Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbelizar

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         “It hurts to admit it, but on this point Orban was right,” (Konrád György, New York Times)          Konrád György író. Nem nagyon hiszem, hogy sokkal tájékozottabb a migráns-ügyben az átlag magyar újságolvasónál, és azt sem hiszem, hogy lehetne annyira…..
A KARD Lúzertársadalom? 2013.05.14 21:15:28
Gyűlöljük a versenyt, szeretjük az államot címmel tudosít az Index egy felmérésről, majd hosszáteszi, hogy a "Fidesz választóinak többsége nem szereti a magánbefektetőket és a versenyt, de a baloldali szavazók sincsenek oda értük". Kemény társadalomkritika ez, bár a cikket…..
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
bbelizar 2012.12.24 09:46:10
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Magyar sikernek is tapsolhatnak a Riviérán ma este: az 51. Monte-Carlo-i tévéfesztivál egyik díjazottja Osvárt Andrea magyar színésznő, aki egy olasz minisorozatban nyújtott alakításáért nyerte el az Arany Nimfát. A legjobb drámai sorozat a Reklámőrültek, a legjobb vígjáték a…..
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
bbelizar 2011.06.04 08:21:32
@personal grata: Bizonyos értelemben egyetértünk. A tűzoltóság kilóg a sorból. És katonáéknál/rendőröknél is van egy-két szűk csoport, ahol tényleg el kell engedni a népet 20-30 év után, mert olyan nagy a stressz vagy fizikai teher. Pl. vadászrepülők, kommandósok.
De ez az egész társaságnak talán 10 százaléka. A többi, az irodai munka vagy traffipax mögötti ücsörgés.
Szép mellek, két film, s valójában semmit sem lehet róla tudni, csak azt, hogy igazán vonzó és modellkedik. A részlet viszont magáért beszél. ..
bbelizar 2011.05.26 18:43:03
A Bors megtudta, hogy a VV4 szépfiúja nemcsak vetkőzéssel, hanem tolmácsolással is keresi a kenyerét. A VIII. kerületi kapitányság igazgatásrendészeti osztálya foglalkoztatja, és olyan baleseti ügyekben hívják be, ahol az egyik fél lengyel. Jerzy feladata egyszerű, részt vesz a…..
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
Székyné Dr. Sztrémi Melinda 1958-ban született Balassagyarmaton. Tanári végzettsége és jogi diplomája van. 2006-ban lett a Fidesz színeiben Salgótarján polgármestere, 2007-ben lépett be a pártba, 2008-ban a salgótarjáni alapszervezet elnökévé választották. 2010-ben egyéni…..
Orbán Viktor tegnapi évértékelő beszéde igazolta azon várakozásokat, hogy a miniszterelnök a Fidesz, illetve a kormány táborát kívánja orientálni; s csalódniuk kellett azoknak, akik a konkrétumokra voltak kíváncsiak. A Tiszta Beszéd mai posztjában azon pontokat vette sorba,…..
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
Gondolom sokan hallottatok már a Magyar Termék Programról. Az alábbi videó infografikából, megtudhatod, hogy az elmúlt években hogyan esett vissza a nálunk is megtermelhető áruk előállítása/termelése, miközben az import a duplájára nőtt. Elgondolkodtató, hogy vöröshagymából…..
bbelizar 2011.01.31 10:11:16
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
  Mióta a közelgő orbánfasizmus előszele kiszorította a köztévé főműsoridejéből, Juszt László az ATV-n viszi tovább a Magánbeszélgetést és A TV ügyvédjét. Előbbi műsorában másfél hete Tamás Gáspár Miklós volt a vendége, s ott hangzott el a…..
bbelizar 2011.01.24 17:12:11
@wip: Olyan nagyon jó évek voltak, hogy még az unokád is azért fog koldusállamban élni, mert az akkori kölcsönöket fizeti vissza.

Mellesleg, ha az ilyen Juszt-féléket látom, egy kicsit könnyebben megbocsájtok magamnak, hogy Orbánékra szavaztam.
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
A Salzburgba induló szupervonat ütközőiről Budaörsnél szedték le a két fiatalt. A második világháború idején és utána dívott a vonatozásnak, villamosozásnak az a tujázásnak nevezett módja, amikor az utas a jármű ütközőjén ül, esetleg áll. Akkor még a szerelvények…..
bbelizar 2010.11.07 22:08:53
@vidifan:
Budaörsig 120
Budaörs-Tata: 140
Tatától : 160
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..