Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergel

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..
A szürke egy árnyalata az agyagos sáré. A dzsuváé, ami megfog és nem ereszt. Akkor sem, ha történetesen egy 21 tonnás, lánctalpas exkavátor vagy. Ez a tény - kombinálva azzal, hogy a legjobb filmek már régen nem Hollywoodban, hanem Észak-Európában készülnek - eredményezte ezt…..
Gergel 2015.02.20 20:05:14
@Gyűrött Papír: Vagy akár magyarral . :)

Az egyik bácsi (gondolom a Volvo pilótája),
elég bátran a megfeszített sodrony közelében áll...
Az autósportban mindig is voltak úrversenyzők – kezdetben grófok, ma IT- és olajmilliárdosok keresnek maguknak ülést a kis csapatok autóiban. Ez mindig is egy drága sport volt, a gazdag hobbisták pénzinjekcióira bármikor akad igény. Kicsit szánalmas ez, de most őszintén, ki ne…..
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
Gergel 2014.04.22 20:28:27
Walter bá' 1987, S1, Pikes peak :
www.youtube.com/watch?v=d8nKhhMJtvc

(Van ám ott más látnivaló is! :))

Az a hang , ami ebből a gépből kijön nem emberi...
Vajon mire jó egy Audi Q7 és miért kell a világnak a sok, nagy SUV illetve miről ne feledkezz meg, ha turbódízel autód van. És persze Schwarzenegger. Az Égéstér 114. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Gergel 2013.12.22 12:20:30
@ZáchDani:
Értem. Kötetlen beszélgetés.
De néha tényleg baromira zavaró amikor
egymás szavába vágtok.

A témához : minél több ember legyen a stúdióban,
akár csak néhány perc erejéig.
Nepperűzés, sztorizgatás, ágazati hírek.
+ amit pkrt írt : töréstesztek vs. való élet.
Nemrég olvastam talán itt a tc-n egy ilyen cikket
az oldal irányú ütközésről, érdekes téma.
Sosem gondoltam volna, hogy a forgatás nélküli talajlazító eljárásokhoz bármi közöm lesz, de érkezett hozzánk egy különleges ajándék. Mindez egy félmondatból indult, ami az Égéstérben hangzott el. De ne menjünk a dolgok elébe.Először is nézzük a mezőgazdasági vonulatot.…..
Egy-egy beszólást be lehetne árazni, ha nem is elrettentő, de népnevelő célzattal. Akár napszakhoz, naphoz és időjáráshoz igazított szorzóval, hiszen nem ugyanaz egy hóvégi, esős hétfő reggeli faszomat, mint egy fizetés utáni, szombat esti, vállon…..
Gergel 2013.05.31 12:37:42
@baro_ur:

a cikk elején katt az
opel alatti képre!

Ez meg volt?
www.youtube.com/watch?v=AnzEWNUZYNE
Gergel 2013.05.31 15:31:53
@vénszivar:

Lehet! :)

Hogy hozzászóljak a cikkhez is :
marhaság ez a büntetősdi káromkodásért!
Sokkal több és fontosabb probléma
van ebben az országban amivel foglalkozni
kellene !
Kollégánk, Vályi István a múlt héten meggyőző fölénnyel megnyerte a Totalcar fotópályázatát, mert az olvasók szavazatai alapján ő készítette a legjobb képet az Opel szupercuki kisautójáról, az Adam-ről. Istvánt pillanatokon belül elragadja a világhír, ezért talán ez az…..
Nem volt egyszerű, hiszen úgy kellett pontos ütemtervet készíteni, hogy tudtuk: rögtönözni kell, különben elmarad a spontaneitás. Tudtuk, hogy nem marad majd sok időnk, mielőtt elrontják a mókát, ezért mindennek készen kellett lennie, mire Kennyt beimádkozzuk az autóba. Ezért…..
Gergel 2013.04.05 08:54:18
@_____________: horgász- vadász boltban ahol
tartanak régi katonai cuccokat. legalább is itt
az alföldön kis szerencsével megcsípheti az ember,
ha erre van ingere. :)