Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kossuthcímermiattvertek89ben

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Kossuthcímermiattvertek89ben 2014.03.14 09:24:09
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
Kossuthcímermiattvertek89ben 2013.07.18 14:34:50
@bela2255: kezeltesd magad 2255.Béla! Állítsd meg félig Afrikánál a videót és nézd meg mit takar ki, és merre felé áll Elefántcsontpart. Utána már ne igyál annyit a tv nézése közben.
Rendteremtésbe kezdett az MLSZ. A szurkolói kártya bevezetése egyes szurkolótáboroknál a bajnoki és kupameccsek látogatásának felfüggesztéséhez vezetett (Ligakupára eddig sem járt senki). Nekem nincs bajom ugyan a szurkolói kártyával, de mindig kétségbe fogom vonni, hogy…..
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
A brit kormány bevándorlási adatai alapján 18.110 magyar állampolgár kérelmezett társadalombiztosítási számot a helyi hatóságoktól, tanulás vagy munkavállalás céljából. Ezzel a 10. helyet foglaljuk el a bevándorlási listán. Tavaly összesen körülbelül 600.000 kérelem…..
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
Kossuthcímermiattvertek89ben 2013.04.05 12:23:43
@mildi: @mildi: katolikusk hit szerint élni ugyanolyan választás kérdése, mint az is, hogy cigánynak születve se lopj jóakaratból. ipici hasonlóság.
Most, hogy újraindult a felsőoktatással kapcsolatos adok-kapok, a kormány(párt) és csatolt részei nekiálltak hitelteleníteni a hallgatói érdekvédőket. Meg úgy az egész felsőoktatást. Úgy állítják be, mintha minden felsőoktatási intézmény színvonaltalan pénznyelő, az ott…..
  Az ilyen embereket civilizált országokban gyorsan eltűntetik a színről. Lemond magától, vagy lemondatják. Persze tudom én, hogy Magyarország más. A fennálló hatalom nemigen kockáztatna meg egy előrehozott választást, amit a lemondott képviselő miskolci körzetében kellene…..
A közösségi közlekedés jobbításáért tenni igyekvő civilek 2000-ben megalapították a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesületet (VEKE), amely paraméterkönyvet, előkészítő tanulmányt, javaslatokat készített elsősorban a budapesti tömegközlekedés javítása érdekében.…..
Fotó: thoroughlymodernmilly.com Mielőtt az ellenkezőjével vádolnátok, nem tartom hülyeségnek a településmarketinget, az országimázs-építést. Szeretem, amikor a napi százezer példányban fogyó Independent online kiadásában szerepel fővárosunk (még akkor is, ha a szerző kicsit…..
Csabinak egy reggel lekorlátozták a mobilstickjét, minthogy túllépte a 2 gigás adatforgalmi keretét. Meglepő módon a készülék szerint még csak 110 megánál tartott. Magam is megvívtam az esedékes harcomat a Telenorral, méghozzá giga csata volt, mert gigabájtokról szólt.…..
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Puli Space blog Apollo-11 2012.12.31 09:30:00
Az Apollo-11 hivatalos emblémáját maguk az asztronauták tervezték, és a mai napig hibás: valószínűleg emiatt olyan emberi. Erről is beszámol Michael Collins, aki 1969. július 16-án - 43 éve - indult útjára az Apollo-11 fedélzetén Neil Armstrong és Buzz Aldrin társaságában. Az…..
Kossuthcímermiattvertek89ben 2013.01.01 12:45:07
Egyre sokkolóbb módszerekkel harcolnak világszerte a különböző kormányok és civil szervezetek a dohányzás ellen. A puszta adatok már nem elegendőek, az emberek figyelmét egyre durvább módszerekkel kell felhívni. Ennek a folyamatnak a legújabb darabját mutatjuk most meg. Egyre…..
Az legyen a legkisebb bajunk, ha nem sikerül pontosan megállapítani, hogy egy politikai demonstráción hányan vettek részt. Sőt, ha ez kinek-kinek kell a boldogságához, akkor teljesen felesleges kiábrándítani abból a hitből embereket, hogy ő és elvbarátai sokan voltak, ellenfeleik…..
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..
Oké, hogy így már nem balesetveszélyes, de azért remélem nem véglegesnek gondolták... (forrás: ittlakunk.hu) ..
Kossuthcímermiattvertek89ben 2012.11.06 16:40:06
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kossuthcímermiattvertek89ben 2012.11.06 14:46:48
Lehet számháborúzni, hogy tegnap az ilyen-olyan megemlékezésen, demonstráción vagy tömeggyűlésen mennyien voltak. A Belügyminisztérium a Kossuth téren 400.000 embert számolt össze, a Milla megmozduláson mindösszesen 20.000-et. A parttalan vitába nem érdemes beszállnunk, inkább…..