Regisztráció Blogot indítok
Adatok
empirke

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovákia – Donovaly - Spartan Super – 2015. július     Valami meghitt, romantikus programot szerettünk volna a házassági évfordulónkra. Olyan szép is a szerelem! Kettesben elmenni egy mesébe illő helyre, csak magunkban, egymásra figyelve. Tudod, kéz a kézben. Nagy…..
... tehát nyugovóra tértünk a 6. napon, majd ránk virradt egy újabb NAP   7. nap   Felszálló légballon fújtató hangjára ébredtem jó korán. Amióta Edáék elmentek, én se tudok aludni. Asszem ők a hibásak.   Gurk   Utolsó napunkra délelőtt egy kis autós csavargást…..
Vigyázat, megint nyújtom, mint drága anyám a rétestésztát. De, ahogy anyám rétese is így világcsúcs, én sem tômörítek. Akit már megérintett a kempingezés romantikája, mint engem tavaly Szlovéniában (aminek az élménybeszámolóját még fel kell építenem a jegyzeteimből…..
Provence 5. rész   Bármennyire is húzom az időt és próbálom elnyújtani az utazás emlékeit legalább itt a blogban, be kell látnom, hogy le kell zárnom ezt a történetet, mert nem állíthatom meg az időt, így van ez rendjén, elengedem ezt az emléket, a lényege úgyis bennem…..
Provence 2013. 4. rész/2   A negyedik rész második fele. Jó, hogy eljöttél ide is, mert itt bemutatom a kedvenc városkámat.    Malaucene (nem, ez még nem az)   Útban a fent említett városba a buszon Simon és Samu között paprikás lett a hangulat,…..
Provence 2013. 4. rész   ...amelyben kitessékelnek minket egy kávézóból, de csak kicsit sértődünk meg. Bosszúból lerántom a leplet az impresszionisták mentális problémáiról. Később bikatáncoltatáson veszünk részt, de előtte meglátogatjuk Provence legpanorámásabb…..
Provence 3. rész   ...amelyben pár sportőrült egy 6 órás ultradumáló mérkőzést követően teniszütővel folytatja a meccset, sikerrel. Lesz itt extrém buszozás, csigaevés, és nem mellékesen pár pazar helyszín, amolyan vidékies franciás milliőben. Vigyázat!…..
Provence 2. rész   Melyben kíváncsi teküntetünk céltáblája Provence kapuja. De nem állunk meg az ajtóban, megtesszük első tétova lépéseinket a vidék belseje felé, miközben bizonyítékokat keresek arra vonatkozóan, hogy igenis november a szerelmes hónapja. Peti…..
Pár szó arról, hogy mi bír engem sokkolni, majd arról, hogy nekem milyen rossz volt, aztán arról, hogy nekem milyen jó. Itt minden rólam szól ;-)     Micsoda? Milyen őszi utazás? Na, Judit, kapard magad össze, ez így nem lesz jó, kisanyám! Edit küldött ma egy őszi…..
Avagy, nyári főmenü 2013-ra a la Lehota   Az a gyanúm támadt, ami nem megalapozott bizonyosság, mert csak gyanú, de mégis igazságnak tűnik, hogy kedvenc utazásszervezőink tudnak valamit rólunk, ismerik lelki hullámvölgyeinket, érzik és értik kedvünk felcsigázhatóságának…..
... de előtte még tekintse meg a nagyérdemű a HANGÁR soron következő epizódját...   Igaz, már az elején többször megemlítettem, hogy kissé rapszodikus lesz a bejegyzések gyakorisága, de azért mégis bánom, hogy nem írtam meg korábban ezt.  Aggaszt, hogy esetleg sokan…..
Avagy: Salzburgi mese habbal   Salzburg   Utazásunk fő attrakciója Salzburg, én hittem, és akartam, hogy egy szép kis város lesz ez élőben is.   A szállásunk egy Ibisben volt, amolyan modern Forma1 jellegű, 3 ágyas szobákkal, városnézős,…..
Amiben leírom majdnem tematikusan és kronológiai hűtlenséggel a történéseket, visszaemlékezve a számomra emlékezetesre, ami szubjektív ugyebár, de nagyon, és hiányos is, mert nem jó az emlékezőtehetségem.   Pro-pro-prológus   Senki ne számítson kvázi…..
Empirke utinaplója 1. bejegyzésem 2012.10.25 17:30:00
Amiben megindokolom a blog létrehozását, de nem mutatkozom be   Azt hiszem a legrosszabb időpontot választottam arra, hogy kiéljem cseppet sem grafomán hajlandóságomat, ami hajlandóság, de nem grafomán. És egyben erős belső kényszer, hogy megörökítsem az utazásainkat…..