Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirtil

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
mirtil 2016.08.23 17:18:23
@Attilajukkaja: "Nem az a szomoru, hogy Bayer ilyen gyulolkodo es rasszista,"

Azért egy kicsit szomorú.

"hanem, hogy a kormanyunk ezert halas is neki."

Business as usual.

"Es meg ennel is szomorubb, hogy ennyien vedik ezt a kulturalatlan es primitiv embert."

Ez az igazán szomorú.
mirtil 2016.08.07 12:22:04
@pamut: Sose fogja megétreni. Olyanok mint a keresztények vagy a muzulmánok csak az igaz, amit a vezető mond legyen az akármilyen bárgyúság.

A Hitler jó példa. Lehet naponta gyűlölködni jót tesz a májuknak. Időnként az ellenségképet a lámpavasra felhúzni.

Hallgattam mostanában sok véleményt a népszavazásról egyik sem értette meg a szó szerinti kérdést. Oldaltól függetlenül. Ez az igazi aljasság benne.
mirtil 2016.08.08 16:27:03
@Boross Bence: Tamás Gáspár Miklóst a sokszor valóban nehéz megérteni, Most viszont szokatlanul világos volt: erre a hazug uszító kérdésre nincs egyszerű jó válasz.
mirtil 2016.08.08 19:14:54
@Boross Bence: Látom, még mindig nem érted. Aki rátérdel a mellkasodra és kést szegez a torkodnak az nem a vitapartnered.

Itt már a kérdésfeltevés is hazug aljas.

Ahogy olvasom a kommenteket valóban a tömeg 90%-a végtelenül egyszerű világképű.
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
Egy fideszes országgyűlési képviselővel (Mengyi Roland) felálló csapat közreműködik abban, hogy néhány ember EU-s támogatáshoz jusson. Jó sok pénzhez. És a pénz nincs ingyen...
mirtil 2016.08.04 20:18:41
@szita szita péntek: Nem sikerült karikíroznod a fideszes propagandát, túlzásokba esel így kilóg a lóláb. Sorost is kifelejtetted pancserkám.
mirtil 2016.08.05 16:53:19
@$pi$: hohoho hihihi hahahaha heehee
Orbán az igazmondó juhász.

Hat éve akkor nem hazudik ha alszik.
mirtil 2016.08.05 18:14:00
@mszp-sekre várakozó LámpaVas: hehehehe huhuhuhu hohohoho

Ha nem hívtuk volna a szovjetek nem jöttek volna. brrrruhuhuhuhhüüüülyeeeehihihihi

1000000000 bűnük közül kipécézted azt az egyet amiért nem okolhatók. Eszetlen barom.
Régóta pusmognak arról az érintettek, hogy az állam rátenné a kezét a közétkeztetésre is. Meg sem lepődünk azon, hogy a turisztika után újabb zsíros falat után nézett Orbán Viktor kormánya. Amíg a központi kommunikációs gépezet a menekültekkel riogat, a háttérben akár meg is történhet az újabb…..
mirtil 2016.08.04 10:25:11
@Larry Silverstein: orbánnak vannak eredményei

hahaha hehehe hihihihi hohoho

Az üres stadion nem erdmény. A verdgődő gazdaság szétlopott állam haldokló betegek se. A szőlők földek majorságok meg csak az Orbánnak eredmény.

A fidesztrollt is seggbe basszák mint mindenkit, de ő örül neki. hahaha hehehe hihihihi hohoho
mirtil 2016.08.04 16:15:47
@$pi$: Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. Miért nézed a 150 milliót atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a 150 milliárdot sem? Vagy hogyan mondhatod akkor atyádfiának: Hadd vegyem ki szemedből a 150 milliót! – mikor a magad szemében ott a 150 milliárd? Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a 150 milliárdot, és akkor majd jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd atyádfia szeméből a 150 milliót. (Máté 7:1–5)
Mi legutóbb a reptérre mentünk taxissal. Az elején tök szimpatikus srác volt. Ernyővel várt minket a zuhogó esőben, közvetlen volt, vicces. Aztán egyre émelyítőbbé vált a dicsáradat, amivel fényezte magát, a kocsiját, a szolgáltatását. Lendületét ráadásul az is csak picit törte meg, hogy egy…..
mirtil 2016.08.02 12:19:39
@szelidorzo: Ha kimegy Budapestről, akkor nem köti a taxis rendelet, megállapodhatsz vele egy kedvezőbb tarifáról. Téged átbasztak de rendesen.
mirtil 2016.08.03 14:33:39
@Sipovicsné Zahedli Krisztina: Naccsád inkább ül 280 Ft-os sárga taxiba, mint 180 Ft-os szürkébe. A hülyének is meg éri.
"A magyar embereknek joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni"  Ezt a bugyuta, hatásvadász szlogent szajkózza most orrvérzésig a Fidesz minden szóvivője, „elemzője”, propagandistája és trollja. Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor hallottam az elmúlt hónapokban: Csányi Sándort megvehetném…..
mirtil 2016.08.02 10:52:53
@István Tamasi: "akik megkapták a menekültstátuszt"

Olyanokról, akiknek a kérvényét még el kell bírálni. És mivel minden ezrediket fogadja el a kormány, valójában 1-2 ember ideiglenes befogadásáról szóló népszavazásra költünk ötmilliárdot. Ha eloszatnánk közöttük, megesküdnének, hogy eltűnnek, és az életben nem lépnek többet magyarország földjére. Mellesleg a menekültek befogadását önként vállatuk nemzetközi egyezményben.
Gábor állati peches a telefonvásárlásban. Reméljük a kártya meg a szerelem nagyobb barátja őneki, azokon ugyanis sajnos nem tudunk segíteni, de az állandóan lerohadó telefonja ügyében alább a tanács. Kedves Homár! Azért fordulok Önökhöz, hogy van egy Samsung Galaxy S7…..
Állati jól hangzik az ELMŰ Gyorsszerviz szolgáltatása: a dugulás, csőtörés, zárrohadás típusú hétköznapi ügyekre kínálnak nem túl magas havi díjért ügyintézést és szervizt olyan extrákkal, mint a 24 órás segítségnyújtás és a garantált 4 órán belüli kiszállás. Kár, hogy ez csak a csillámpónik…..
mirtil 2016.07.11 11:25:11
@GiaMarie: ennyi esszel perszehogy nem vettek fel gimibe akit tovabbtanultak azok itthon is megelnek de kulfoldon tobbszoroset keresik a hidegburkolonak
mirtil 2016.07.11 14:56:36
@Terézágyú: elozo eletemben telemarketinges voltam fair play dijat kaptam mielott ehenhaltam