Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MANO55

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
MANO55 2011.04.18 14:05:26
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:

miért üti?
Gondolom, a robbanás után kisegítették párnapra, és praktikus okokból később megállapodtak az adott összegben.
A tétel pedig mind két részről reális és méltányos is.
Különben érthetetlen a biztosító hozzáállása. Adott esetben talán törvénytelen is.
Bence a Medve-sajt egyedi kiszerelésével találkozhatott, mert biztos nem gyárilag 7 darabos, amire 8 van írva, ugye?Ezt a képet még tavaly nyáron csináltam. A 8 adagos medvesajtból ettem egyet, és maradt 6 darab. Örök rejtély :D Nem csalás, nem ámítás, a hiányzó helyre sehogy sem…..
Vastagbőr Ó, a mesebeli Paraguay 2011.04.01 10:31:00
Újabb gyalázatos támadás érte Magyarország Kormányát! Lázár György, a galamus.hu-n képes volt előásni egy pár soros januári MTI-hírt, miszerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 1 hétig volt Paraguayban, ahol az egyszerűsített honosítási eljárás gördülékeny…..
Amikor először láttam az alábbi videót, szó szerint tátva maradt a szám. Na nem a történettől vagy a színészi játéktól, mert azon lehetne csiszolni valamennyit (bár még így is magasabb színvonalon mozog, mint teszem azt, a Diplomatavadász), hanem a megvalósításon. A…..
- Tegyük fel, hogy egy szavazó, a szavazó cédulá(ka)t megtartja.- Kiviszi és sokszorosítja - Átadja egy másik szavazónak, aki becsempészi a szavazó körbe - Itt a saját cédulájával együtt az urnába dobja.Az eredmény: többlet cédulák lesznek.Ilyenkor - a törvény szerint -…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..
Aki már egyszer beszopott egy üdülési jogot, statisztikailag fogékonyabb lehet a további jóhiszeműségre. Nem csoda, hogy léteznek erre a szegmensre specializálódott csalók: Meghirdettem üdülési jogom eladását, és a cégfelszámolásom miatt viszonylag sürgős lenne. Feltettem…..
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
Dináék a Fanyűvő étterembe tértek be iszogatni meg beszélgetni, de végül egy kellemetlen vita lett a dologból. Szerintük ugyanis míg ők folyóborból rendeltek és abból is kaptak, a pincér a drága palackos bort számolta fel, így duplájára kihozva a számlát. Mivel az ember…..
  Magyar siker született a  National Geographic kids 2009-es nemzetközi fotó pályázatán.Egy ifjú magyar hölgy nyerte az egyik 1 díjat az alábbi képével:             Tenczer Zita Mária, 13 éves, Kiszombor,…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Múlt héten megtudhattuk, hogy a rafkós ellenőrök újabban elgáncsolják a kellemetlenkedő férfiutasokat. Mint az várható volt, a törékeny lányokkal sem bánnak kesztyűs kézzel az ikúgettó bajnokai. Mikor söpri el végre a forradalom az idiótaterrort? Egy kétségbeesett lány…..
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
A Gizmodo bloggerei gondoltak egyet, és a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai expóján élesben tesztelték a TV-B Gone névre keresztelt univerzális tévékikapcsoló távirányítót. A készülék elég jól működik, sikerült a bolondját járatniuk a CES kiállítóival:…..
Az alábbi történethez a Zugügyvéd nem igazán tud hozzászólni, hacsak annyit nem, hogy sajnos Magyarországon egyetlen terhelő tanúvallomás esetén előzetesbe lehet varrni bárkit. Ha valaki konkrétan tud segíteni, írjon közvetlenül a Zugügyvédnek. Egy szerelem ára?! Elsősorban,…..
Az Index információi szerint megbukott az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? című műsor a Tv2-n. Úgy tudjuk, hogy a gyártó cég a november 30-ai forgatást lefújta, a behívott játékosokkal pedig közölte, hogy a Tv2 leállította a műsor gyártását, így ők már nem vehetnek részt a…..