Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acko

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
FIGYELEM! A Varieté Bisztró elköltözött, az aktuális információkhoz kattintsatok ide! Nem is olyan régen kaptam egy levelet a Varietétől, miszerint nemrég nyitottak meg, és mint Burger Blog rajongók, szívesen látnának minket is. Össze is szedtük a kis munkahelyi bagázst, és…..
acko 2012.10.30 15:46:05
Szeretném már a (remélhetőleg) rövidre fogott értekezésem elején kinyilatkoztatni, hogy ennél a filmnél nagyobb moslékot nem nagyon láttam az idei mozis kínálatban, pedig úsztam piranhákkal, rohangásztam Csernobil utcáin, sőt - mindezek közül a legborzasztóbb élményként -…..
Orbán Viktor az "Önkormányzatok az adósság csapdájában" konferencián a következőket jelentette be:1. Az 5 ezer fő alatti települések adósságát teljes mértékben átvállalja a kormány (ez összesen 1700 falut jelent).2. Az 5 ezer fő feletti településeken részleges és…..
Vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak Tiszavasváriban, polgármestert és helyi képviselőket is választott a közel 13 ezer lelkes település. A testület augusztusban oszlatta fel magát, miután több képviselő elhagyta a jobbikos frakciót, és ezzel megszűnt a…..
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2012.10.29 11:01:00
Múlt héten elindította a KiMitTud közadatigénylő rendszert is üzemeltető Átlátszó portál a blogját, ahol picivel többet és személyesebb hangvételben írnak, mint az anyaoldalon. Az Átlátszót gondolom nem kell senkinek bemutatni, Bodoky Tamás és Mong Attila a két húzónév…..
acko 2012.10.29 21:34:52
Hirdetmény közzététele nélkül indított tárgyalásos közbeszerzési eljárásban nyerte el az átlátható állam imázs-kommunikációját a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól a Bell and Partners ügynökség. - írja a Kreatív. Ez már önmagában is zseniális: az…..
Mindig kijavítom a műsorvezetőt, ha politológusnak titulál. Nem vagyok az. Én elsősorban egy KÖVETKEZMÉNY vagyok. Ha nagyon címkét keresünk, legyek közéleti kommentátor. - CEGLÉDI Zoltán írása De főleg a következménye annak, ahogy az "igazi" politológusok jó része ma…..
acko 2012.10.29 21:32:21
. . Sajnos nem komplett lakásriport, csak pár kép a világítástechnikával, bútortervezéssel és lakberendezéssel foglalkozó Workstead egyik referencia projektjéről (333), egy létező, lakott brooklyni lakásról. Nekem ennyitől is leesett az állam. (Az asztal fölé…..
A múlt héten 3-4 napig nálam volt a Viszikli Babboe márkájú holland cargo, vagy magyarul teherhordó bringája. A Cycle Chic Design Night-on volt eredetileg kiállítási tárgy, illetve ezzel vittem 6 db nagyméretű vászonképet és mindenféle kellékeket (laptop, egyebek) a helyszínre.…..
acko 2012.10.29 21:26:17
Az Ahituv nevű községben élő izraeli feltaláló Izhar Gafni szerint a kartonpapír bicikli forradalmasítja majd a közlekedést. Az 50 éves amatőr bringás (egyébként automatikus gyártósorokat tervező mérnök) már játszadozott pár éve a kartonpapír bringa…..
Gyerekkoromban, mikor a szeptember még nem kapcsolódott össze az iskolakezdés rémével, lelkesen vártam az őszt. Budai nagymamám fasori háza előtt önfeledten vetettem magam a gesztenyefák varázslatosan illatozó avarába, és kis fonott kosárkámba gyűjtögettem a fényes, mosolygós…..
Két nap múlva elvékonyodik a határvonal az élők és a holtak világa között, mindenféle földöntúli lények, szörnyek, szellemek, zombik, élő halottak, csontvázak és mi ki tudja mennyi rémséges teremtmény tér vissza a sírból, hogy halálra rémisszen minket. Vagy talán…..
Nevettél már zenén? Elmosolyodtál már azon, ahogy és amit játszik valaki? Bármilyen hangszeren. Zongorán. Dobon. És most nem a humoros videókra gondolok, ami azért mulatságos, mert az ember gyarló. Hanem azért csiklandozza a hasadat a kuncogás, mert valaki zseniálisan játszik a…..
A NASA Earth Observatory lenyűgöző time-lapse videót készített október 26-án a Bahamák felett tomboló Sandy hurrikánról. Az Egyesült Államok történelmének legnagyobb kiterjedésű, több tízmillió embert érintő vihara lehet a Sandy hurrikán, amely hétfő este éri el Amerika…..
CouchSurfing That's what she said 2012.10.29 13:22:24
Huszonkilenc és harmincadik vendégeim egy éjszakára jöttek hozzám. Ricardo  (27) Costa Ricán született, ott élt 5 éves koráig, onnan a családjával Mexikóba, majd Ecuadorba, Izraelbe és Chilébe költözött. 22 évesen beiratkozott egy New York-i filmes főiskolára és…..
acko 2012.10.29 21:17:32
Subba A nap képe: Ready for Sandy 2012.10.29 15:18:13
különben az RT képei szerint durván készülnek tényleg.Itt meg élöben otthonról "élvezheted" az egészet, ámbár ez talán kicsit fura.....ja meg még ilyen is van.  ..
acko 2012.10.29 21:15:16
Vöröshajú lányok Tabetha 2012.10.29 19:00:00
..
acko 2012.10.29 21:14:19
A TASZ jelenti Eltűnt a hivatal 2012.10.29 14:56:42
A bizonytalan helyzet, és a betegjogi képviselők állandósultnak mondható átszervezése szétzilálni látszik a korábban működő képviseleti rendszert. Levélben fordultunk az egészségügyért felelős államtitkársághoz, hogy mikor kezdi meg működését a betegjogokkal foglalkozó új intézmény, melynek…..
A parlament elé került a köznevelési feladatot ellátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények állami fenntartásba vételéről szóló törvényjavaslat.   Azt már megszokhattuk, hazánkban jogalkotás területén semmi sincs kőbe vésve - ami az egyik nap igaz,…..
Az egyik websop igen érzékletes módját választotta a reklámnak. Eddig ugye nem igazán lehetett plus size méretben designer márkák darabjait vásárolni, na, de most már a Navabitól igen.( Régen se egy Cavalli, se egy Dolce... ) Ezért hírverésként egy plus size modellt vetettek be…..
Vannak dolgok, amelyek az állami szektorban és a magánkézben levő társaságoknál másként értelmeződnek. Erről e sorok szerzőjének is alkalma volt meggyőződni...
acko 2012.10.29 21:07:07
acko 2012.10.29 21:10:24