Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matarantotthusá

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eger Rallye helyébe lépő Baranya Kupával fejeződött be az idei Országos Ralibajnokság. Az első tervek szerint csak Rallye2, Historic és RallySprint futam lett volna, de mivel az Eger Rallye elmaradt, országos bajnoki is lett. A négy mezőny mellett Markó Tibi kitalált valami…..
matarantotthusá 2012.10.25 21:51:24
kemény ez a 17 célba érkező, kazárék döngethetik a mellüket, hogy egy ilyen nívós bajnokságban lettek "bajnokok", azért idézőjel, mindenki jól tudja, nem a pályán a dőlt el a verseny. Nekik ajánlom, hogy legalább most lapozzák át a szabálykönyvet, ha már eddig szartak rá, persze nem csak nekik kellene.
Szép dolog ez a rommá tesszük a ralit, csak akkor legalább azokat engedjék dolgozni akik építeni szeretnének, nem rombolni. 120 sprintes maradt verseny nélkül markó tibicsoki és mnasz miatt.
Aki már nem pénzmosó és nincs telivágva arannyal esélye sincsen az első osztályban menni, persze így kell ennek lennie..., ki a faszomnak jó ez??
Nézők totál eltűntek, kiért rajonganának ? szinte mindegyik 40es korban van már, Demjén Martin ment két-három versenyt és már a nézők kedvence lett. Ranga László, isten nyugosztalja, óta még nem volt olyan aki kiemel egy fiatal tehetséget és támogatja, menedzseli. Egy asin nem csodálkozok már, h nem ültetett be senkit sem a maga helyére azzal az indokkal, h nincsen "olyan" tehetség aki méltó lenne rá. Ilyet csak egy önző és magának való ember tud mondani.
Az egész úgy bűzlik, ahogy van.
MNASZ szemét vezetését el kell takarítani azonnal v. egy különálló rally szövetséget kell létrehozni. Varga Cigány és azonos gondolkodású emberek kellenek, hogy működőképes rendszer legyen, ahol a szövetség van a csapatokért,versenyzőkért,nézőkért! Ogier ha jól tudom 20eurót fektetett be a sportba. Ahhoz képest itt szegény ország versenyzőinek több millió zsetonjába kerül ugyanez.
Vmelyik márka álljon a sarkára, csináljanak egy márkakupát, történjen vmi mert ez így nem mehet tovább!