Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drewbácsi

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
drewbácsi 2008.09.03 12:43:43
A Budacast.hu új podcast adással jelentkezik, most hat epizódban a Sziget Fesztivál kerül a középpontba. A podcastok kertében 10 ingyenes napi jegyet lehet nyerni a Szigetre, hat angol-nyelvű, adásban elhangzott kérdés megválaszolásával.A játékban való részvételhez csak angol…..
A paplakbn kiderült, hogy nem csak a vegaság titok a lány számára. Népdalt éneklünk, istent kísértünk így vasárnap a mise előtt. A kezdeteknél én tini, 16, de kellően megáldv a bizonyos domborulatokkal, meg valószínű némi kultúrával is, miszerint zongoráztam, olvastam,…..
Budacast.hu Teljesen FREE! 2008.06.20 10:18:00
Mehetsz ingyen a Sziget Fesztiválra. Ismétlem. Mehetsz ingyen a Sziget Fesztiválra. Csak olvassd el az alábbit és hallgasd meg a Budacast-et a következő 6 héten keresztül. Ugye, nem olyan nehez. ******************** Get in to the Sziget Festival for FREE! Just answer our 'Sziget Six' trivia…..
Amiota újra lettem szabaduszó néha jó pofa nemzetközi rádióműsoroknak dolgozni. Mindig izgi meghallgatni a végeredmenyt amiután osszerakják az anyagnak az eleméit.Tudtam, hogy lenne rá vevő hogyha csinalok valamit Speak-ről. És lett. Sajnos benne van a pakliban, hogy a…..
Húsz éve nyilt meg az első McDonald's étterem budapesten és felkavart egy csomó emléket bennem, hogy mennyire maskép nézett ki budapesten (jobban! nem volt sok üres vagy szánalmas bolt a körúton), mennyire más volt a közhangulat - izgalmasabb és tele optimizmussal.Ez is nagy unicum…..
Mult héten két nagyon kedves sráccal találkoztunk. Andy és Andrew jöttek kb. két évvel ezelőtt magyarországra és mint sok mindenki aki jön távolról megtetszett nekik és úgy néz ki, hogy maradnak budapesten. Csinalnak egy baromi jó program és esemeny blogot!Emlékeztettek engem a…..
Kedves hallgatók!Egy hosszú szünet után visszatértunk. Vigyáznunk kellett a kedves nagymamámra és az édesanyukámra. Nem volt könnyú dolgom de tul lehetett élni.Közben kicsit depis lettem és rájöttem, hogy azért mert nem követem az álmaimat. Rádiózni kéne fiatalember!Úgyhogy…..
Hong Kongból helyi vonattal (Kowloon Canton Railway) fél óra alatt el lehet érni Kína déli kereskedelmi központjába, Shenzhenbe (info angolul). Ez egy különleges gazdasági zóna Kínán belül, így lehet a határon szerezni vízumot, ami csak ebbe a városba érvényes. Éltünk is a…..
Végre sikerült egy új podcast-et feltölteni. A legújabb számunk egy válasz egy kaliforniai fickónak aki jön budapestre a baratnőjével. Felhivtam három havert, hogy megkerdezhessem mit ajánlannak neki. A hanganyagnak a jegyzetei következnek: First interview Dan Freeman of FUNZINE…..
Budacast.hu Back in Bécs 2007.12.04 12:18:00
Azt hiszem, hogy öregszem... Régebben a bécsi látogatásaimon úgy ereztem, hogy budapest-hez képest bécs egy steril, uncsi hely ami teli volt öreg emberekkel. De mostmár látom, hogy nem ismertem jól.Bécs nagyon draga de jól erzem magam ott és attól is jó, hogy nyugis, gazdag és teli…..
Egyre inkább olyan érzésem van, hogy az iWiW a citrom a közösségi hálózatok között, azaz a magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, nem mennek rajta a funkciók, alig lehet vele valamit csinálni, de legalább a mienk, hiszen ezen van fent mégis az összes ismerős, és a…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Sziasztok! Remelhetőleg ezen a blogon keresztül tudom megmutatni a Budacast-et, az én hobbim amit szerkesztek mostmár 2 eve. Az a lenyeg, hogy hallgassátok meg! Sok mindenki nem fogja fel, hogy a podcast egy kvázi online rádióműsor. Szerintem mostmár eleg sokan tudtok angolul,…..