Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LFather

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztázzunk valamit: addig nem lenne szabad atomerőművel energiát termelni, amíg minden kockázatot, ami ezzel jár, nem tudunk teljes biztonsággal kezelni és megoldani. Az atomenergia-ipar jelenlegi tudása alapján új atomerőművek építése vagy meglévők további bővítése mindaddig felelőtlenség,…..
Igen, most már publikus: hazaköltözöm Gibraltárra. 9 hónapja személyesen is van lehetőségem megtapasztalni azt a fordított kultúrsokkot, melyről évekig külföldön élt, majd hazaköltözött klienseim beszámoltak – ekkor költöztem vissza Magyarországra közel 4 külföldön töltött év után. Többször…..
Nem szerepelt kamaszkori álmaim között, hogy átlépem egy swinger klub küszöbét, ám azt sem terveztem, hogy írónő leszek. A főiskola alatt három-négy kapcsolatom volt, nem tartottak számon a kicsapongó lányok között. A diplomám átvételéhez már a leendő férjem gratulált, a szex változatosságát együtt…..
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
LFather 2017.04.12 12:51:29
@gabika32: Bunkó vagy baxi. Muri Enikő musicalszínész és énekesnő. Állítólag xfaktoros is volt, én az Operettszínházból ismerem, onnan rúgták most ki ez miatt a műsor miatt. Meg a zs kategóriás Sugarloaf-nak az énekese újabban, mondjuk ez utóbbit nem értem. Olyan, mintha holnaptól a Viktátor beállna Szalacsi szóvivőjének.
LFather 2017.04.12 13:17:06
@furo80: De. Csak nem érdekes... :DDDD
Többször ért már az a vád, hogy túlzottan szigorúan szelektálok, mondhatni válogatós vagyok férfiak terén. Na jó, hát lehet, hogy kicsit sok a kritérium, de végül mégis mindig az derül ki, hogy akire nagy nehezen rámondom az áment....na éppen arra kellett volna legkevésbé. Belátom, talán…..
LFather 2017.03.30 13:03:49
Érdekes, hogy majdnem mindenki ekézi a poszt íróját, én egy kicsit álszentségnek tartom ezt. Nem az a kérdés, hogy mi magunk tudunk/akarunk-e azonosulni azzal a perspektívával, melyből a bloggerina nézi a világot, hanem hogy értjük-e a miértjét. Bloggerina nem azért nézi így a világot, mert kövér, vagy mert fóbiái vannak, vagy mert degenerált. Ha mindenki őszinte magához (az sem egyszerű ám), akkor bizony mi magunk sem sokkal másképp döntjük el, hogy valaki tetszik, vagy nem tetszik. Talán Bloggerina túl fiatal (nem feltétlenül az évei számára értem) és később magasabb szintű összefüggéseket is figyelembe fog venni, de ha nem, akkor sincs baj. Én magam is egy randioldalon ismertem meg a feleségem és egyben gyermekeim anyját, hasonló módon válogattam, mint ezen poszt írója, még ha nem is ennyire lesarkítva-leszűkítve, kissé szélsőségesen véve a kritériumokat. Én csak sok sikert és szerencsét kívánhatok neki, mert az ember inkább tűnjön kissé válogatósnak, mint hogy megalkuvó legyen és esetleg olyannal kösse össze az életét, aki mellett ha felébred reggel, nem mosolyra fordul az arca, hanem... semmilyenre. Nyilván persze, az öltönyös is lehet sudribunkó, a gyúrósgéza meg lehet, hogy kisujjal vitte át a bölcsészkart, de annyi ideje/pénze/kedve a világon senkinek nincs, hogy mindenkit "kipróbáljon", másrészt pedig a nagy számok törvénye azért itt is játszik. Szakmai kifejezéssel élve: Folyamataot nem építünk kivételekre. :)
LFather 2017.03.30 14:06:50
@keri bredsó: Tehát mennyi? :DDDDD
Szerintem nincs olyan "top 10 szex fantázia" oldal ahol ne jelenjen meg a többes szex valamilyen formában. Hármasozás extra nővel vagy férfival, négyesezés, párcsere, orgia, gruppen és még sorolhatnám. Lehet szégyellni, lehet felvállalni, de minden férfi és nő agyában megfordult már ez. Amikor a…..
LFather 2017.03.30 12:23:46
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
LFather 2017.03.22 12:50:14
@sixx: Hogyan tudnék én neked ilyet elmondani úgy, hogy abból ne legyen vita, mikor ettől a kultúrmocsoktól is leteszed a hajad (hogy magadtól, vagy megrendelésre, az most mindegy, hisz az írót az írása minősíti, nem az ok, amiért megírta)? Ahogy mondod: Akinek tetszik nézze, hisz elsősorban magát minősíti, mint ahogy akinek nem tetszik, az meg ne nézze, mert hát ők is magukat minősítik, nincs kivételezés, kérem. Ha már "tematikus" adókat tudok csak nézni (van ugye a "köz"szolgálati (M1 és társai), kultúrmocsok proliadók (ezeket kereskedelmi adóknak mondják), sport, ismeretterjesztő, film, stb), én már nagyon rég a hír- sport- és ismeretterjesztő csatornákon kívül nem nézek mást, utóbbiakat is max heti 2-3 órát. Az viszont kibassza a biztosítékot nálam - és ezen gondolkozz el egy kicsit -, hogy írsz egy kritikát, kirakod nyilvánosba a COMMENT-re, aztán ha valakiknek nem tetszik vagy az írás, vagy a műsor, vagy egyik sem, akkor az máris álszent szerinted. Gyaloggalopp elején király vs. paraszt párbeszéde megvan? Na, ez olyan, csak nem vicces, hanem szánalmas.
Az ember gyermeke című filmben a menekülteket rács mögé zárják, embertelen körülmények között tartják őket és a végén visszatoloncolják őket a reménytelenségbe. A Fidesz a belpolitikai haszonszerzés vágyában égve két lábbal tapos embertársaink jogain és játszik sorsokkal...
A múlt heti kormányinfón, egy újságírói kérdésre Lázár János elárulta, hogy szó sincs hatszáz busz iráni szállításáról. Az csak egy ígéret volt Teherán részéről, hogy vesznek majd tőlünk buszokat. Ennek kapcsán összeszedtük, kinek és hány buszt ígértünk eddig...
LFather 2017.02.15 11:44:59
@Mercel: Nem úgy néznek ki, hanem AZOK. Széles pedig úgy vette meg százmillióért az Ikarust, hogy fizetett 1 milliót kp-ban, a többi meg szellemi (!!!) apport. A számok nem biztos, hogy pontosak, az arányokra akartam rámutatni. Hogyan került oda? Úgy, hogy holó a holló szemét nem vájja ki. Szélest a magafajta haverok hozták helyzetbe. akiknek a magafajta haverjai ma is kormányozhatnak. Persze nem buszt, hanem országot, vagy várost.
71 éves korában, Los Angeles-i otthonában halt meg az eredeti Apollo, az eredeti Battlestar Galactica-sorozat és film egyik főszereplője. A színészt korábban hasnyálmirigy-rákkal diagnosztizálták, szervezete most adta fel a küzdelmet.  Hatch 1971-ben, az All My Children című sitcomban kezdte…..
LFather 2017.02.08 13:49:27
@PonDrow: Esetleg a szolgálatot.
A napjainkban e világot egyre jobban átható és átjáró erőforrások közül legnagyobb szerepet, a létfenntartáshoz szükséges elemek és nyersanyagok mellett, kétség kívül az információ áramlása tölti be, melynek fő csatornája a hosszú évtizedek alatt megszokottak táborában az internet egyre magasabb…..
LFather 2017.02.08 09:40:29
Gyorsan történt, mint egy szívroham, mert szívroham volt. Az infarktus ugyan nem ölte meg a 80000 éves embert, de abban megakadályozta, hogy bárkinek is kárt okozzon...
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
LFather 2012.11.08 13:38:48
@C€rberus: Nos, ennyi kompromisszumra hajlandó vagyok a közjó érdekében... :D

@rashy729: Azért fontos kérdés, hogy ki a kulcsos ember. Ha egy olasz, akkor azt nem kell lepuffantani, csak előszedni a fegyót, hogy "capisci"?. Lazán odab@szná eléd mindkét kulcsot, vidd a francba, arrivederci, megyek hajzseléért meg pasta della bolonese-t enni a mammához. ;)

A németet, na azt le kéne puffantani... :DDDD
TComment Lopnak ezek mindent 2012.11.07 05:55:00
Néha nem is értem: folyamatos a panaszkodás, az állampolgároknak sem jó, a törvényhozás is bajban van, pedig a megoldás több, mint egyszerű. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
LFather 2012.11.07 08:56:48
@grmindenyssa: Nem azért van rózsaszín póló rajtuk, hogy megalázzák őket, hanem mert a feketét lopták.
Kisautó blog A legjobbak legjobbja 2012.11.06 10:47:23
A jellegzetes formát, a 911-es alakját már több mint 40 éve őrzi a Porsche, hiszen ők is úgy tekintenek rá, mint az igazi, eredeti formára. Ez hozta meg a nagy sikert a versenysportban és a közúton, ez tette a márkát igazán ismerté. A 911-es palettán belül a GT…..
LFather 2012.11.06 15:38:21
@Miki WRC: Woa! Én sima GT3-assal mentem, szintén a Nordschleifén... RS milyen volt, van összehasonlítási alapod?
LFather 2012.11.06 15:52:40
@Miki WRC: Én sem time trialt mentem a pályán, főként mert annyit nem lehetett menni, hogy az ember megtanulja rendesen, de azért nekem a sima GT3 is nagyon-nagyon komoly cuccnak tűnt. Sokkal komolyabbnak, mint előtte a Gallardo (ahhoz is volt szerencsém - csalódás volt).
LFather 2012.11.06 16:06:29
@Miki WRC: Huh, esetleg tán szavadon foglak... :) Tervezem, hogy egyszer a céges corporate bullshit nélkül kéne elmotoroznom a Nordschleifére, de akkor nem lesz aki fizesse a pályadíjat, meg a többi nyalánkságot... :D Mert sajna én nem vagyok annyira elengedve anyagilag, hogy egy pályanapot 100% saját erőből meg tudjak finanszírozni a Ringen.
Pár napja Fischer Ubul barátommal anyagbeszerző körúton voltunk, egy majd később, a kisautóblogon megéneklendő projekthez kerestünk mindenféle alapanyagot. Kellett tépőzár is, így Ubul, aki egyébként becsületes polgári nevén Pista, azonnal mondta, hogy menjünk az…..
LFather 2012.11.05 20:49:50
@baowah: Köszi a választ, értem. A császárzsemle is vidám téma lenne, a való életből... :D

De kár is a szóért igazából, a blogger azt írja, ami "jön", ez így van rendjén. Az olvasó meg szintén úgy véleményezi, ahogy "jön", gondolom ezzel sincs gond.
LFather 2012.11.05 23:02:24
@muz: 20 éve motorozok, hát hogy a jóistenbe ne mondana? RD-vel volt is dolgom, de ugye sajna az nem teljesen ugyanaz, mint az RZV, mint ahogy a bejegyzésben is írták volt... :) Hasonló poszterek az én gyerekkori szobámban is voltak.
LFather 2012.11.06 08:25:37
@muz: Ja, ha beleszámítom a smkp-t is, akkor én 26... :D Úgyszintén viszont még 2x25-öt neked is. A kedélyemmel segond. Úgy vagyok vele, hogy minden napot az esélytelenek nyugalmával kezdek, így aztán csak jó történhet velem... :DDDD Münchenben él az unokanővérem, a 2000-es évek elején a pasija Hollandiából szervált egy RD500-ast, piros-fehér gyönyörűséges festéssel. Azon a nyáron kimentem hozzájuk 2 hónapra, a pasas normális arc volt, megengedte, hogy guruljak a géppel. Ez azt jelentette, hogy 2 hónapig nem igazán fért hozzá... :D
Az ember fiatalkori hülyeségeivel gyakran az a legnagyobb gond, hogy nem marad róla fénykép. A fillérekből, műhely, szerszámok és szaktudás nélküli motorépítés pont ilyen kellemes emlék, így nagyon örültem, hogy ráakadtam erre a pár papírképre. Persze jobban örültem…..
LFather 2012.10.26 14:55:14