Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naga Jolokia

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Útelgázoláshoz érkezett az összefogás. A sikereiről, beszédkészségéről és értelmi képességeiről híres exkormányfő megint benyögte, hogy összefogás, de ő még a Jobbikot is beleértette. Erre kétféleképpen lehet válaszolni. Röviden: ............................................________ …..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
Naga Jolokia 2016.10.06 08:34:17
@Tamás Csacsicska: @CoolKoon: Azok már megcukisodtak. '18-ra önmagukat fogják leamortizálni.
Naga Jolokia 2016.10.06 08:39:27
@hordalek: Merem remélni, hogy az iróniaméterem jól működik.
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Naga Jolokia 2016.03.16 22:02:48
@NemodaBuda: Orbán téved, ha azt hiszi, hogy ezt az 50 ezres tüntetést egyszerűen a kalapja mellé tűzheti "

Az ötödéről beszélünk a tüntetők létszámát tekintve, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a résztvevők ugyanazok a minden kormányellenes tüntetésen megjelenő személyek, a millától kezdve mostanáig. Ekkora potenciál van ebben a csapatban. Ez a tegnapi nem éri el az emberek ingerküszöbét, mert a tanárok sem egységesek ebben és ezt látja mindenki. Mint ahogy a tárgyalásokat is amin Pukli és hőbörgő társai nem akarnak részt venni, mert nem felel meg neki a tárgyaló partner. Az a bocsánatkérés meg maga a röhej, a fizetésemelés miatt kérjenek bocsánatot?
Tényleg vicces ez az egész. Inkább gyermetegnek nevezném.
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Naga Jolokia 2016.03.04 23:52:52
@pamut: Ugyanaz mint a másik közel hárommillió embert. Az, hogy nem szeretném a - hála Istennek - már csak a kártételekből visszaköszönő ballib szakértelmet újra átélni.
Most történik az igazi rendszerváltás, és a polgári gazdaság és nagytőke felépítése, ami nagyon kényelmetlenül érinti a szoclib gazdasági elitet. Tiltakozik is ellene és manipulálja az egyre gyengülő médiumainak olvasóit . De hát ilyen ez a szelaví, ahogy a művelt francia mondotta volt. Van egy európai mércével is jelentős miniszterelnökünk akinek van elképzelése a jövőről és azt meg is valósítja. Az én ,és családom valamint ismerőseim jelentős része osztozik ebbéli véleményemmel, de van pl. Gyurcsányista is de vele csak a pináról beszélek.=DD
Naga Jolokia 2016.03.05 00:34:59
@pamut: www.168ora.hu/globusz/tragedia-a-szuleszeten-meghalt-a-harmadik-csecsemo-is-60513.html?print=1

2010 es cikk az utolsó mondatát ajánlom figyelmedbe. Már akkor is évi negyvenezer eset volt Németországban. Most az ellenzéki sajtó ezt fújta fel te meg kontrázod balgán.
Naga Jolokia 2016.03.05 00:58:09
@pamut: Komám én nem relativizálok, hanem azt mondom, hogy a világban mindenütt van ilyen még Németországban is, és nem a fertőtlenítő szerek használatának az elmaradása okozza hanem inkább a látogatók nagy száma és a kialakuló rezisztencia. Arányait tekintve ez kb. mindenütt ugyanannyi. Fölösleges ezt összehozni a stadionépítésekkel. Közkórházakban volt van és lesz. De most már álmos vagyok nagyon, örülök a társalgásnak.
Valamikor réges régen - 2010-ben - a Fidesz elkötelezett táborát két csoport alkotta. Az egyik nem fideszes volt hanem, ahogy Cseh Tamás zseniálisan megfogalmazta: orbánista. Mi tagadás jelen sorok szerzője is e kategóriába tartozott, aztán úgy járt, mint a viccbeli öt napos…..
Naga Jolokia 2015.12.05 14:25:39
@Naga Jolokia: Elég nekem a Mandi is, nem is tudom pár unikum után minek kerültem ide...
Naga Jolokia 2015.12.05 14:45:04
@kopasz barmok országa: Nekem elég az is , hogy látom ahogy vergődsz. Azért gondolom szükségben nem szenvedsz, mert olyat keveset ismerek.
Naga Jolokia 2015.12.05 18:07:38
@kopasz barmok országa: Véletlenül kerültem ide, de nem csalódtam.
A lopással kapcsolatban pedig csak azt a kis distinctiot megtenném, hogy engem is zavar, de be kell látni, hogy senki sem azért megy politikusnak mert szegényen akar meghalni a világ megváltása közepette, hanem azért , mert egy jó szakma amennyiben jól végzik, és az ország is előrébb jut és nem mellesleg csurran-csöppen ez - az. Az idáig kormányzó és a csőd szélére navigáló kormányaink a zsebüket kellően nagy tehetséggel tömködték, de a feladatukat, a haza felvirágoztatását, még az elvárható minimális szinten sem tudták biztosítani.
Erre érezek rá a választók, és küldték el a picsába azokat. Ti pedig minden önkritika nélkül ugattok a vakvilágba fasságokat.
Vége van a libsi virtschaftnak idehaza de egész Európában is.
Részemről ez az utolsó szó. Egymást meg majd úgy oltjátok ahogy akarjátok, csak kontraproduktív.
Magyarország kormánya pár éve ráállt az 'extraprofit' szó  használatára, ennek jegyében adóztatta meg külön a bankokat, a telekom-cégeket,és a dohányipart is, igaz, Lázár János barátjának dohányos-cége valahogy ebből kicsúszott. Mostanra azonban megjöttek az eredmények…..
Naga Jolokia 2015.12.04 21:42:29
@A megvalósult amerikai ólom..: Mindenki veszteséges, csak a Fideszmutyisok tudnak százszázalékos haszonnal dolgozni...
Édes faszom milyen idióták ezek. Ténytár . Ja.
Naga Jolokia 2015.12.04 21:47:50
@monddazigazatmar: Ghost sem volt még boltos, de közgazdasági ismeretek terén is alatta mard a józan paraszti észnek.
Köszönjük meg a Kedves Vezetőnek, hogy Magyarország bajba került. Hogy minket utál Európa fontosabbik négyötöde, és hogy ha eddig egyetlen menekültnek nem gondoolt arra, hogy nálunk terrorkodjon, akkor most már ez simán eszébe juthat. Olyan kizárt, hogy valamelyik, innen…..
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..
Naga Jolokia 2015.09.05 23:04:01
@jjoey: Pici distinkciót azért tennék. Magyarországról egy bukott, egy levert forradalom után vándoroltak ki az emberek a szomszédba, és akár éveken keresztül táborokban élve kivárták a befogadni szándékozó ország jelentkezését. Addig is munkát végezve.
Ebben az estben belátható egyszerűen, hogy nem ez a helyzet.
Nyitott táborok mellett ahonnan az emberek megszöknek, mert az őröknek semmihez nincs joguk, más nem is lehetett a végkifejlet.
Orbán megnyert egy csatát a németekkel szemben.
Heindl Péter pécsi jogászt, civil aktivistát 30 ezer forintos pénzbüntetésre vagy 36 óra közmunkára ítélték első fokon a június 30-i pécsi Athinay utcai akciójuk miatt. Ezzel a…..
Svédországban vigyázni kell a zenészeknek. Nemrég Dave Grohl törte el a lábát, most meg Lenny Kravitzet érte baleset. Akkora intenzitással zenélt a stockholmi fellépésen, hogy egy guggolásnál…..
Naga Jolokia 2015.08.05 08:20:25
A Fidesz elnöke Rákosmentén tartott fórumot, ahol azt mondta: Tudnunk kell dolgokról. Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az…..
         "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"  (Orbán Viktor a…..
Naga Jolokia 2015.01.12 10:00:13
@Vakmacska: Elég baj a franciáknak és lassan egész nyugat Európában az
az ottszülettek sokasága. Ez a multikulti lesz az európai kultura végzete. A sok beilleszkedni képtelen, idegen kultúrát képviselő, perifériára szorult, de azért teljes jogú állampolgár...
Ez a gyarmatosítás végső bosszúja. Magyarországnak nem kell ebben részt venni, ha már eddig kimaradtunk ebből.
Az eddigi legsikeresebb magyar közösségi oldal, a wiw.hu alapítója és a tüntetéseken aktív szerepet vállaló Várady Zsolt tizenegy évvel ezelőtti, jelentéktelen tettével kapcsolatos hivatalos iratokat valaki kiszivárogtatta a HírTV-nek. A Magyar Narancs pedig megírta, hogyan vert meg egy házaspárt…..
Naga Jolokia 2014.12.05 19:29:00
@Satyala:
Véleményem szerint az olyan amerikai zsoldban álló szervezőkkel szemben minden eszköz megengedett. Ahogyan ezt a maguknak a demokratikus jelzőt vindikálók is teszik, külföldi segítséggel.
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
Voltegyszer országban akad egy társaság, ami: - Először mintát ad az amcsiknak a magyar kormányzati szintű mutyimodellből, - majd lebuktatja magát, ezzel nyilvánosságra hozza a saját hülyeségét és kirobbantja a rendszerváltás utáni idők legkomolyabb diplomáciai…..
Az európai uniós zászló nem csupán egy plusz lobogó a Parlamenten, hanem szimbólum. Annak szimbóluma, hogy büszkén vállaljuk azt a közösséget, amelyhez pár éve önként csatlakoztunk. Mégis mintegy fél éve megy a vita a zászló kitűzése körül. Kövér László ugyanis,…..
Naga Jolokia 2014.11.23 10:00:04
@ex-dr. vuk:
Pont azért, mert ennek az előzmények tükrében politikai tartalma van. A szocialisták és kapcsolt részeik történelmileg is egy külső hatalomtól várták és várják ma is a megoldást. No ennek és a tüntetők szimbolikájának összekapcsolása miatt tiltotta ki a házelnök a lobogót.
Egyébként az eu parlamentben sem lehet lobogózni sem molinózni mert kiviszik a teremszolgák ezeket.
Egyébként meg ez nemzeti hatáskör senkinek semmi köze hozzá
Mihelyt a liberáltak adják a házelnököt azt tesznek oda ahová akarják.
Naga Jolokia 2014.11.23 10:03:17
@Androsz: Bajnai tökét csak a világbank csavarta, de az sem mert mindent aláírt amit elé tettek. Egy tehetségtelen nimand volt, mint ez ki is derült utóbb.
bircahang Pánikban Amerika 2014.10.18 15:15:00
Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött? A magyarázat világméretű. A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot…..
Naga Jolokia 2014.10.22 22:25:15
@medium size devil: A volt külügy miniszter, aki derékig van az amerikaiak seggében, ma azt írta, hogy rosszul emlékezett.
Talán senkinek sem kell bemutatni azt az szituációt, amikor egy ismeretlen telefonszámról érkező hívás csörög ki a telefonon, és a vonal másik végén egy ügybuzgó ügyintéző vagy ügynök próbál meg rávenni minket, hogy kössünk biztosítást, bővítsük szolgáltatásunkat…..
Naga Jolokia 2014.10.22 21:52:27
@waces: Ez jó is lenne, de vannak olyan tevékenységek, ahol ezt nem lehet megtenni, mert minden hívásra reagálni kell. Tudom ez egyéni szoc problem.
Bródy János maga írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a koncertből az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy János maga énekelte el ezt a dalt az…..
Naga Jolokia 2014.09.10 21:05:40
@Konrad: Ez aktuálpolitika, igazi ballib hazugság.
Mi az a baromság, hogy Lesz még magyar köztársaság?
Most is az van. Bródynak a régi szövegeit leadták, aki akarta nézhette de ezt a lehangolt gitáron semmi hanggal énekelt dalnak az élvezetét meg kell hagyni valami párszáz fős tüntetés programjának. Amúgy én leadtam volna.
Naga Jolokia 2014.09.10 23:04:58
444.hu/2014/09/10/az-mtva-szerint-ok-mar-keszen-kaptak-koncz-zsuzsa-megvagott-koncertjet/
Tehát maga Koncz Zsuzsa találta könnyűnek ezeket a számokat.
Szevasztok!
Jó, a Hírtévé fideszes hazugságkampányt folytat, ez a dolga, nincs mit tenni ellene. No de most kora reggel hallottam, hogy nem csak írott hírként, de képernyőn is szerepeltették a dolgot. Nem is egyszer. A kínos kérdés, hogy vajon visszautasítottam-e a szereplést? Merthogy ugye…..
Mindig meg tudja lepni az embert Balog páter. No nem a számtalan államtitkársága bármelyikének kiváló teljesítményével, hisz saját és családtagjaink bőrén érezzük napról-napra, hová süllyedt az az egészségügy vagy az oktatásügy, a szociális ágazatról nem is beszélve. A…..
        Orbán a kutyájával üzent Kulka Jánosnak. Bayer szokás szerint valakinek az agyonverésétől élvezett el. Általában a zsidók agyonverésének látványától szokott kielégülni, most másért fizették meg.       Orbán a kutyájával üzent Mellár Tamásnak. Tudnia…..
Devizaleértékelés, gázáremelés, adóemelés, kiadáscsökkentés, kötvénypiaci veszteségleírások, IMF-csomag… ez vár az ukránokra.Eltekintve az egyébként jelentős belpolitikai, nyelvi és kulturális különbségektől és ellentétektől, az ukrán gazdasági helyzet klasszikus…..
Naga Jolokia 2014.02.27 23:45:20
@na4:
Azt hitték, jobb lesz... Most aztán rájönnek milyen az mikor az IMF "segít". Az egyszerű embereket könnyen megvezetik a demokrácia meg a szabadság valójában értelmezhetetlen követelésével. Most megkapták, pár év múlva megint felgyújtják a várost...