Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afaszombamáncsakugyan

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. ábra: Végtelen hosszú idejű Univerzum Egy klisészámba menő klasszikus szerint "az élet olyan, mint a motor: ha nem megy, be kell rúgni". Ez a cikk arról szól, hogy az Univerzum nem ilyen és nem feltétlenül kell berúgni. Az egyik legnépszerűbb érv isten mellett az ú.n.…..
afaszombamáncsakugyan 2013.09.02 22:40:37
@Brendel Mátyás:
„Az anyag filozófiai kategória, mely érzékeinkben feltáruló, érzeteinkkel lemásolt, lefényképezett,visszatükrözött, érzeteinktől függetlenül létező objektív valóság megjelölésére szolgál.”

Nem tanítód!? Ne nevettess már!
Ha nem a nagy mester materializmusát használod, akkor visszalépsz egyet a primitívebb materializmusba. Hát ezért dolgozott annyit a tanító? Hogy a mai materialisták elmerüljenek a vulgáris materializmus mocsarába?
afaszombamáncsakugyan 2013.09.02 22:52:39
@Brendel Mátyás: Hahahaha!

Nem vagy materialista, csak ateista... hehehehe.

Van új a nap alatt! Meghaladtátok a dialektikus materializmust! Befosok rajtad! Ember, ember. Szőval itt tart a mai materialista, akarom mondani ateista filozófia.
afaszombamáncsakugyan 2013.09.02 22:56:46
@Brendel Mátyás: Ki az új zászlóvivő? Popper?
ProgBlog Üldözési mánia 2012.11.24 19:12:04
„Megmondta Virág elvtárs: az osztályharc egyre élesedik. Akinek pedig vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit…” Bacsó Péter: A tanú – 1969   Vannak emberek, akik „hisznek a maguk erejében” – ilyen ember Orbán Viktor is. Nem akarok mélyen belemerülni abba, hogy…..
afaszombamáncsakugyan 2012.11.25 16:06:05
@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: Pofádat súlyba gyerek! Amelyikből ömlik a fos, az!
afaszombamáncsakugyan 2012.11.25 16:09:37
@dr kotász: Ez jobbikos szöveg, nem bántalak. Kár, hogy gondolkodni nem szeretsz.
afaszombamáncsakugyan 2012.11.25 16:13:09
@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: Te mosd ki a büdös pofád, azután gyere az oktatással!
A morgás joga Innen szép nyerni? 2012.11.24 13:51:57
Miközben Matolcsy tízéves tervét ismerteti a Heti Válaszban a magyar gazdaság feltámadásáról és kijelenti, a költségvetés rendbe lett téve, a Standard & Poors a befektetésre ajánlott és spekulatív kategóriák alsó határát jelző BB+ besorolásból eggyel lejjebb…..
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
afaszombamáncsakugyan 2012.11.21 08:03:28
Dehogyis Bajnai az ellenzéki szuperfegyver!Hanem például a szenátorasszony. Aki megszólalt. Újra. Minden megszólalása aranyat ér: az ellenzék számára. És aki mindezért a fizetést adja neki, az nem veszi észre. És szerencsére nem prototípus ez a fegyver. Vannak még. Itt van…..
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
afaszombamáncsakugyan 2012.11.10 12:00:45
Ilyen hatalmas lesz a növekedés? Varga Mihály furcsa figurája a jelenlegi politikai közéletnek. Politikus is, meg nem is. Gazdasági-pénzügyi szakember is, meg nem is. Fel is mondja az Orbán által előírt leckét, meg nem is. Mintha mindig a határokig kitolná a vezér által még…..
Az elmúlt húsz év során soha nem volt annyi pénzmosásgyanús ügylet Németországban, mint 2011-ben: az azt megelőző évhez képest 17 százalékkal nőtt az esetek száma. A pénzmosásban legérintettebb terület az ingatlanpiac és a vendéglátás mellett a pénznyerő automatáké,…..
afaszombamáncsakugyan 2012.11.06 15:33:08
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Matolcsy György tegnap hivatalosan is benyújtotta lemondását, majd rövid sajtótájékoztatón indokolta döntését. „Már nem bírom a nyomást! Ez a sok szám, tizedesek meg nullák, átváltani ajróba meg vissza, meg úgy ígérgessek, hogy az meg is valósul?! Mi vagyok én, Kóka…..
Miután elolvastam az eheti Magyar Narancs szerkesztőségi cikkét, mely szerint nem, Jeszenszky nem síkhülye, hanem hiteles képviselője a magyar kormány fajvédelmi tendenciáinak, úgy döntöttem, hogy 1. leöntöm kávéval a Narancsot, hátha felébrednek;  2. írok a Vincentre, mert…..
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
afaszombamáncsakugyan 2012.10.28 00:26:38
@rozsé drazsé: NA VÉGRE.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Versenyképességünk ólomballasztja Ismét egy rangsor, ismét visszaestünk. Ezúttal a Világbank adott ki minősítést arról, hogy az egyes országokban milyen környezetben kell a vállalkozóknak céget vezetniük. Magyarország 54., öt hellyel rontott tavalyi eredményén. A számok…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..