Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abelh

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy egyre biztosabbra kívánnak menni az amerikai filmstúdiók, úgy sodródik egyre szélsőségesebb állapotokba a szezonokra osztott esztendő: 2013-ban talán minden eddiginél erőteljesebb lesz a kontraszt az év első pár hónapja és a zakatoló nyár között. Januárt a karácsonyi…..
Az elmúlt napok örvendetes hírei (Szász János Karlovy Vary-ban versenyez, Pálfi György Toldija tisztességes támogatást kapott) ösztönözték ezt a kis összeállítást a jelenleg forgó, vagy bemutatás előtt álló magyar filmekről. Mi minden alkotásnál megszavaztuk a magunk…..
abelh 2013.06.18 21:01:11
@Zalaba_Ferenc:

+1

egyszerűen nem tudunk elszakadni a büdös nagy magyar valóság témától és még a fiatalok is ezt a vonalat erőltetik (vagy csak ezek kapják meg a támogatást..). Évek óta leírtak minket a depressziós kelet krónikásaiként, pedig aztán micsoda zseniális öniróniával lehet feldolgozni a múltat (és a jelent) - pl. Menzelék, a komplett cseh film, vagy éppen délebbre a balkánról is akad néhány gyöngyszem.

dagonyázunk a poshadt, büdös, meleg állóvízben és látszólag rohadtul élvezik ezt állami szinten. ezeknek a 90%-a mély depressziós szellemi maszturbáció lesz már megint.
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
Az amerikai közönség még nem feledte el, hogy Tom Cruise-ért egykoron kígyózó sorokba tömörültek a kasszáknál, de emlékezetük felfrissítéséhez azért nem ártott egy sokat ígérő, látványban bővelkedő sztori mellékelése. Ezzel a Feledés képes volt megfelelni az elvárásoknak, azaz kielégítő összeggel…..
Mivel A csodálatos pókember 2. stábja tegnap New Yorkban, a Time Square-en forgatott, így várható volt, hogy a netet elözönlik a forgatásról szóló képek, melyek központjában Electro, az új film rosszfiúja állt, aki a képregényekkel szemben nem fehér bőrű lesz, hanem az őt…..
abelh 2013.04.16 17:36:40
@prick: nem azzal van gond, hogy ő mennyire "hű", a karakterek rendben voltak, de az egész annyira tv-film hangulatot árasztott, hogy tényleg sajnáltam a mozijegy árát.

milyen nyári "szuperhősösképregényfilm" az, ahol a nagyvászon jelenléte gyakorlatilag nem mérvadó? látvány zéró, nulla montázsok, béna beállítások, gagyi totálok...szép dolog a karakter központúság, de attól még nem kell a környezetét ennyire lebutítani. ez Webbnek egyszerűen sok, nem bír el egy blockbusterrel.
A végtelenül stílusos plakátok sorozata után végre mozgásban is láthatjuk, milyen az, mikor Rozsomák Japánba utazik egy bulis hétvégére. James Mangold filmjének van mit helyretennie az első Wolverine spinoff buktája után, és bár a karakter és az ázsiai környezet házassága…..
A Földből 1000 év alatt JamesCameronia lett! Az új trailer sokkal jobban rágyúr az apa-fiú kapcsolatra, meg mintha némi humanoid lakosságot is megvillantana a sok CGI-állatságon túl. És nem villog a rendező nevével - mintha ez bárkit is meglepne. ..
A magát mindentudónak vélő (ugyanakkor félelmetesen jó találati aránnyal rendelkező) Latino Review elég meredek, egyben alsónemű-nedvesítő pletykát tálalt a(z egyelőre nem) készülő Justice League-filmmel kapcsolatban. A hatás kedvéért pontokba szedem nektek: Az…..
abelh 2013.03.04 15:47:04
@DedPul: na jó, ez egyszer működhet, de akkor hirtelen a való életben megjelenik még egy raklap idegen hirtelen? :)
Márciusban mindig tapasztalható némi mozgolódás az amerikai mozikban, ám ez most csak a forgalmazókra korlátozódott: a nézők ugyanúgy távol tartják magukat a filmszínházaktól, mint az év első két havában. Ennek legnagyobb károsultja 2013 első nagy látványparkja, Az…..
Bár az Oscar-gála közvetítése aligha jelenthet számottevő vetélytársat a moziknak, ez a hétvége ritkán rejt izgalmat a kasszáknál. Idén Dwayne Johnson és egy sci-fi horror próbálja elterelni a még megmaradt érdeklődők figyelmét is a Dolby Theatre-ben zajló eseményről. A…..
Ahogy hétről hétre újabb feltörekvő, kultikus vagy legendás színész szerződik le a Sin City előzményfilmjéhez, úgy alakul át a hozzáállásom "meh"-ből "wow"-vá, habár fenntartásaim még továbbra is vannak, hisz az első film olyannyira egyedi moziélményt kínált, melynek…..
Megszületett az év első igazi sikerfilmje a Személyiségtolvaj képében, miközben a Mellékhatások című thriller folytatja Steven Soderbergh felemás mintázatú utóbbi másfél évét. > új filmekMelissa McCarthyból a Koszorúslányok igazi sztárt faragott; Oscar-jelölése…..
A hétvégén, amikor Amerika felének figyelme a tévéképernyőkre szegeződik, azért mindig akad hely egy sikersztorinak a mozikban is. Ez a szerep most a Warm Bodies című szerelmi horrornak jutott, miközben Stallone is beállt Schwarzenegger mögé a Bullet to the Headdel. > új…..
Megérkezett az első előzetes a jövő nyáron debütáló Star Trek folytatásból, és hát... Ha ettől nem teszed le a hajad, akkor nem tudom, mitől. A bejegyzésben találtok még egy hosszabb változatot egyenesen Japánból. Ez utóbbival viszont tessék óvatosan bánni - már ha…..
A HitFlixnek hála újabb pletykák kaptak szárnyra a Warner által erőteljesen tolt Justice League-filmmel kapcsolatban. Ha eddig nem volt részed a sötét lovag felemelkedésében, akkor egyrészt sürgősen pótold eme mulasztásodat, másrészt ne olvass tovább! A Föld népességének…..
abelh 2012.11.27 15:15:57
@doggfather: előtte meg Bateman, az ő alkata mindig is passzolt az izmos karakterekhez. de Levitt meg vékonyka gyerek volt mindig is, nehéz lenne elképzelni legyőzhetetlen igazságosztóként, olyan vékony vállai vannak szegénynek, hogy még a nyakkendő is majd' lecsúszik a derekára.
A teaser és tegnapi képdömping után megérkezett a trailer is, amiben aztán tényleg mindenkiből van hang- és képminta... de hova tűnt Tony Stark lazasága és humora? ..
abelh 2012.10.23 12:37:21
@Németh Barna: nem olvasok vissza, de gondolom vég nélküli vita mehetett itt is arról, hogy ez vajon hogyan történhetett meg :) de Tony most újra egyedül lesz, valahogy a nagyközönség felé kell nyitni az előzetessel, egyszerre kellene megújulnia az első két rész után és feledtetni a Bosszúállókat -> ez egy első ránézésre cool noir-ral szerintem kapufás reklámkampány lenne.
abelh 2012.10.23 14:23:44
@Németh Barna: "Na még egyszer: elvártam volna, hogy az új rendezővel új irányt mutassanak, megtartva azt, amit az emberek szeretnek ebben a karakterben. Nem Black nevét kellett volna óriási betűkkel kiírni, csak megmutatni a stílusát. Ez viszont nem az ő stílusa. Ez csak besorolás abba a trendbe (vagy ha úgy tetszik kaptafába), hogy a szegény hős válságban van, de felemelkedik."

ezt vártad volna az első előzetes után? :) Az első Avengers trailerből milyen Whedon jegyeket lehetett összekaparni? Dögunalomtól és imdb 6.0-tól bűzlött az egész.