párt csak álmodozik.
Orbán megmutatta, hogy egy kis ország igenis képes nemzetipolitikát képviselni,a nagyok között és sikerel küzdeni a külföldi kis és nagy hatalmi befolyással szemben.
Röhej de az lmp példat vehetne a fidesztől, hogy hogyan LEHET TÉNYLEG MÁS A POLITIKA.
Egyetem szívatása eddig a kommunisták szokása és privilégiuma volt. Persze csak eddig. A politikai alapú ellehetetlenítéssel a Fidesz szépen felzárkózott hozzájuk. Ráadásul a CEU elleni heveskedés messze túlmutat egy egyszerű egyetem elleni támadásnál. Azon túl, hogy elmekórtani esetet idéz, ahogy…..
Tizenötmillió Magyarok 2017.04.06 23:53:37
@pamut: "De ön még arra döbbenetesen minimális, nevetségesen nüansznyi erőfeszítésre sem képes hogy legalább ebben a saját blogjában rendet tartson. Itthon és világszerte is közismert tény, hogy a moderálatlan blogokat ellepik a trollok és szétverik."

Úgy lett volna korrekt, ha azt is leírod, hogy itt az indekszes blogokban TE VAGY A LEGFŐBB TRÓLL. Aki minden blogot szétbaszol az agyalágyult szelsőséges degenerált elmebetegségeiddel. És beteges Orbánfobiáddal.
Történelmi nap ez a mai: A momentum Mozgalom találó kérdésfeltevésével és a CEU tüntetésekkel a rendszerváltás megkezdődött. Ez utóbbival elszámolták magukat a fiúk, míg a népszavazási kérdés - bár nem a momentum sajátja - de fantasztikusan találóan lett megfogalmazva és a Fidesz elevenébe vág.…..
Tizenötmillió Magyarok 2017.04.06 14:02:39
@Tiszteltetem Brüsszelet: Meg jo hogy megbukott, ne vicelj mar, hiszen csutortok van. Ez szokasos heti bukas.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04 17:37:12
@Zionnépe: "Ha ki akarnak minket dobni az EU-ból miattuk, hamar kifényesednek azok a kaszák-kapák (jelképesen persze)!"

7. eve ezt hallgatjuk, hogy Orban ki akar lepni, de ha megse, akkor majd ugyis kizarnak, minket. :))))

Ezzel szemben a libsik csak annyit ertek el, hogy kiuldoztek az Angolokat az Uniobol a rohadt arabjaikkal.
SZEP VOLT LIBBANTAK. Egyertelmuen ti tettetek a legtobbet az
Unio szetvereseert.
Tizenötmillió Magyarok 2017.04.04 19:20:13
@dunántúli gyerek: "Utoljára azt hazudozták a népszavazás előtt hogy NINCS IS KVÓTA"

Ja masfel eve arrol megy a duma, hogy NINCS KVOTA, NEM IS VOLT, es a semmirol nepszavaztunk.
Most meg kiderul, hogy az Orbannak mar megint igaza volt, es meg csak MOST KEZDODIK az igazi brutal kvota kuzdelem, meg eljaras.

index.hu/kulfold/2017/04/04/eu_kvota_kilepes/
Times: kemény ultimátum elé néz Magyarország

"Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból."

"Nincs többé kimaradási lehetőség, nincs többé olyan, hogy egyik lábunk bent, a másik kint. Ebben nagyon kemények leszünk."

Else merem hinni, de lehet hogy a libsik mar megint at akartak verni minket, es ezert tagadtak a kvotat ??
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Majd a Viktor megmondja. Mert itt minden az alapján dől el, hogy a Viktor mit gondol. Akkor is, ha közben szanaszét barmol mindent. Viktor a legtöbb szpícsében arról beszél hosszan, hogy milyen a magyar. Mert a magyar az olyan fajta, hogy tököm tudja, a magyar az a fajta, aki a büdös franc tudja,…..