Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buszozzál vissza félázsiába, gyökér

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szóviccbajnok Amatour címmel és Superman árnyékával szervezett amatőr városi bicikliversenyt április 20-ára, szombatra, az utolsó Critical Mass elé a most startoló és zöld projektekben utazó Kindman Alapítvány. A délelőtt 9-től délután 4-ig tartó esemény az Európai…..
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2013.04.20 10:14:38
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: szerintem te csak menj ki nyugodtan a srácokkal az M3-ra focizni, paraszt. jelentősen javulna az átlag IQ a környéken, ha matrica lenne belőletek. ha uncsi meg undi azn andrassy, akkor maradj csak a kint a putridban a srácokkal.
Na mit kapunk, ha sorra vesszük a következőket: választási regisztrációtól való elállás, rezsicsökkentés, további rezsicsökkentés, tizenharmadik havi nyugdíj újra bevezetése, zéró felmutatható kormányzati eredmény? Egyrészt büdös nagy populizmust, másrészt a Fidesz…..
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2013.01.11 00:21:16
@politikus-omm: buta troll, te vagy ma az ügyeletes?
szegényke. :)
nem csinálod túl jól, amikor valaki válaszol, rögtön felháborodsz, és nem válaszolsz vissza, ez így fordított eredménnyel jár, csak szólok, butagyerek.
szóval ne hagy abba. :)
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2013.01.11 00:23:47
@politikus-omm: egyébként arra tippelek, te az a fogyatékos stefánia vagy, annak vannak ilyen unortodox tényei és érvei. :)))
Kormányunk új szlogeneket vetett be a tandíj védelmében: "nagyobb felelősségvállalás", "minőségjavítás", "piac igényeinek figyelembevétele" - pedig az egész nem más, mint annak elmaszatolása, hogy a hatalom egy fillért sem óhajt költeni az új generációra, cserébe viszont…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2012.10.24 21:28:50
@acko: nem, azt brüsszel.
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2012.10.24 01:25:05
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: kösz, én ezt most tőled tudtam meg, ilyen impozáns nevekkel kapnak tőlem is egy szavazatot.
(Lengyel László és Majtényi László önmagában is hitelesítene számomra egy ilyen nyilatkozatot.)

egyébként régóta sejtem, hogy te amolyan álnegatív troll vagy. álpozitív hívő.
nagyon jól csinálod, tuti, hogy sok szavazatot szereznél egy háromujjú lajhárnak is, ha az indulna a gonosz szektavezér ellen a választáson.
mégegyszer kösz az infót.
buszozzál vissza félázsiába, gyökér 2012.10.24 01:32:20
@Venyigeszu_de_Lucerna:
van pártfőügyész, pártfőbíró, pártkatona közt. elnök, egypárt-alkotmány, pártkatonák az alkotmánybíróságon (és mindenhol), plusz egy mindentnyerő közgép, némi túlhatalmú magánhadsereg, és máris nincs jogállam.