Adatok
nuspy
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Gondoltunk már arra valaha, hogy milyen íze lehet a lóhúsnak? A legtöbbünket még az elképzeléstől is kiráz a hideg, hogy egy lovat azért vágjanak le, hogy aztán kirántva rizi-bizivel megehessük. Pedig a szomorú igazság az, hogy a budapestiek nem mindig vettették meg a lovak húsának ételként való…..
Részletek hamarosan, addig is böngésszétek a projekt pörgethető-görgethető panorámaképét! (A 3D gombra kattintva jön be a látványterv, ne kérdezzétek, miért)
..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Nagyon finom, egy kicsi édeske, de fokagymaival sütve elveszik ez a jelmez.
Sajnálom hogy Magyarországon nem lehet találni (tálalni sem :D ) hanem kolbászban.. :(
Pedig bármelyik "lovas népben" (mint az Olaszok és a Magyarok) jellemző hogy egyik főétel a lóhús. talán csak messze azok az idők.
Remélem vissza jón a divatban: a disznó hús messze nem egészséges.