Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisCsetresz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy az első (megfelelően) használt szava a kérem és a köszönöm.  (ké-e(m), kö-khöm-khöm) Pedig most már tanúm is van rá. a dobogós helyért küzd még a még egyszer (mége-) és a mama! (parancsolón, némi kétkedéssel, hogy hol is vagyok már)..
KisCsetresz 2013.06.19 14:40:32
Mikor úgy tíz éve egy kutatóintézet laborjában kezdtem dolgozni, az egyik első lecke, amit ráadásul nem is a saját bőrömön tanultam meg, hogy a tetteinkért/hibáinkért vállalni kell a felelősséget (konkrétan olyan hibáról volt szó, amivel más járt rosszul - ahol többen…..
KisCsetresz 2013.05.10 12:08:13
@Nils Holgersonné: én is nyuszi vagyok, úgyhogy megértem. ;)
KisCsetresz 2013.04.16 11:47:32
Még egyszer elolvasom ma, hogy "többéves tapasztalattal keresünk blabla", sikítozni kezdek. És utána jól el is sírom magam. Megyek, inkább fejben megteremtem az ideális állásomat, aztán lelassítom a gondolat rezgéseit arra szintre, hogy materializálódjon itt nekem. Kreatív…..
A Lili Zoo folyamatos bővítése során pár hete megérkezett a majom. A főnökasszony azóta is a kezéből eszik.  ..
Én az éjjel, nem aludtam egy órát Hallgattam a Lili babám panaszát Éjfél után mondta meg, hogy mi baja Nő a foga, de az ínye nem hagyja Éjfél után, sejehaj, kezdtem elszenderedni Jaj de bajos, ki a fogát növeszti. Ez fáradtság, vagy kreativitás? ..
KisCsetresz 2013.03.02 11:38:13
Előretolt helyőrség Március 1. 2013.03.01 12:07:42
Ezúton is boldog tavaszt kívánok minden kedves olvasónknak! ..
Kikészítettem a régi banki értesítőket, hogy majd elégetjük Bandival, ha egyszer rámér. De felesleges kormozni a levegőt, ha van nekünk egy bio iratmegsemmisítőnk (Egérhírek! MEddig tűri a rendőrség a macskák garázdákodását? Egérhírek! A legfrissebb hí -rek ...kel... Edd…..
Hát, ebbe az évben sem lettem rendszeresebb, de fogjuk a hosszú magyarországi látogatásra. Cserébe mikor hazajöttem, nagyon motivált lette, valahogy frissebb szemmel tudtam nézni az itthoni problémákat, flyladysen szólva hot spotokat, azóta kis túlzással ahová lépek, rend terem,…..
KisCsetresz 2013.02.14 08:58:49
Nálunk most épp a nappali lesz a soros, és nálatok? Olyan jó olvasni a kommenteket, meg a kommentelők blogjait, meg beszélgetni az olvasókkal, mert csomóan (n>3) nekilendültek a flyladynek, és ezáltal én is jobban motiválódom. Körmotiváció.  Mondjuk én sosem csináltam a…..
KisCsetresz 2013.02.01 09:11:49
@Bécsi_Nikol: ne aggódj, van lelki társad!!! :D Én is le szoktam törölni a csaptelepet. Bár ezen azt hiszem csak én röhögök.
Összefoglaló a 3. hétről: - visszavarrom a faliszőnyegre a leszakadt akasztót :: PIPA! már csak TB-nek kéne a szőnyeget visszaakasztania - Sopronban intézkedem (remélem!) :: PIPA! lehetett volna többet is, de összességében elégedett vagyok - befejezem a majmot :: MAJDNEM! miután…..
KisCsetresz 2013.01.21 19:29:44
@Nils Holgersonné: de ha úgy belejössz, mint én, akkor lehet, hogy csak karácsonyra végzel ;) :))
Szorult helyzetében Lili nem vette jó néven, hogy először nevetek egy nagyot, majd lefényképezem, és csak utána szabadítom ki. Türelmetlenül topogott a lábával, hogy na mi van már. Ideje lenne megtanulni előrefelé kúszni. (soulemama nyomán)..
KisCsetresz 2013.01.21 09:24:41
Szóval kedves visszatérő és új flyladyzők. Nem szeretnék Via babérjaira törni (ld Zónázzunk!), ezek a bejegyzések főleg nekem szólnak, de aki akar, kommentben csatlakozhat. A rendszert nem is ismertetem, az urba-eve-en el lehet olvasni, Via szakszerű és világos…..
KisCsetresz 2013.01.16 11:34:00
@Bécsi_Nikol: Én a felmosással vagyok így. Mindig van a vödörben víz, hogy bármikor bárhol bármit felmoshassak. :)
Előretolt helyőrség 3. hét 2013.01.14 17:23:00
Ezen a héten: - visszavarrom a faliszőnyegre a leszakadt akasztót - Sopronban intézkedem (remélem!) - befejezem a majmot - teszek legalább két lépést a munkakeresés rögös sima útján - kimozdulunk a lakásból mindennap - az egyik könyvespolcot elkezdem rendberakni (pár…..
Az újévi fogadalmakban pont annyira hiszek, mint a vasárnap estiekben... vagyis eléggé ahhoz, hogy időről időre megfogadjak valamit, amit aztán vagy betartok, vagy nem, de nem is baj, mert az a lényeg, hogy próbálkozom. És mindig jó, ha nyoma van, vissza lehet nézni az újabb…..
Na, ugye múlt hétfőn volt az a próbálkozás, hogy családilag eljussunk Mosonmagyar-óvárra Lili tornájára. Ma újra próbálkoztunk, de Bandi nélkül (este jön!). Eredetileg úgy volt, hogy kocsival megyünk, mert beszerveztem Júlia barátnőmet (fel akarta méretni a Sára babáját),…..
Előretolt helyőrség 7. hónap 2012.12.31 23:56:00
Már négy napja meg kellett volna írnom, csak nem vagyok jó gép közelében, így nehézkes a képbeillesztés. Pedig olyan gyönyörű, legszívesebben mutogatnám mindenkinek. Mondjuk inkább élőben, a fénykép, ahogy Perger Laci barátunk szokta mondani,nem hiába…..
Idén is nehezen talál rám az advent, talán nekem kéne keresnem. Mindenesetre tegnap felültünk Lilivel egy piros kisvonatra a friss Hauptbahnhofon* (Főpályaudvar) és a hóesésben üregi nyulakat lestünk a földeken. Vagyis elmentünk Mosonmagyaróvárra, ahol a dévényes terapeutával…..
Szóval most Tszm-en vagyunk, és ide a végekre hamarabb jön a Mikulás, hogy 6-án a budapesti gyerekekhez odaérjen. Unokahúgnr3 pedig mindkét cipőjét lemosta, mert kitalálta, hogy az egyiket Lilinek kölcsönadja. Tök magától. Én meg még egy nyavalyás kis babaházat sem voltam…..
Tegnap volt hálaadás, és nem írtam egy sort se. Pedig minden evben szoktam, pedig idén is van miért, pedig idén van csak igazán. (tavaly ilyenkor még titok volt Lili, haha) Valahogy elment a nap a mézeskalácssütéssel. Így utólag nincs már hangulatom részletezni, hálás vagyok,…..
Kigondolni és megcsinálni egy pillanat műve volt csupán hetekig (hónapokig?) tartott. Pedig megvolt hozzá minden. Egy régi vászon (utcára kitett, Viktor találta), szalag (még Kínából!), színes fonalak, meg az ötlet. Ami persze sokat alakult, mert (még) nincs ötletes füzetem,…..
És tegnap átvittem a szülinapi ajándékot (ami a múlt heti feladatlistán volt), pedig az ünnepelt még kéreti magát a megjelenéshez. Mindenesetre az anyukája jól van, és tetszett neki a tornacipő is. Meg vagyok magammal elégedve :D (egy pelenkatortán áll az egész,, ha…..
mint a görög tragédiában belül történt mi megesett a színen csak siránkozás van mint a görög tragédiában belül történt mi megesett (Kányádi: Kuplé a vörös villamosról) Tegnap volt az Iphigenie főpróbája a theater an der wienben, TB énekelt,…..