Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hjsdfklsd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két fiatal hegedűművésznek sikerült kimaxolnia az egyik legidegesítőbb (és szerencsére lecsengő) ingatlanközvetítői "eposzi jelzőt": a "kis ékszerdobozt". Egy olyan, mindössze 12 négyzetméteres szobából alakítottak ki lakást, ahol eredetileg áram sem…..
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
A falfestmény látványterve. Raksányi Gellért itt még a kép bal szélén van. (via Fidelio) A Nemzet Színészei a Rákóczi hídon című sorozat újabb, (remélhetőleg) befejező része következik, melyben minden titokra fény derül. Azok kedvéért, akik nem követték volna az…..
hjsdfklsd 2012.11.24 23:47:29
@Commandante Jayasuriya: Nem nagyon értem, miből gondolod, hogy a digitális print olyan olcsó. az egy nagyon drága dolog.
csak példaként:
megfesteni egy olajfestményt töredék árból lehet ahhoz képest, mintha egy ugyanakkora méretű digitális printet megcsináltatnánk.

arról ne is beszéljünk, hogy más művészeti értéke van egy kézzel festett dolognak, mint egy digitális nyomatnak. esetleg felróhatnád a szobrászoknak, hogy a köztéri szobraikat miért kőből, acélból, stb. csinálják, ahelyett, hogy csak kifröccsöntenék egy műanyaggyárban. Mekkora pazarlás!