Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar vagyok, nem félázsiai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
Magyar vagyok, nem félázsiai 2012.10.26 15:08:34
@Tyreo:

Ez így tök szépen hangzik meg minden, de elárulod, hogy ki lenne az igazán jó? Akinek mondjuk még esélye is van nyerni? Én örömmel rá szavazok ha van ilyen.

Ha nincs, akkor viszont szomorú, de marad a kisebbik rossz.

Mivel a politikát politikusok csinálják,a politikusok pedig nem a gerincük egyenességéről híresek sehol a világban, így én nehzen hiszem, hogy létezhet bárhol is olyan, hogy 100%-ig jó választás. Legfeljebb jónak látszó van, aki egy adott pillanatban jónak tűnik, ha pont megfelelő szögből süt rá a nap és így épp nem látszanak az árnyoldalai. A föld viszont forog, így a sötét oldal előbb-utóbb mindig előtűnik.
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
Látszólag felálltak a szereplők a 2014-es választásra, és már csak a megállapodásokat kell aláírni, hogy megtörténjen Orbán leváltása. De ha kicsit mélyebben megnézzük a mostani politikai teret, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan kérdés nyitva áll még egy ellenzéki…..