Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamcser

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
adamcser 2013.02.13 12:09:43
@bretman: Igazad van ez már nekem is feltűnt és rettentően zavaró! Mi több idegesítő, hogy a film vége előtt fél perccel elindul egy reklámblokk, majd utána visszatérnek a maradék egy mondatra.
autózz! Mit lehet tenni? 2011.03.27 09:28:00
Vasárnapra csak egy könnyed posztot kaptok, gyorsan átfutható értelmezhető. MrPrakti nem tartja jogosnak a büntetését amit kapott és hozzátok fordul ötletekért. Én sajnos nem vagyok olyan jártas a paragrafusokban, úgyhogy próbáljatok Ti hasznos tanácsokat adni Neki.Üdvözletem!…..
adamcser 2011.03.28 11:49:00
@cselaxi: Így van, így tudná az autós, hogy meddig zöld még a lámpa. Másik lehetőség, hogy a lámpa mellé elhelyezett számláló számolja vissza a másodperceket, ameddig még át lehet menni.

Másik kérdés. Mi van akkor, ha a seggemben jön egy másik autós (kamionos, buszos) és félek, hogy ha beletaposok a fékbe, felszántja a seggem?!
autózz! Traffipax anomáliák 2011.02.09 21:21:00
Attila baja a sebességet mérő rendőrökkel gyűlt meg, kerekített is egy szép terjedelmes történetet belőle, sőt, még egy fotót is küldött, amit a helyszínen készített.Évente 50-60 ezer kilométert vezetek, nagyrészt hazánk területén. Így elég nagy alapossággal tudom…..
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
adamcser 2010.09.16 17:48:55
@opati666: Szívesen megnézném még a Krokodil Dundee-t. Lehetőleg mind a hármat.
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
A póló megelőzte a blog arculatváltását, de már akkor is utalgattam rá, hogy az a kép ott az elején nem véletlen, hanem valaminek az előfutára, úgyhogy sejthető volt, hogy visszaköszön a motívum egyszer valahol máshol is. Tulajdonképpen nagyjából másfél éve volt már…..
Úgy tűnik, hogy a nézők nem akarták elhinni, hogy a kilencedik percben eldőlhet a magyar-portugál meccs és ezzel a válogatott lemondhat a dél-afrikai szafariról, a pálmafás-medencés edzőtáborról, meg az egész világbajnokságról. Merthogy az AGB Nielsen nézettségmérési adatai…..
adamcser 2009.09.13 10:27:21
@redcard:
Egyetértek, az RTL futballközvetítéseitől a hátamon futkos a hideg, a TV2 tényleg összeszedte a profikat a BL-meccsekre.
Rajtuk nem fog múlni a nézettség.
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
MÁV karbantartója okos ember. Kitalálta, hogy az üres Traubisodás palackot nem dobja ki, hanem környezetkímélően visszaforgatja a természetbe. Komposztálni nem lehet, ha elássa 100 év múlva is ugyan ott marad, ezért a felhasználás ezen opcióitól elállt. Kettévágta őket, és az…..
Ha balesetet látunk közvetlen közelről, vagy esetleg mi magunk vagyunk szenvedő alanyai, legtöbbször az ösztön és az adrenalin kerül előtérbe és KRESZ szabályai csak másodlagosak lesznek. Persze biztos sokan vannak olyanok is akik ilyenkor is meg tudják őrizni a hidegvérüket.…..
Hát, ha ez egy Joshi Bharat-promó akart lenni, akkor nagyon nem sikerült. Nem mondunk senkinek újdonságot azzal, hogy a Naplóban időnként promóznak premier előtt álló TV2-s műsorokat. Ez önmagában még nem baj, csak az a gáz, hogy ezt röhejes kamuriportok formájában teszik, és…..
Elképzelni sem tudom, Virág elvtárs hogyan ideologizálná meg a magyar futball mai helyzetét, de azt tudom, hogy bármilyen kiábrándult is legyen a hazai futbalszurkoló, ha válogatott meccs van soron, akkor öszeszedi magát, felhúzza a képzeletbeli Puskás-mezt, és a haverjaival…..
Új MÁV blog Zónázó Hamburgba? 2008.01.08 23:18:00
Két postot is kaptam ma erről a csuda esetről:) Üdv! Én inkább csak egy minapi vicces élményemet osztom meg, amit le is fotografáltam. Vasárnap én bizony Hamburgba zónáztam a Keletiből, amint azt a mellékelt kép is bizonyítja. Üdv, I. Legmélyebben…..
Szegény Mariska ma könnyes szemekkel integethetett a vonatának, ami a sztrájk miatt állítólag nem jár... Benzinpénzt a szakszervezet kifizeti? T. Cím !   Rendkívüli módon örülök, hogy egy ilyen blogot elindítottak. Amiért "tollat" ragadtam, az a következő. Ma…..