Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Civil

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Egy Civil 2016.05.28 03:14:57
@new_boy_on_the_block: Hahó, bunkókám! Mit tehet valaki a koráról?
Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják…..
Tisztelt Honfitársaim, magyarok, a határon innen és az angliai Tescókban! Minden éveben eljön ez a pillanat, amikor véget ér az esztendő, és megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk, ki is hányt bele a bólés tálba? Ha az ország bólés tálját nézzük, akkor sokan,…..
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Egy Civil 2014.11.30 00:59:58
@Icy White: Kommunizmus bukása? De hiszen most virágzik leginkább a kommunizmus. Végre. Éljen a kommunizmus, éljen a Fidesz!
A luxemburgi repülőtéren sikerült egy pár kérdést feltennünk a magyar diplomácia első emberének, aki Washingtonba indult tárgyalni a beutazási tilalommal sújtott magyar közszereplők ügyében. Számonkérés, információszerzés vagy bemutatkozás az út célja?Bár…..
Az amerikai filmekben csodálatos házakat láthatunk. Ilyenkor sokan álmodoznak róla, milyen lehet a kertvárosi élet, milyen lehet egy hatalmas családi házban tölteni a mindennapokat... Az amerikai családi házak építési stílusa és szerkezete sokban eltér az Európában megszokottól.…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Egy Civil 2014.01.26 00:29:24
@mis: Nem egy rendőr találta meg.
Egy Civil 2014.01.26 00:32:25
@punkrator: Nyugi, a kékek ezt a bringát sem keresték. Csak valaki bejelentette, hogy hol van, így kénytelenek voltak kimenni.
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
A környéken lakókat kitelepítették, Németh Szilárd rezsibiztos a helyszínen tekintette meg a hatástalanítási munkálatokat.  „Ma reggel kaptuk a riasztást, hogy egy, a rezsiharcot nem támogató házmester esetleg rezsit rejtegethet, azonnal lépnünk kellett” - nyilatkozta…..
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
Egy Civil 2013.05.23 00:22:20
@xunilo: Elárulom, hogy a gyerek is utastárs. Érted vagy nem?

Nekem is az jutott eszembe, hogy aki olyan kényes, hogy egy tömegközlekedési eszközön nem tud alkalmazkodni az utastársaihoz, az béreljen magángépet. A publikus légiközlekedés nem valami luxus (bár lehet, hogy neked az), hanem olyan, mint amikor felszállsz egy vonatra, csak a repülő nem sínen megy, hanem repül a levegőben. A plusz pénzt a gyorsaságért fizeted, nem a kényelemért.

Egyébként ha nagyobb kényelemre vágysz, akkor ott van a business class, ott talán kevesebb a csecsemő.
Egy Civil 2013.05.23 00:33:53
@igi1: Azért nem kicsit vagy elmebeteg, ha a gyereket poggyásznak tekinted. De szerintem nem is gondolod komolyan, amit írsz, csak egy troll vagy.

Még annyi, hogy a business class a neve ellenére nem csak üzletembereknek való, hanem bárkinek, aki tehetősebb, és kényelmesen szeretne utazni. De te ezt nyilván nem tudod, hiszen csak egyszer sikerült 250 ezret összekaparnod egy repülőútra.
A Curiosity legújabb felvételein wellness fürdőt, egy horgászt és egy vízóraleolvasót is lehet látni. A NASA magyar idő szerint tegnap éjjel hozta nyilvánosságra azokat a felvételeket, amik kétségtelenül bizonyítják, hogy valaha víz lehetett a Marson. „Mindeddig csak a…..
Egy Civil 2013.01.25 02:07:34
Akit nem zavar a latin nyelvű GPS és, hogy nem lehet vele úgy általában semmilyen garázsba behajtani, annak remek vétel lesz a XVI. Benedek számára készített új pápamobil. A katolikus egyházfői autók idei szakkiállításán is összesen csak egy modellt mutattak be a gyártók,…..
Egy Civil 2012.12.13 17:05:18
@Vitéz László: Csak az üvegbúrában hallhatatlan, mert az hangszigetelő. Ha kiszáll, akkor már hallható, viszont talán akkor is halhatatlan.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Egy Civil 2012.11.24 13:02:56
@Rodzservaltersz: De, ez egy tehetségkutató. Erről a Voice oldalán is informálódhatsz.