Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vrabecz Fatime

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
Vrabecz Fatime 2013.01.04 22:01:37
@A Tyne folyó déli partja:

Valamelyest megmagyarázza a dolgot, hogy svábok a felmenőid :)
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Vrabecz Fatime 2013.01.04 14:25:58
@p0l1c3c4r: add át üdvözletem Pszicholillának! ;)
Hát kedves fiatalok, kedves fiatal barátaim - hiszen gyerekeknek nevezni dőreség volna Benneteket -, le a kalappal Előttetek. Amit ti most itt ország-világ színe előtt véghez visztek, az valami egészen fantasztikus és egyedülálló a történelemben. Mi több: maga a…..
Vrabecz Fatime 2012.12.15 18:42:45
@sírjatok: igen, a mocskos, állatias szex alap :)
Modorosblog A Sporttáskás Ember 2012.12.13 10:28:01
A Sporttáskás Ember a Sportember. Attól lesz az, az teszi azzá. Elengedhetetlen kellék, testének szerves része. Nagydarab testén tiszteletet parancsolóan feszül a dzsoggingalsó, súlyos vállait kihangsúlyozza a motoros bőrdzseki, szoláriumtól cserzett arcából szinte…..
Vrabecz Fatime 2012.12.13 16:30:03
@Brother Love:

homártasi = murse?
Vrabecz Fatime 2012.12.13 21:48:50
@vészmadár (pica pica):

a legdurvább a tesitanár, aki mindig, minden körülmények között melegítőben jelenik meg. az iskolai rendezvényekre aranyszínű melegítőt ölt, hozzáillő arany cipővel. súlyosabb esetben a síp is mindig ott lóg a nyakában.
Kedves Szülők! Anyukák, apukák, miért..? Megannyi elhibázott élet, mennyi eltékozolt tehetség, a napi robot és a sikertelenség kalodájába zárt sas lélek, melyet aztán a szerencsétlen gyermekben próbálnak maguk helyett életre kelteni, sikerre vinni. -Mi már negyvenévesen nem…..
Vrabecz Fatime 2012.12.13 20:53:21
@Salzburg1: az tök nyilvánvaló, hogy nem humán. ha humán lenne, lenne szövegértésed, és megtanultad volna, hogy minden kitett írásjel után oda kell baszni egy space-t, különben elvisz a markoláb.
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
Vrabecz Fatime 2012.12.10 15:20:22
-Mi annak idején állandóan csajoztunk a srácokkal. A mi korosztályunk még a Tabánban, az idősebbek az Ifiparkban, az utánunk jövők meg inkább a dizsikben meg a punkkoncerteken. De ment rendesen a nőzés, versengtünk, hogy egy este ki tud több csajt felcsípni. A lekérések után…..
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
Vrabecz Fatime 2012.10.23 23:32:44
"
"Aznap még ledőlt a Sztálin-szobor is, és ez volt a forradalom utolsó békés aktusa. Másnapra tényleg kitört a balhé. (...) A Corvin köz hős védői már rég nem felkelők voltak, hanem egyszerű bajkeverők. Azok, akik a forradalom vagy a pálinka gőzétől megszédülve azt hitték, nekik itt feladatuk megállítani az orosz hadsereget. Épeszű ember nem harcolt az utcán, már rég elpucolt Ausztria felé, vagy a pincében lapított, mint '45-ben. Kérdezzetek meg bárkit, aki átélte 1956-ot, megmondja, kik voltak az utcán fegyverrel november elején: a csőcselék. Bűnözők, fosztogatók, volt nyilasok, azok, akiknek egyszerűen a balhé kellett. Azok, akiket most is láthattok egy Fradi meccsen vagy egy hídlezárásnál. S tényleg, mit kerestek gyerekek a Corvin közben, kezükben puskával? Nos, ezek közönséges utcagyerekek voltak, ha úgy tetszik, a kurvák kölykei. Ezt ismét nem a kisujjamból szopom, hanem azoknak a visszaemlékezéseiből, akik ott voltak. Javító-nevelő intézetekből szabadult, iskolát kerülő kölykök voltak ezek mind, akiknek részeg lumpenproletárok nyomták kezébe a puskát, hogy nesze, öcsi, lőjél magadnak te is egy ruszkit. (...) A zavargások kiszélesedtek, elveszett felettük az irányítás, és nem volt megállás. (...)
Kádár soha nem volt rosszindulatú ember, sőt, alapvetően mindig jóindulatú és tisztességes próbált maradni. (Hogy egyesek szemében egy kommunista már alapból nem lehet tisztességes, nem kell külön elmondani, tudom.) Ezt az embert nem saját hatalomvágya, hanem a történelem vihara ültette abba a pozícióba, ahol azután harminc évig ott is maradt. Leültették őt az oroszok, és közölték vele, hogy tegyen rendet egy káosz dúlta országban, ahol fegyveres csoportok szaladgálnak az utcákon, és lángokban állnak a városok. Mit tehetett volna Kádár? (...) Az vesse Kádárra az első követ, aki tudott volna jobb megoldást ebben a helyzetben. (...) Hát, így látom én 1956-ot 2004-ben."

ezt Polgár "Tomcat" Tamás írta...