Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bucca

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
1977 augusztusában a Kremlben döntés született arról, hogy Etiópia még korántsem szilárd "forradalmi" kormányának katonai támogatást kell adni a benyomuló szomáliai hadsereg elleni harcra. De ennek érdekében aligha határozták volna el magukat a bármiféle kockázatvállalástól…..
Bucca 2013.01.01 23:04:04
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
Folytatódik a tanyasi trash-reality. Nem kell beszarva lenni, kímélve vannak ezek a fiatalok rendesen, mert ezt a hajnali kelést én olyan 8-9 órára saccolnám, amin ők itt szenvednek  Eke majdhogynem ánuszrózsát villant a dunyha alól, de ezt leszámítva semmi extra. A pajtát…..
Már csak három leány áll a gáton Dzson pinavillájában, Violetta, a lárvaszerű arcával, Erika, a bajor bőrnadrágos szoftpornókból ismert fejőnő és Tünde, a lerobban kamionparkolós rodakirálynő. Szerintem Dzson jobban jár, ha Pákó mellett dönt, az ismert árnyoldalak ellenére…..
Én már sejtem, hogy Hajdu János, a TEK parancsnoka mit kíván minden születésnapján, amikor elfújja a gyertyákat a tortán. Hát hogy őróla is forgasson legalább egy epizódnyi Keleti kopókat a Discovery. Ebben a sorozatban ugyanis még a tök ártatlan családokat zaklató román…..
Mi az úristen jöhet még a múlt heti katonai kiképzéses, meditációs, tetemrehívós epizód után, kérdezheti joggal az ember, nos, jelentem, sikerült egy újabb rozsdás lapáttal rátenni az abszurditás szarszagú halmából, nem csalódtunk Dzsoniban ezen a héten sem. Menten azzal…..
hogyvolt X-faktor 3x11 - 3. döntő 2012.10.31 11:00:00
Egy hét közel sem volt rá elég, hogy kiheverjük a múltkori megrázkódtatásokat, az X-faktor máris támad a következő döntővel, amire DevilNóri James Bond főcímdal estet ígért, erre kíváncsi leszek. Ami Nórikát illeti, már ugrik is a színpadra műsort vezetni, egy kis risza,…..
Bucca 2012.11.01 13:28:35
@fofofo:

És szegénynek ehhez a teljes műsort végig kell kínlódnia!
Bucca 2012.11.01 13:31:06
@vitaygeorgina:
Az egész sztem arra volt jó, hogy a "magyar DzsémszBondot" istenien visszanyalják a show színpadára.
Vhogy vissza kellett dobni olyan módon a köztudatba, hogy ismét szuper gázsikat akaszthasson le a reteknél.
hogyvolt Spartacus 00x2 - Kegyelem 2012.11.01 09:00:00
A felismerhetetlenségig szétvert Batiatus, a reggeli napsugarak lágy cirógatására ébredezik a piactéren, az emberek lazán elsétálnak mellette, nem számít, hogy valaki félholtan fekszik a mocsokban. Nagy nehezen felbír tápászkodni, segítségért esedezve hajlong az emberek felé, de…..
Spartacus hogyvoltunk máris robog tovább, a megjelenés időrendjében soron következő 0. évaddal, ami egyfajta előzményként szolgál az első évadhoz. Spartacusunk ugyan itt még nincs, helyette azonban kapunk új és izgalmas szereplőket, illetve sok homályba merült titok fog…..
Bucca 2012.11.01 12:42:07
@9Kitti2:

Évek óta olvasom a blogokat, néha (más témákban) éreztem, hogy kellene kommentelgetni is, de aztán maradtam read only :)

Most pedig jöhet a köv rész, látom már a blogketrecben! :D