Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totózoo (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
totózoo (törölt) 2012.10.25 19:47:42
Jó estét újra mindenkinek.
@HANNIBAL179: A sors már csak ilyen. Egyszer itt fricskáz orrba,egyszer meg ott!
A totón eddig úgyfest,hogy tizesem lesz.
@Vörös Ördög. [10]: Redben.
@zsobesz: 4-5-6 kéteséllyel játszom,a pénz függvénye.
Ma megrökönyödtem azon a tizenhét éves srácon,aki annyira lazán adta el magát mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ezerből,százhatvanezret nyerni,3 meccs megfogásával.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
totózoo (törölt) 2012.10.25 17:14:55
@blacklord: Sima ügy! Teljes abortusztilalom, kötelező gyermekszülés, mégpedig 25 éves korig az első, 30-ig a második 35- ig a harmadik gyermek megszülése. Amennyiben nem szül a nő a meg nem szült gyermekenként 3 év letöltendő börtön. Nem lenne kötelező megtartani, akár állami gondozásban is felnőhetnének normális körülmények között.
Indoklás: Egy nőnek kötelessége gyermeket szülni, hogy a nemzete fennmaradjon. Ha nem szüli meg, az egyenértékű egy hazaárulással.
totózoo (törölt) 2012.10.25 17:20:43
@Leskin: szatiríáról még nem hallottam, esetleg szatíráról.
Ez sajnos a valóság, és nincs már messze.
Akkora a lyuk a demográfiai falon, hogy csak ez az egy mód van a befoltozására.
totózoo (törölt) 2012.10.25 17:22:34
@Leskin: Ki az a bajnai "pislogós libatolvaj"
Inkább a Vona Gábor !
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..