Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Solo

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden egy tragikus véletlennel kezdődött. Ugyanis belebotlottam abba a nagy port kavart interjúba, amit az ELLE magazin készített Dúró Dórával. Most nem mennék bele abba, hogy jogos volt-e, hogy leszedték az interjút, vagy sem, az külön poszt tárgya lehetne. A lényeg: ha már…..
Ki ne tette volna még fel magának a lassan közhelyessé váló kérdést-  mi a tartós, boldog, és nem utolsósorban kölcsönös hűségen alapuló párkapcsolatok titka? Mennyire fontos a hűség? Fontos-e egyáltalán? Ki az, aki hajlamosabb a félrelépésre és mi okból teszi? A nő,…..
Külön hálószoba Mrs. Robinson 2013.10.31 00:18:02
Ahogy korábban is írtam a tabuimról - nekem a fiatalabb srác mindig is komoly tabu volt. Soha nem volt fiatalabb pasim. Hónapokkal fiatalabb sem. Ez egy akkora görcs volt bennem már egész tinikoromban, hogy 13 évesen képes voltam lebeszélni magam egy srácról, akibe tejesen bele voltam…..
Tudjátok, hogy egész jól nézek ki? Határtalan önértékelési zavaraim, önbecsülési hullámzásaim közepette kezdtem elhinni, hogy nem vagyok egy szörnyeteg? (Külsőleg, na.) Néha bezuhanok persze a szokott vermembe, ha meglátom az erős lámpafénynél szaunába igyekvés közben a…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
H.Solo 2013.09.03 07:51:12
@condemnation: Ez a gyakorlatban nálunk - két különböző iskoláról van szó - nem így néz ki. Megírtam évnyitókor, hogy tanítási órák után engedjék haza a gyereket.

Az igazi érdekessége ennek a tanévnek nem ez lesz, hanem az, hogy a szaktanárokat ide-oda rendelik, egyik iskolából a másikba húzkodják őket, ha nincsen meg az óraszáma. Mondjuk egy nyolcadikos osztályfőnök, fizikatanár körbejárja a környező települések iskoláit, miközben a felvételiben kellene az osztályát segíteni. Hogy az a tanár, aki hosszú évek óta tanít magyart alsóban, mivel a végzettsége felsős óraadásra szól, nem taníthat alsóban. A kis falusi iskolában, ahol kettő darab felső osztály van... ezért neki el kell utaznia óraadónak, helyette pedig jön más. A gyerekek ismerik szeretik, helyette jön egy idegen, elnyúzott, kilenc forintos kilométerpénzért autózik, vagy buszozik... ... ...

Ez a tanítás minőségét befolyásolja, amit nem ma fogunk észrevenni, hanem a félévi bizonyítványkor döbbennek rá a szülők. A valódi probléma ebből adódik majd.
Subba Kulka János, te vagy az? 2013.08.27 08:28:54
Így fest travi bártulajdonosként Mágen doki. Forró! ..
H.Solo 2013.08.27 18:02:47
@Valerijov: Azok számára újdonság, hogy meleg, aki nem olvas el egy többoldalas cikket megvett újságokban, illetve nem néz meg portréműsorokat.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
FranciaLány kollegina korábban kommentekben bukkant fel, majd ő is megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket anno egy angol nyelvű, szexmunkával foglalkozó honlapon találtam (itt elolvasható). Most egy vidéki városban lévő szexmunkáról ír: Vidéki helyzetjelentés. Saját…..
H.Solo 2013.08.20 13:31:49
@FranciaLány: Akárhogy affektálsz, szerintem totális lúzerség, ha nem jutott jobb eszedbe, mint hogy széttedd a lábad.

Nem azzal van a baj, hogy kurva vagy, mert van rá igény, kell rá szolgáltató is, de hogy ezt csak ovis csoportba fejlődve, óvóbácsi vezetésével, középszerűen vagy rosszabbul tudod csak megtenni és még meg is magyarázod... :-D Hehe...
H.Solo 2013.08.20 15:45:03
@Katatón Dzsentri: Vagy minőségben vagy sehogy... lehet ez a véleményem?

Ha pasi lennék, biztos, hogy kurváznék is csajozás mellett, időnként. Szóval nincsen bajom velük, meg nem erkölcsi magasságokból szólok, magadból indulsz ki barátom! Csak az affektálás mókás. Ha elkér egy estéért háromszázezret, akkor be is fogtam a számat, de itt párezer forintocskákról van szó. :-) Az lúzerség!
H.Solo 2013.08.20 16:53:14
@Almeron: ... Figyi, nekem az a véleményem, amit írtam. Hogy te miket számolgatsz még, meg mit tartasz jónak, elfogadhatónak, az a te dolgod.
Annyit elárulhatok, hogy elég szűklátókörű a levezetésed! Az élet túlmutat az adott hónapon és a "mesés" 165000 forint/hó/napie-gy-óra-munka. De, tényleg, érdekes a bejegyzés, leírtam a véleményem, elolvastam a többiekét, az enyémmel nem kell egyetérteni és nem is kell meggyőzni, hogy legyen más véleményem!
Jó kurválkodást kívánok mindenkinek, bármennyiért és bármelyik oldalán van is a fasznak. :-)
A korábbi bejegyzésem Hegedűs Petráról akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttem, "rendszert csinálok" az efféle posztokból. Minden héten bemutatok nektek itt a blogon, egy számomra inspiráló gyönyörű modellt. Magyar és nemzetközi szépségekkel egyaránt találkozhattok.…..
H.Solo 2013.07.15 12:03:19
Már nem egy cikkben érintettük, hogy amikor valaki gyermeket vár, illetve fiatal szülő, akkor záporoznak a kéretlen tanácsok, amiket gyakran a legnagyobb jóindulattal is nehéz elhárítani. Hogy hogy altasson, szoptasson, felvegye vagy ne vegye, ringassa vagy sem, hordozza vagy tolja,…..
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
édesem Meggyes morzsás pite 2013.07.11 08:40:09
Egy gyümölcspite, amihez nem kell tésztát nyújtani, de mégsem az a sima potyogtatós, hurrá! Engem az amerikai crumb cake-ek szoktattak rá erre a gyorsan elkészíthető piteformára, itthon a reszelt sütemények hasonlítanak rá leginkább. Nyáron legszívesebben folyamatosan csak…..
Előző este van, a lakás csendes, az egyik gyerek nyaral, a másik ájultan alszik az egész napos rosszalkodás és üvöltés után (éjszaka persze ébred majd, jeejeejee). Férj még dolgozik. Ülök, és fogadom a drukkokat, a "nemtudommiebbenajó"-kat és a…..
H.Solo 2013.07.10 22:11:47
@mrbateman: :-) Latin szavakkal és külső nézőpontból lehet mentes minden pornóérzéstől.
Douglina, a négyhónapos víziló lány törzsutas kártyát kapott. A víziló bébi egyedül kószált, amikor az állatvédők Zambiában ráakadtak. Nem találta az anyját és a csorda sem fogadta be. Az állatvédők először azt hitték róla, hogy fiú és a Douglas nevet adták…..
H.Solo 2013.07.09 19:49:21
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
Publius Mondjuk ki: JÁR NEKÜNK! 2013.07.09 08:46:01
Kedves olvasó, na! Érezte már úgy, hogy az élet igazságtalan? Hogy Ön fantasztikus ember, egy igazi kincs, mégsem kapja meg mindazt, amit megérdemelne? Rendesen megfizetik a munkahelyén, ahol a főnöke minden reggel rózsavízzel mosdatja lábait? Mi az hogy nem?! * Sajnos könnyen…..
Elnézést, hogy csak most, de egyéb teendőim lefoglaltak, íme a sztori. Aki csak most kapcsolódik be a mesébe, kedden találkoztunk egy párral, akivel kipróbálhatjuk a többes szexet. Ha egy szóban akarom összefoglalni, akkor nagyon pozitív élmény volt. Tisztában vagyok vele, hogy…..
H.Solo 2013.07.04 12:47:33
@titti79: Szövegértési problémáim vannak, attól még cukkerka vagy. ;-)
Június 27-én az OTP Bank javára döntött másodfokon a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet jogerős, az adósnak a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezzel a lépéssel rettegni kezdhetnek a pénzügy hiénái (élükön Lehmann György mesterügyvéd kuruzslóval), akiknek sikerült az…..
H.Solo 2013.07.03 07:22:21
@bigthereal: Veled értek egyet. És az üzenete a posztnak is elég lehangoló és a szokásos: húzd meg magad paraszt, kicsi vagy gyenge és tehetetlen, örülj, hogy lyuk van a seggedden.
Férjcserélő Nem adtuk fel 2013.06.29 18:15:36
Bár vannak - voltak, lesznek - gondok közöttünk a férjemmel, és egyikünk lelke sem százas, azért a topikindító perverzióról, a többes szexről nem tettünk le. (A szex mindig jó köztünk, eléggé kurvajó. Elég sokat beszéltünk róla Gáborral, tulajdonképpen kifejezetten…..
Elmondom azt, amit még soha senkinek nem mondtam, se a szüleimnek, se a legjobb barátaimnak, se a férjemnek. Úgyhogy elmondom a legrosszabb barátaimnak, Nektek. Csak egy testvérem van, egy két évvel fiatalabb öcsém, de gyakorlatilag együtt nőttünk fel a unokatestvéreimmel. Ott is…..
Férjcserélő Coming out 2013.06.21 18:21:28
Aki régi olvasó, biztos nem lepődik meg. Depressziós vagyok. Hehe, mint az anonim függőknél, sziasztok, Titti vagyok és depressziós - már egész jól megy. Valószínűleg kamaszkorom óta az vagyok, csak gyerekkoromban, a 80-as években ezt még nem nézték, nem kezelték. 23 éves…..
H.Solo 2013.06.22 20:01:10
@titti79: Nem azt írtam, hogy hiteltelen vagy. Egyszerűen egy lelki betegséggel nem tudok mit kezdeni, összezavaradok, eltávolodok, mert itt a nagy általános igazságok valszeg nem működnek, amik az "egészségeseknél" működnek. És különben is ki az egészséges? Szerintem mindenki defektes, de aki deklaráltan vagy inkább igénye van arra, hogy páciens legyen az nekem megfoghatatlan. Ez segítségkérés? Nem tudom. Mert elfogadsz vajon segítséget, akár orvostól, pszichológustól, családodtól, férjedtől, barátaidtól, az itteni ismeretlenektől?

A barátnőm épp a napokban mondta, hogy úgy érzi mindenki hülye körülötte, nagyon lelkesen bólogattam - most esett le, Te a másik oldalon vagy... te vagy hülye és mindenki normális? Van ilyen a fejedben?

Persze az én megoldásaim és életem is olyanok, amilyenek...

Szóval ne vedd magadra. Ha fizikai betegsége van körülöttem valakinek, akkor ellátom tisztességgel, hogy hamar meggyógyuljon, de nem utyumputyuzom. Ez is szokás Parassapusztán. :-) :-*
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..