Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazs1

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Ugye nem csak a fiúk használnak okos telefonokat, tabletet stb... ?! Nekünk lányoknak is készült egy olyan applikáció, amivel megkönnyíthetjük a nehéz napjainkat. Most már nem csigázlak mesélek róla:   Mikor először elkezdtem menstruálni, naptárban jegyeztük…..
Sziasztok!A mi nap, nézelődtem iPhone ügyben a használt oldalakon...és arra lettem figyelmes, hogy iszonyatosan fent van még az áruk.  Amin a legjobban meglepődtem, azok a sima 4 és a 4S-ek voltak. Szomorú, hiszen a sima 4, kifutó darab és lassúcska is már sajnos, de mivel a piac…..
Okos tippek okostelefonokhoz Log_IN 2015.04.18 00:26:02
Sziasztok!   A nevem Marozsán Zsolt, de szólítsatok csak Mazsi-nak. Mióta megjelentek az okostelefonok, azóta foglalkoztatnak, és azóta vannak nekem is ilyen készülékeim.  Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy meg tudjam veletek osztani tapasztalataimat, észrevételeimet,…..
Az alkalmazás elindítása után, nem az eddig megszokott módon tudunk választani (2012; 2011), hanem 3 fejezet közül. Nyilván valóan, a 3 a legfrissebb. Itt, még csak a legújabb Halloween-es fejezetet láthatjuk. A többi kettőben az eddigi, megszokott fejezetek maradtak a meglévő…..