Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boris vian

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mikor Angliába tettem át a székhelyem, bevallom a legfőbb motivációt az angol sörök iránti vágy táplálta. nem túl sokáig. talán egy hétig, vagy addig se. az első sör elfogyasztása, és a repülőgép leszállása között nagyjából 20 perc telt el, ebből negyed óra a…..
Nem véletlen az a második rész a címben, hiszen januárban már olvashattatok egy ilyen jellegű posztot, akkor abban FroG és danialves 15 darab, 2013-ban megjelenő filmet szedett össze. Ugyan azok közül még nagyon keveset láthattunk a mozikban, azóta több olyan alkotás is a…..
ha valaki tud adni arra magyarázatot, hogy miért jöttek hirtelen ennyien FB-ről, annak kisorsolok egy bodzás sunburst-öt. inkább beszéljünk egy filmről. amit sokan lenéznek, sokan leszarnak. én mégis megnéztem.  Odd Thomas, aki még halottakat is lát. ismét bevallom, nem…..
szavakba öltöm fájdalmamat. a Tv-t eredeti funkciójában szerettem volna használni. gondoltam, ha már ilyet teszek, akkor megint adok egy esélyt a reklámblokknak. nehezen teszem túl magam rajta. pécsi radler. szó bennszakad, hang fennakad. a Radlert hozzávetőlegesen 15 éve ismertem…..
a főnökömmel egy apróságban eltérünk. én csendben szeretek dolgozni, ő zajban. tekintve, hogy az utóbbi hangosabb, így kényszerpályára kerülök, azt hallgatom, amit ő is. ez 2 állomás váltogatásából áll; klub rádió, lánchíd rádió. ebből következik, hogy a jobb fülem…..
nem áll szándékomban ennyit írni filmekről, így most nagyon tömör leszek. a bejelentés óta vártam, hogy végre megnézhessem. persze tartottam is tőle, hisz az eredetit ismerve igen magas volt a léc, amit át kellett ugrania. ha nem is méterekkel felette, de épp csak megrezdült az a…..
nem egyszerű egy kreatív élete. gondoljunk csak bele, ha megkapja a komoly anyagi támogatást, akkor biza domborítania kell valamit. ha egy cég komoly pénzt fektet a marketingbe, akkor jogosan el is várhatja, hogy olyan kampánnyal rukkoljanak elő, ami tudatosítja az emberekben a…..
 nemrég nagyon kellemes filmélményt kaptam egy olyan mozitól, amit máig sem tudom miért néztem meg. az a tény, hogy nagyon jól elszórakoztatott, leginkább annak köszönhető, hogy 0 elvárással álltam neki. ez nem pontos, annyit fogalmaztam meg magamban, hogy már elégedett…..
lehet kicsit feltámasztom majd ezt a blogot. nem azért mert bárkit is érdekelne, mi történik velem, vagy mi a véleményem bizonyos dolgokról. de a keresőkifejezések... na, értük megéri ezt csinálni. nem fogok ebből válogatást készíteni (főleg, hogy Kőrösi úr megdöntött már…..
valahogy kiment a fejemből ez a blog. ez nem is vitás, meg nem is meglepő. megtalálni annál inkább. főleg a statisztikákat elnézve. szóval jutott minden napra egy-két kattintás. az már önmagában meglepő, de aztán jön a felismerés. ez elején írtam, hogy nem áll szándékomban…..
eredetileg valamilyen, általam is ismeretlen okból nem akartam írni erről a műről, de annyiszor eszembe jutott a napoknak, hogy inkább teret engedek neki, és megemlékszem róla néhány mondatban. meg is érdemli. szeretem a krimit. ezért is fájó, hogy látom a haldoklását ennek a…..
elmondható, hogy döntéseket viszonylag egyszerűen hozok. nagyjából úgy osztanám fel, hogy vannak a megalapozatlan döntések, a hirtelen felindulásól történők és a pénzfeldobás. ebből kikövetkeztethető, ha véletlenül valami jól sül el, az csak a vakszerencsének köszönhető.…..
igazából két ok miatt ültem neki ennek a műnek. egyrészt horror, másrészt belga (holland nyelven). legyünk őszinték, nem potyognak százával a belga horrorok, becsüljük meg ami van. de ne ezt. szívesen kezdeném a stáblistával, de ezt megint hanyagolni fogom, nem hiszem, hogy a…..
a halál valahogy sokkal jobban érdekelt gyermekkoromtól fogva, mint az élet. talán túl korán kerültem kapcsolatba vele, vagy csak a születésemtől fogva követő depresszió miatt alakult így. felnézek azokra, akik képesek voltak utolsó mondattal alkotni, nem valami klisés…..
hogy itt is személyes húr megpendítéssel kezdhessem, el kell mondanom média és mozgóképkultúrából érettségiztem. elsőként az országban. mármint nem én, hanem mindenki,aki akkor tanulta ezt, és ráadásul érettségizett. ez nem jelenti azt, hogy értek is hozzá, pusztán…..
hiába nem én vagyok a célközönség, mégsem hagy nyugodni a téma. nem szabad ezt jobb sorsra is érdemes lábbelit hagyni parlagon heverni. aztán rájöttem. ne csak a dohányzással rémisztgessük az embereket, ezt a hálót ki kell vetni az alkoholra is. ehhez pedig mi lenne alkalmasabb,…..
egy vallomással kezdeném. végzettségem szerint marketing szakember vagyok, a "vonal feletti" médiumokban megjelenő reklámokból államvizsgáztam (hogy hogyan? ez is megérne egy postot...) szóval ez - mint a legtöbb szerelem - hűtlen hozzám, bár szerettem volna ilyen irányba…..
nem vagyok már gyerek, mégis a kapcsolat köztem és az egészségügy között eddig igen egyoldalúan alakult. én fizetem a járulékokat, cserébe nézhetem a hírekben, ahogy tönkremennek a kórházak.igazából csak nézhetném, nem ápolok túl közeli barátságot a hírműsorokkal.…..
kezdhetném hosszas ecseteléssel arról, hogy mi is a blog. miért? mert igenis érdekes kérdés ebben az elszemélytelenedett világban. mégis, ezt a ziccert most ki fogom hagyni, ott van erre a wiki, ha valakit érdekel a téma bármilyen nyelven elolvashatja. persze ha érdekli. persze ha…..