Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Féter

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez mennyire meta már: a Sherlockot alakító angol színészről kiderítették, hogy annak a Sir Arthur Conan Doyle-nak a rokona, aki annak idején megírta a világ leghíresebb detektívjének kalandjait. Jó, a rokoni szál nem a legerősebb, hiszen 16. fokú másodunokatestvérek, DE AKKOR IS. A felfedezést a…..
Ezt a kérdést mi is boncolgattuk bent a szerkesztőségben, és pontosan arra jutottunk, mint az Uproxx: túl sok lehetőség egy Trónok harcához méltó prequelhez nem nagyon van, és bármennyire is…..
A hatodik könyv még sehol, az ötödik évad meg még csak alig pár hete pörgött le, a hatodik évad forgatási helyszíneiből egyesek már komoly történeti szálakra vélnek következtetni, legalábbis a Daily Dotnál biztosan. Előre szólunk, hogy SZUPER SPOILERES részek következnek,…..
Ki  Batman legnagyobb ellenfele? Most, hogy újra sokat hallani Batman nevét a sajtóban (Ben Affleck lévén), összeszedjük az eddigi filmek nemeziseit és megpróbáljuk kideríteni, hogy ki a legjobb és legkeményebb ellenfele. 5.  Ra's al Ghul (Liam Neeson) Liam Neeson…..
MIndenitől szíves elnézést kérünk, de az ünnepekre való tekintettel az e-heti poszt elmarad. De a jövő heti recept mindenkit kárpótolni fog, ígérjük. rtzmaci..