Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uandras_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi hetekben már pletykálták, ma pedig hivatalos: érkezik a mobilokra az Instagram videófunkciója. Az iPhone felhasználóknak előbb frissült, de lassan lecsepeg az androidos készülékekre is. Az app új verziója iPhone-on valamivel jobban fog funkcionálni, mivel itt egy…..
Július elsejével megszűnik a Google egyik legjobb szolgáltatása, a Reader. (A feedjeinket így tudjunk kimenekíteni a halálzónából.) Még mielőtt rátérnénk arra, hogy hova érdemes továbbállnia a Reader-felhasználóknak, pár szóban méltassuk a terméket.  A Reader nem…..
A Gawker új komment fórum blog mikroblog közösségi platformja, a Kinja első kiemelt (?) blogja (?) élesbe került az új évvel. Az - amúgy nagyobb redizájn előtt álló - Index veterán újságírója, Szily László december óta a Gawker Media magyarországi leányvállalatánál…..
uandras_ 2013.01.02 15:17:07
@is: szerintem amire te gondolsz, az a gonzó, enélkül pedig a mai (nem csak magyar) újságírás félkarú óriás lenne. egyébként aki tisztában van a gawker posztjainak hangvételével, azt ez meg sem lepi.