Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi84

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.19 14:00:00
A CBS az előzetes várakozásoknak megfelelően levette a képernyőről a Chaos című midseason-sorozatot (mindössze 3 epizód után), a helyére két héten át CSI:NY-ismétléseket tol be, utána viszont jön a Flashpoint új évada. Az F/X adja le a Running Wilde eddig dobozban lapuló…..
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
Nem a most pénteki epizódot,  az egész sorozatot mutatja be a Fox legújabb promója. Az egyik legérdekesebb széria a tévében, nagy kár lenne, ha elkaszálnák (a múlt heti adatok biztatók, de nem a legjobbak). ..
Egyik olvasónk küldött egy levelet tegnap, miszerint érdekes sms-t kapott a telenoros hálózaton iPhone-jára, az üzenet tömör és lényegretörő volt, mindenesetre egy érdekes szókapcsolatot is tartalmazott:http://1.1.1.1:9080/SADM/iPhoneDownload?... és ezután egy rakás…..
Korábban tipelgettünk, nos, most itt a hivatalos lista is, némi meglepetéssel (hamarosan lesz egy nagy cikk a dologról Index anyánkon), és papírformával. Az elpusztíthatatlan Julia-Louis Dreyfus és Toni Collette nevezését nem értem, mint ahogy azt sem, miért nem jelölték a TBBT-t a…..
Levi84 2010.07.09 10:48:41
@dzsefi: minden Emmy-s hírben kihagyják, de muszáj megemlítenem, hogy Elizabeth Mitchell-t (Juliet) is jelölték ám Legjobb vendégszereplő kategóriában!!! :-)
A 42 éves, de maximum harmincnak kinéző Kylie Minogue elkészítette legújabb klipjét az All the Lovers-re, amivel a július elején megjelenő Aphrodite lemezét szeretné népszerűsíteni. Mivel is mással próbálna nagy hírverést kelteni az ausztrál énekesnő, mint szexszel. A videó…..
Annak idején úgy harangozták be A rejtélyt, mint az új Lostot, azóta persze ez a mondat afféle anekdota lett. Sem ez, sem pedig a FlashForward nem volt képes megismételni az eltűntek sikerét, azonban fogyasztható, átlagos sci-fik lettek. Mivel a Fringe jelenlegi szezonja lassan a…..
comment:com Ennyi volt a Damagesnek 2010.04.14 13:38:00
Szomorú ez a mai nap: iparági pletykák szerint az F/X adásán jövő héten látható Damages-évadzáró egyben sorozatfinálé is lesz, mert a Sony és a DirecTV közötti megbeszélések megfeneklettek. Az F/X már korábban jelezte, hogy a (nekik) rendkívül drága, és nézettséget…..
"Dögvész vagy, és én a gyógyszer!" Ma a film+ lett a kedvenc csatornánk, mivel főműsoridőben, 21:10-től Stallone egyik legjobb akciófilmjét, a Cobrát adja. A VHS-klasszikus egyébként a 80-as években képregényben is megjelent itthon, Fazekas Attila rajzolta ezt is,…..
Levi84 2010.04.09 17:28:04
@Rowar Atkinson: Winona Ryder, az Alien 4-ből... de így fekve nem annyira felismerhető :D
Levi84 2010.04.09 17:40:11
@Levi84: vagy Wynona Rider? nemtom melyik a helyes...
Ha az USA-ban élnék, tuti, hogy a DirecTV előfizetője lennék, már csak azért is, mert ha a műholdas szolgáltató nem száll be a Friday Night Lights mellé annak idején, akkor két évad után véget ért volna egyik kedvenc drámám. Az NBC-vel közösen finanszírozott sorozat így…..
Levi84 2010.04.07 00:02:32
@mangorlo: azt mondanám, hogy kicsit másféle a harmadik évad, mint az első kettő. 1-2-ben a cselekmény erősen összefügött Ellen és Patty összeszokásával, illetve később a bosszú-leszámolás lehetőségével. A 3-dikban pedig Patty kezd egyre inkább sebezhető lenni, szövetségesek és barátok nélkül, közben Ellen pedig kezd igazi nővé és ellenféllé érni. Van ez a Tobin-féle pénzügyi affér, mint keret, remek színészekkel nem mellesleg, és közben pl. Tom Shayes drámájába is betekintést nyerünk.
Nemtom követhető volt-e, mindenesetre élvezem, ahogy a karakterek változnak.
Amúgy az a pulzáló hangeffekt, amikor a jövőbe / múltba ugorva valami fontos részletre fény derül, attól mindig kiráz a hideg - a jó értelemben!!
A Népszabadság szombati, vidéki kiadása szerint országos listát állított a Magyar Szocialista Munkáspárt, és a szavazólapokon* az ötödik helyen fognak szerepelni az OVB sorsolása szerint. Az MTI forrással közölt hírt nem a nemzeti hírügynökség kúrta el, mivel az ő…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.25 09:35:00
Az MTV elkaszálta a The Hills című realityjét, aminek a világ Heidi Montag és Audrina Partridge atomtudósokat köszönheti.A TV Guide tévécsatornája megvette a Weeds szindikátusi sugárzásának jogait, egyelőre ismeretlen összegért. A cenzorok meg fognak izzadni az epizódokon (az…..
Meredek, nem mondom, amit a Fringe készítői terveznek, de volt már arra példa a tévétörténelemben, hogy bejött a fura húzás, azaz musical-epizódot készíteni egy olyan sorozatnak, aminek nem sok köze van a zenéhez és/vagy a gajdoláshoz (lásd videónkat a Buffy legendás…..
Levi84 2010.03.22 14:20:31
@PantalaNagaPampa: szerintem pont hogy feldobhatja a sorozatot. Ismerve Walter képzelgéseit, különös világát, szerintem egy groteszk részre kell majd gondolni, kellő öniróniával és misztikummal.
Holnap végre végleg kiderül, ami azért már ma este is látszik: minden idők legkevesebb országos listát állítani képes pártja várhatja idén az áprilisi választást. A korábbi 12-15-12-8-10 után ezúttal minden bizonnyal csak 6 országos lista versenyezhet, ráadásul három…..
Levi84 2010.03.19 15:07:36
@papika: igazad van, ezt valaki vagy valakik ezt a koreográfiát nagyon felépítették az MSZP-nek :-)
Még jó, Dexterné megint kitette a családi ékszereket. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/benz2/feed", "width":"490", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
A Fox örömteli hírrel jelentkezett még vasárnap szombat estefelé: berendelték a Fringe harmadik évadát, pedig a sorozat csütörtökön este nem teljesít úgy, ahogy azt azért várni lehetne tőle, de a Dr. Csonttal párban még mindig jó számokat hoz. A helyére ideiglenesen betolt…..
A ma esti ajánló élére kívánkozik egy premier: bemutatkozik a Tv2 műsorán is az NCIS spinoffja, az NCIS: LA (21:20-tól, duplarész), amiből őszintén szólva csak a backddor pilotot láttam, ami a rendes NCIS-évadban ment le, és ennek alapján is láttam, hogy nem nekem szánták. Az…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
Az AXN magyar címet vár új, áprilisban induló sorozatához. A címjavaslatokat kedd délután 4-ig várjuk az ügyfeles címünkre. A játék nyertesét az AXN szakemberei választják ki, a győztes egy SONY MP3-as lejátszót nyer, de kiosztanak még öt AXN-es…..
Mivel még mindig szabdságon vagyok, egy epizóddal lemaradva jönnek az epizódismertetők, jövő héttől visszaállunk rendes kerékvágásba.A Lost múlt heti epizódjára szavunk sem lehetett, a színvonal maradt a hatodik évadtól elvárható magas szinten, ismét kaptunk válaszokat és…..
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..
Levi84 2010.02.20 12:07:50
@kisa: végülis :DD Szávay jó lenne ha bekopogna...
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
comment:com Lost 6x03 - Kati, Kati 2010.02.10 14:23:00
A Lost készítői a hatodik évad előtt biztos tettek valami közös fogadalmat, és eldöntötték, hogy márpedig ők nem fogják alább adni a színvonalat a tökéletesnél, és ezzel a lendülettel vágtak bele a záróetapnak. A harmadik rész pont olyan jó volt, mint a nyitó dupla, és…..
Levi84 2010.02.10 20:22:26
@Sigismundus: Ethan apja Horace Goodspeed volt, lehet hogy emiatt hívták így :-)
A Fringe fekete kiskabátos szőkecsaja az Esquire kedvéért hányta le magáról a textilt, és nagyon jól tette, mert van mit mutogatni. Mindig is sejtettem, hogy van ebben a csajban valami dögösség, csak valahogy nem engedik kitörni - hát tessék, most elszabadult a bestia. A harmadik…..