Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r222

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
r222 2012.12.15 16:04:28
@r222:

Van belőlük,hála Isten jó sok...
r222 2012.12.15 16:34:08
@váj mí:

Szólj,ha kérdezlek... Az utca embere tényleg elküld a vérbe,azt hiszem,hogy a korrekt álláspont az....,hogy mind a ketten kapnánk,sőt... Csak említenéd a politikát,már levesbe valók lennénk.Semmi gond,ezt egyszer még lejátszuk köcsögök!;)
A Lehet Más a Politika (LMP) párt javaslatára az Országgyűlés Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási Bizottsága október 9-én hétfőn tűzte napirendre egy eseti kábítószerügyi bizottság megalakításának kérdését, a jegyzőkönyv nemrég került ki a netre. Az LMP-s…..
r222 2012.12.15 11:20:27
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Szólj,ha végeztél!Az okoskodás a tett halála.Rátok faszok,ez jellemző.Szeretnék e egy olyan világban élni,ahol Sipi skizofrén egyének és mementek uralják az egészségügyet?Nem hiszem.Okoskodás megy nekem is,illetve már kinőttem belőle,illetve elfásultam.De nyugodtan öreg,nyomjad,hiszen Neked és társaidnak ebben nagy tapasztalata van.Majd Ti lesztek az új orvosok,a megmentők.Értem én,hogy lázadsz,hiszen minden fiatalnak ez a dolga,de Te lassan ötven éves vagy.Osho szöveggel jössz?Nőj már fel,az Isten szerelmére...
Magyarországon ma egy egész generáció ismerhette meg, milyen kiszolgáltatottnak, és elnyomottnak lenni - de van egy jó hírem, ez a generáció nem hagyja magát és jelesre vizsgázott szolidaritásból és demokráciából, eddig. Az alternatíva blogere ma egy cikkben lefitymálta a…..
r222 2012.12.15 08:05:03
@bat4:

Én nem szarok.Most először történt valami(sok-sok év után) hátsó szándék nélkül!Igazuk van,de jönnek már a sakálok és keselyűk... Már ott acsarkodnak,szinte hallom ocsmány vonyításuk és rikoltásaik hangját... Valahogy bele kell keverni a diákokat ebbe a politikai szarba... Le kell rántani őket valahogy a mi szintünkre,hátha ebben a fityma nélküli szarpástétomba,végül babér terem,köszönhetően a diákoknak.Hallom mocskos,sunnyogó lépteik,midőn lopódznak hátulról melba(finom volt).. Nem édesek ők,viszont baromi gusztustalanok...
r222 2012.12.15 09:14:03
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Igazad van!A Numerus Clausus szerintem is rendben van,ami hátrány,hogy most velünk etetik a palacsintát.. Szerintem ne feszegessük kinek/kiknek volt pénze,kik változtattak hirtelen identitást(ebben minden benne foglaltatik).A fidesz túllépett helytartói mivoltán,és döntött egy olyan ügyben,ami már régen nem politikáról szól... Szerinte arról és a másik fél szerint is...én viszont úgy gondolom,hogy a fiataloknak joga,sőt kötelessége tanulni.Értem én,miért helyesled a fidesz döntését!Mert csak a zsidók tudták beíratni gyermekeiket a felsőoktatásba.Akár hitet is váltottak,ha másképp nem ment.Tudták ők nagyon jól,hogy pozícióhoz kell jutni,ahhoz pedig papír kell(és pénz,de a pénz kevés volt,kellett a trükk is),a papírhoz pedig iskola.Kibaszott átlátszóak vagytok ám baszod...
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Az Együtt 2014 látszólag könnyű helyzetben startolt a politikai mezőnyben. Új formációként, jól láthatóan elkülönülve az MSZP-től és Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíciótól, a friss nemzeti összefogást hirdette meg. A létrehozók szándéka és vezetőinek nyilatkozata…..
Gyakran megtörténik, hogy egy szobor úgy dönt, hogy mostantól elkezd sírni egy kicsit. Így döntött egy Krisztust ábrázoló szobor is az indiai Mumbaiban 2012 márciusában. Jöttek is a keresztények csodájára járni és nagy volt az áhítat. Az emberek gyűjtötték Jézus…..
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
Van az a történet, hogy miközben a szovjet légierő szétbombázta Finnországot 1939-ben, Molotov a szovjet rádióban arról beszélt, hogy szó nincsen bombázásról, csak ételt dobnak le az éhező finneknek (akik hamarosan elkezdték Molotov piknikkosarainak nevezni a bombákat, hogy…..
A Jobbik valamit rondán benézett vasárnap megint. Kimenni, zsidózni - ó azok biztosan nem ők voltak! - egy demonstráción, ami a kirekesztés (nem "csak" a zsidók védelméről szólt) ellen szól, pláne akkor, ha parlamenti botrányos megnyilatkozás miatt már ők is magyarázkodásra…..
r222 2012.12.03 16:23:03
@nemsirunk:

Pontosan a tegnapi tünti mutatta meg,mennyire nem érdekli már a magyar társadalmat ez a műrettegés.Gyakorlatilag kimentek az érintettek és néhány "hitgyülis" macskajancsi.A magyar társadalom viszont,totálisan szart az egész hacacáréra.Én is úgy gondoltam,hogy minimum hatvan,hetvenezer ember sír egyet(hiszen antiszemitizmus,zsidóellenesség,brrrr.,stb.),majd hazamegy.Ezzel szemben irtózatos nagy blama volt a dolog.A kutya fasza nem rettegett,csak az érintettek és néhány csúszómászó.Egy másodosztályú focimeccsre több jegyet adnak el,egy vasárnapi esős délután.Óriási ciki volt....
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
Na. Hát ha engem valamivel jól fel lehet pipásítani, akkor az a zsidózás, cigányozás, buzizás.... És nem azért tudok feldühödni, mert személyesen érintett vagyok (bár az első kettőről ki tudja, a családfámat csak üknagymamáig tudom visszavezetni), hanem mert a butaság az, ami…..
Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen…..
r222 2012.12.02 09:55:01
@Lacdelo:

Szerencsétlen kretén... ez már nem a jobbikról szól.A Velencei Kalmár egészen jó gazdasági szakember 'vót,oszt mi lett annak is a vége baszod?!:D Istenem,egészen elképesztő,hogy nem veszik észre a bajt,mikor már ott dudál a seggükben a csuklós busz...:D
r222 2012.12.02 10:27:21
@Németh András:

Ne buzdítsd már a szeretetre "bameg"!:D Jó látni/olvasni,hogy motoszkál bennük a demokrácia és a liberális eszme.Öröm nézni skizofrén személyiségüket és minden blogra be is írják a Hasbarából tanult paneleket.Én jól szórakozom,ne legyél poéngyilkos.;)
Van, hogy olyan fogalmak, amelyek néha üresnek tűnnek, máskor megtelnek tartalommal: ez a tüntetés holnap a nemzeti összetartozásról szól majd. Az összetartozásról a gonosz ellen, arról, hogy mi magyarok - gondoljunk amúgy bármit is a világról - van, amit nem tűrünk el. Nem…..
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
r222 2012.12.01 12:02:33
@Kandeláber:

_Csak tovább folytattam!Ezt csinálták már egyszer.... Kérdezd a franciákat,mennyire érezték magukat jól a vízben!:) :D
r222 2012.12.01 12:22:11
@Petykabá:

Szóval Te az a gazember vagy,akit nekem már Neel a figyelmembe ajánlott?Nem tudod eldönteni,nem vagy képes egy férfias igen-vagy nem válaszra... Nekem aztán ziher!

Na tisztázzunk valamit Petya bá...

Soha nem leszek provokátor,mert teljes mértékben ellenkezik a személyiségemmel!Én nem fordulok 180 fokot,de van aki igen,ráadásul barátilag sem veszi a lapot,hogy picsán lesz rúgva!!!
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
Ismét egy cikk vendégszerzőnk, tom tollából. A férfi nemi hormonok (=androgének) egyik legfontosabb hatása az izomtömeget növelő, ún. anabolikus hatás. Számos más nem-szteroid hormon is rendelkezik ilyen hatással (növekedési hormon, inzulin, inzulin-szerű növekedési faktorok…..
Megkezdődött a várva várt utolsó csata a 2012. évben, ami a egyúttal a háború(k) kimenetelét is hivatott eldönteni. A pontverseny nem lefutott még sem az összesített, sem pedig a privát értékelésben. Az első szabadedzésen meglepetésre nem csak a Chevy-k durrogtatták a…..
Random Norbi megint beszól 2012.11.15 15:35:03
..
r222 2012.11.16 09:44:48
@Scagnetti:
Szép!Úgy látszik a Norbi hívők azt is tolerálják,ha úgy beszélnek velük,mint kocsis a lovával.:)

Kb. két évvel ezelőtt vettem egy Norbi jégkrémet,mert elfogyott a Teszkós fagyi,ráadásul úgy döntöttem,adok egy esélyt a cukormentes életmódnak.Az eredménye az lett,hogy egész éjszakára kibéreltem a klotyót.Ez nem vicc!

Na most képzeld el,ha ez egy bejegyzett egyház lenne.Minden nap,este hétkor imára hajtod majd az ülepedet.Ráadásul állami támogatással foshatnád össze magad!:)
Hátborzongató képekkel szállt be a kábítószer elleni küzdelembe egy londoni fotós. Roman Sakovich sorozata szereplőin egyszerre mutatja meg a függés előtti és közbeni/utáni időszakot. Az nem újdonság, hogy a kábítószerek borzalmas pusztítást visznek végbe nem csak a…..
Folyamatosan változik a választási törvény, és valahogy sikerül mindig úgy csavarni rajta, hogy az egy újabb lépés legyen a jogok korlátozása felé, az ellehetetlenítsen mindenkit a kormánypártokon kívül. Mivel jó szokásuk mindent akár utolsó pillanatban is átírni, ez még…..
r222 2012.11.09 21:30:56
@BenFranklin:

Utolsó előtti komment!
r222 2012.11.09 23:23:18
@ob.szerver:

Én viszont úgy érzem,hogy Orbánt és bandáját ki kell takarítani innen(nem csak őket),de lesz még egy meccs!Lesz bizony és ha azt nem játsszuk le,akkor itt béke és nyugalom soha nem lesz.Nézd meg az Index blogokat.Pl. Nem foglalkozik senki Trianonnal,erre megjelenik egy faszomság(cikk),ami persze azzal foglalkozik,hogy milyen mocskos disznó a közszolgálati tv,mert Nagy-Magyarországról közvetít,illetve tudósít légköri,illetve időjárási adatokat.Revizionista időjárás van folyamatban...Nevetséges és szomorú is egyben.Le kell játszani itt egy meccset még...

A magyaroknak(svábok,szlovákok,stb jó és nagyon kellemes álmokat és jó éjszakát kívánok),a maradékoknak pedig szöget és keresztet.
r222 2012.11.09 23:42:12
@gigacherry:

Csak,hogy a kérdésedre válaszoljak...
A mocskos magyargyűlölő zsidókra gondoltam,persze ezt Te is tudod,de most megerősítettelek hitedben.;) Bazira utálom őket... Van néhány jobb oldali zsidó ismerősöm,de valahogy ők nem várják el tőlünk azt,hogy térden csúszva másszunk előttük,sőt... Emlékeznek még arra is,hol,milyen villában lakik Ferenc testvér!Neked is jó éjszakát!
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..