Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marchista

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Nem titkolt megkönnyebbülésemre, a bejegyzés "jóslata" részben igen gyorsan beteljesült. Már ami Botka ívelését illeti. Második "hősünk" Molnár Zsolt viszont mintha be lenne betonozva Botka árulónak nevezte Molnár Zsoltot. Sokakkal ellentétben én nem szeretném elbagatellizálni ezt az…..
Gondoljuk át Kiszellőztethetünk! 2017.07.16 00:00:00
Elnézést a szabados formáért, és a sok hosszú szövegért. Előre szólok, nem vagyok politikus és politológus sem, csak mezei választóként szeretném megosztani a tisztelt olvasóval azt a képet, ami nálam nagyon összeállt. Valószínűleg kapok majd érte, hideget-meleget. Upd.: Ja, és még annyit, a…..
marchista 2017.07.18 00:03:53
@Duplaxiii: minden állításod igaz. De azt hiszem ezt nem lehetett megspórolni, a hatalomátmentést minden országban megcsinálták.
marchista 2017.07.18 00:21:13
@Ballib cenzúrázók réme 25: Valóban, a DK nagyságrendekkel előzi be még az MSzP-t is
marchista 2017.07.18 00:23:37
@high up!: A hozzáállással egyetértek, bár szerintem ez az alaposság sajnos ritka.
Azt hiszem azt senki sem vitathatja el, az MSzP valaha nagy párt volt. De csak volt. Mert, ha megnézzük az utolsó valódi nagy merítést, ami alapján többé kevésbé átfogó képet kaphatunk rögtön kiderül, nagyon csalóka a kép, ami bennünk él. Persze lehet, én tévedek, és van valahol, egy hatalmas erős,…..
Mostanában heti rendszerességgel kell elmondanom baráti, vagy éppen nem kimondottan baráti társaságban, még gyakrabban facebookon, mi a francos bajom van az ellenzéki pártokkal. Minddel nincs bajom, csak a többséggel. És ez nem személyekre korlátozódik, és főleg nem általánosítok, hogy ilyen-olyan…..
Még a Majdani események előtti évben jártunk a Krím félszigeten egy indián-nyári rövid üdülésen. A transzfer buszon furcsa beszélgetés ütötte meg a fülünket. Politizáltak. Olyan emberek vitatkozgattak felváltva oroszul, időnként ukránul majd' másfél órát, akik nem is…..
A bejegyzés előtörténete: Még az ominózus népszavazás előtt írtam. Sokáig nem publikáltam, mert gondolkodtam, élesítsem-e a blogot, ezért most utólag  egy kicsit korrigáltam a szöveget. Kivettem a személyes utalásokat, és "A" betűvel helyettesítettem. Fogjuk rá, hogy ez az Aktivista szó első…..
Ha módom lenne, az alábbiakat mondanám el Angela Merkelnek még mielőtt  kezet fogna Orbán Viktorral február 2-án. Tisztel Merkel Kancellár Asszony! Értetlenül állunk a hivatalos német politika és a német sajtóvélemények közötti különbségek láttán. Hihetetlen, de tény: ma a Fidesz befér az…..